Whirlpool TDLR 60210 – masina de spalat rufe verticala cu design compact si tehnologie Al 6-lea Simt!

Moderna, spatioasa si destul de performanta, masina de spalat rufe verticala Whirlpool TDLR 60210 reprezinta o solutie ideala si foarte compacta pentru oricine nu dispune de un spatiu prea mare in locuinta sa, fiind totodata capabila sa asigura o spalare eficienta si de foarte buna calitate a unei cantitati suficiente de rufe. Disponibila deja si in oferta marilor magazine online din Romania la un pret accesibil pentru orice buget, aceasta vine cu un design compact si elegant, display LED, clasa energetica A+++, tehnologia Al 6-lea Simt, 12 programe speciale de spalare, o capacitate decenta de incarcare si multe altele.

Designul modern si extrem de compact al masinii de spalat rufe cu incarcare verticala de la Whirlpool se va face mai mult ca sigur remarcata oriunde o veti amplasa, gratie carcasei elegante de culoare alba si a panoului de control electronic (cu un display LED intuitiv si o programare intarziata), potrivindu-se perfect in orice colt sau spatiu mai mic din locuinta dumneavoastra. In plus, aceasta cantareste aproximativ 62 de kilograme si masoara 90 de centimetri pe inaltime, numai 40 de centimetri latime si o adancime de 60 de centimetri, avand un nivel redus de zgomot de doar 59 dB la spalare si de maxim 75 dB la centrifugare.

Tehnologia speciala Al 6-lea Simt ajusteaza in permanenta toate resursele utilizate la spalare, in functie de tipul de tesatura si gradul de murdarie a hainelor dumneavoastra, ceea ce va permite sa obtineti rezultate excelente la spalare, de fiecare data, la un consum cat mai redus de resurse. In plus, tehnologia unica Wave Motion va ofera posibilitatea de a beneficia de o spalare a hainelor colorate la o temperatura de doar 15 grade Celsius, cu aceeasi eficienta ca si la 40 de grade Celsius, pentru a va  putea bucura de o stralucire de lunga durata a culorilor, prin intermediul unor miscari asimetrice ale tamburului.

Masina de spalat rufe verticala Whirlpool TDLR 60210 este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ pentru un consum de energie electrica si totodata de apa mult mai redus decat alte modele similare din clasele A+ sau A++, si anume aceasta inregistreaza un consum energetic anual de numai 137 kWh/an. Cu toate acestea, masina de spalat marca Whirlpool dispune de o viteza mare de centrifugare de maxim 1200 rpm, un numar de 12 programe speciale de spalare, dar si de o capacitate destul de buna de incarcare de pana la 6 kilograme de rufe, pentru o spalare eficienta si de foarte buna calitate a tuturor rufelor dumneavoastra, intr-un singur ciclu de spalare.

Whirlpool TDLR 60210

6th Sense, 6 kg, 1200 rpm, 40 cm, Clasa A+++

Comentarii

Leave a reply

Review IT