Whirlpool Supreme Care FSCR10428 – masina de spalat rufe moderna si spatioasa, cu dotari de ultima generatie!

Moderna, spatioasa si de ultima generatie, masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR10428 este, cu siguranta, una dintre cele mai bine dotate modele de pe piata, din categoria sa de pret, astfel incat sa va puteti bucura de cele mai bune rezultate in spalare, design si functionalitate. Disponibila deja de prin vara anului trecut in oferta marilor magazine din Romania la un pret excelent pentru dotarile sale, aceasta se remarca printr-un design elegant, display LCD, clasa A+++, motor Direct Drive, tambur SoftMove din inox, tehnologiile Al 6-lea Simt si Zen, o capacitate generoasa de spalare si nu numai.

Designul modern si foarte atragator al masinii de spalat rufe cu incarcare frontala de la Whirlpool se va potrivi perfect oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba, un display LCD intuitiv, dar si de un hublou transparent cu o deschidere standard spre stanga. Pe langa toate acestea, masina de spalat marca Whirlpool mai include un motor Direct Drive pentru o functionare optima si extrem de silentioasa, o cuva fabricata din polipropilena, precum si un tambur SoftMove din otel inoxidabil pentru rezultate excelente la spalare (cu un volum mare de 64 litri).

Whirlpool Supreme Care FSCR10428, 10 kg, 1400 RPM – profită acum de reducere

Tehnologia Al 6-lea Simt se bazeaza pe mai multi senzori speciali ce monitorizeaza in permanenta procesul spalarii hainelor, regland presiunea, consumul de apa si timpul de spalare, astfel incat masina va spala atata timp cat hainele sunt murdare si se va opri doar atunci cand rezultatul spalarii va fi unul perfect. Optiunea de spalare FreshCare este ideala atunci cand nu sunteti siguri la cat timp trebuie sa scoateti rufele din masina de spalat la terminarea programului de spalat, astfel indiferent cand veti scoate rufele din tambur, aceasta isi vor pastra mirosul obtinut in urma unei spalari proaspete.Whirlpool Supreme Care FSCR10428

Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR10428 este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ pentru a putea beneficia de un consum minim de resurse utilizate la spalare, si anume aceasta inregistreaza un consum energetic anual de doar 191 kWh/an, respectiv un consum anual de apa de 11500 litri. Caracteristicile sale generale includ o viteza mare de centrifugare de maxim 1400 rotatii pe minut, o capacitate generoasa de spalare de pana la 10 kilograme de rufe, precum si mai mult programe speciale de spalare, ceea ce va ofera posibilitatea de a va putea bucura de rezultate excelente la spalare.

Tehnologia inovativa Zen inlocuieste transmisia clasica pe curea cu un nou motor Direct Drive de inalta performanta, amplasat direct pe tamburul masinii de spalat din inox, ceea ce rezulta un nivel minim de zgomot/vibratii, un consum redus de resurse utilizate la spalare si o rezistenta sporita in timp a masinii de spalat rufe de la Whirlpool. In plus, noul motor Direct Drive controlat prin inductie nu are perii, garantand astfel o silentiozitate excelenta, o eficienta energetica ridicata, precum si mai putine vibratii si o mai buna stabilitate in timpul functionarii sale, toate acestea multumita senzorului sau avansat.

Comentarii

Leave a reply

Review IT