Whirlpool SPIW 409 – aparat de aer conditionat de 9000 BTU/h, cu tehnologia Inverter Plus si Al 6-lea Simt!

Preţ Whirlpool SPIW 409

Whirlpool SPIW 409 este un aparat de aer conditionat cu tehnologia Inverter Plus de 9000 BTU/h, ideal pentru persoanele sau familiile ce vor sa se bucure de un mediu de viata placut si foarte confortabil, care se regaseste deja si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret destul de accesibil pentru dotarile sale foarte bune. Acesta vine cu un design elegant si foarte atragator, clasa energetica A+ la racie si A la incalzire, un display digital LCD extern, tehnologia Inverter Plus si Al 6-lea Simt de la Whirlpool, o capacitate generala de 9000 BTU/h, un sistem avansat de filtrare a aerului (filtru HD + Hepa) si mai multe functii speciale de climatizare.

Review Whirlpool SPIW 409

Design-ul modern si foarte atragator al aparatului de aer conditionat marca Whirlpool se va face cu siguranta remarcar oriunde il veti monta in locuinta dumneavoastra, prin intermediul aspectului elegant de culoare alb si a display-ului digital LCD extern ale unitatii interne de tip Split de perete. In ceea ce priveste aspectul interior, unitatea interna se remarca printr-un design nou al ventilatorului inclus (New Air Tunel Design), ceea ce asigura un flux mai mare de aer la acelasi nivel de zgomot, precum si printr-un nou design al tavii de scurgere condens ce elimina zgomotul produs de plastic la contractia termica.

Tehnologia Inverter Plus se bazeaza pe un model nou de compresor rotativ, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care utilizeaza o capacitate maxima pentru a ajunge rapid la temperatura dorita si ajusteaza fluctuatiile de temperatura pentru a o mentine constanta cu un consum redus de energie. Functia Al 6-lea Simt de la Whirlpool se bazeaza pe un senzor inteligent de temperatura, care monitorizeaza in permanenta mediului ambiant si seteaza combinatia ideala a functiilor de climatizare (racire, incalzire, ventilare si dezumidificare), astfel incat sa fie atinse conditiile optime de confort in locuinta dumenavoastra.

Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 409 dispune de o capacitate de racire de 8871 BTU/h, o capacitate de incalzire de 9554 BTU/h si nu in ultimul rand de o capacitate de dezumidificare de 0,9 litri pe ora, fiind ideal pentru acasa, intr-un spatiu de birouri si in orice alta incapere de pana la 25 -35 de metri patrati. Caracteristicile sale de climatizare mai includ patru functii de climatizare (Racire, Ventilatie, Incalzire si Dezumidificare), un filtru HD de inalta densitate + HEPA de carbon activ si mai multe functii speciale (Al 6-lea Simt, Auto Clean, 24h Timer, Around U, Sleep Mode, 1W Stand-by, Jet Mode, 4D Air Inlet si Auto Restart).

Părerea noastră despre produs

Modern, silentios si destul de puternic, aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 409 este capabil sa ofere un nivel minim de zgomot, o temperatura optima la interior, un consum redus de energie si un aer proaspat si foarte curat, fiind recomandat in mod special pentru o suprafata acoperita de aproximativ 20 – 25 de metri patrati. Astfel ca, aparatul de aer conditionat marca Whirlpool reprezinta o alegere perfecta si destul de avantajoasa pentru oricine isi doreste un nou sistem de climatizare silentios si foarte elegant, cu un consum redus de energie, o capacitate buna de racire/incalzire si mai multe functii speciale de climatizare, insa nu dispune de un buget foarte mare.

– Părerea clienţilor –

Este elegant si foarte silentios, are un consum redus de energie si este suficient de puternic pentru suprafata recomandata de catre producator. Per total sunt foarte multumit de el si il recomand cu incredere celor interesati de acest model.

L-am achizitionat la inceputul verii si pot spune ca sunt foarte multumit de el. Aparatul este foarte elegant in realitate si isi face treaba foarte bine pentru incaperile incadrate in suprafata recomandata de producator. Telecomanda este usoara de utilizat si are un ecran cu touchscreen pentru controlul tactil intuitiv.

Un raport calitate/pret excelent din punctul meu de vedere. Arata bine pe perete, nu consuma prea multa energie si raceste foarte bine o suprafata destul de mare. Un singur dezavantaj ar fi pretul putin cam mare pentru un buget limitat, insa aparatul merita fiecare banut.

Nu am nimic de reprosat. Este un aparat de aer conditionat silentios si foarte elegant, iar raportul pret-calitate este unul excelent pentru dotarile sale. Il recomand cu mare incredere persoanelor ce vor un sistem de climatizare foarte bun la un pret mai mult decat ok.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT