Whirlpool TDLRS 70210

REVIEW – Whirlpool TDLRS 70210

Whirlpool TDLRS 70210

Intr-o prezentare recenta, am discutat despre o masina de spalat rufe automata, cu incarcare verticala, din gama entry-level a cunoscutului producator Whirlpool. Astazi, aducem la review o masina de spalat mai eleganta si mai eficienta energetic, din gama mid-range de la acelasi producator, mai exact este vorba despre modelul Whirlpool TDLRS 70210. Aceasta are un finisaj mai premium la exterior si este ceva mai intuitiva de utilizat decat modelul prezentat anterior, iar diferenta de pret nu este una foarte mare dar poate fi un aspect important pentru cei cu un buget limitat.

Asadar, daca trebuie sa spalati de mana hainele murdare, din cauza spatiului limitat din locuinta, sau pur si simplu doriti sa inlocuiti modelul actual cu unul modern, puteti opta cu incredere pentru o masina de spalat rufe cu incarcare pe verticala, ce are o latime redusa si este usoara de incarcat. Acum, daca alegeti sa achizitionati modelul adus astazi la review, precizam faptul ca aceasta se afla deja in oferta unuia dintre cele mai mari retaileri online din Romania, avand ca beneficii garantia inclusa de 24 luni, serviciul de livrare standard a produsului si retur gratuit in termen maxim de 14 zile.

 Review Whirlpool TDLRS 70210

Dupa cum se poate vedea si in imaginea de mai sus, avem de-a face cu o masina de spalat rufe Whirlpool, cu incarcare pe verticala, ce detine un aspect compact si este bine finisata la exterior din materiale de calitate. Carcasa exterioara este una simpla ca design si complet argintie, panoul de comanda detine un afisaj digital pentru informatii utile, iar usa superioara are un maner integrat si se deschide usor. Aceasta cantareste aproximativ 57 de kilograme si masoara doar 40 de centimetri in latime, insa este putin cam zgomotoasa la spalare (58 dB) si, in special, la centrifugare (77 dB).

Whirlpool TDLRS 70210 a fost incadrata in clasa energetica A+++, respectiv in cea de eficienta la spalare A, de unde rezulta un consum optim de energie de aproape 0,8-0,9 kW pe ciclu de spalare si necesita o cantitate anuala de apa estimata la 8900 de litri. Caracteristicile principale ale modelului recent mentionat sunt urmatoarele: viteza maxima de centrifugare de 1200 rotatii/minut, optiunea de pornire intarziata, functia de adaptare consum la incarcatura (Al 6-lea Simt), sistemul de detectare spuma si cel de control al balansului, capacitatea de pana la 7 kg de rufe si cele 12 programe de spalare.

In ceea ce priveste programele de spalare, aparatul Whirlpool le detine pe mai toate cele necesare in utilizarea casnica de zi cu zi, precum bumbac, rapid, sintetice, lana, delicate, colorate si altele, inclusiv un program antibacterian. Motorul atasat direct pe tambur (Direct Drive) elimina o buna parte din componentele aflate in miscare, asadar masina de spalat va avea un consum redus de energie, mai putine vibratii la functionare si o durabilitate de lunga durata. Functia Al 6-lea Simt se bazeaza pe senzori speciali ce monitorizeaza intreg procesul de spalare si ajusteaza presiunea, cantitatea de apa sau timpul de spalare, pentru ca hainele spalate sa fie scoase mereu curate.

 Părerea noastră despre produs

Acestea fiind spuse, acum intelegem de ce modelul Whirlpool TDLRS 70210 are o diferenta nu foarte mare de pret in comparatie cu modelul prezentat anterior (Whirlpool AWE 60410), deoarece la interior sunt destul de similare dar la exterior sta mai bine modelul adus astazi la review. Aceasta arata mai bine la exterior pe culoarea argintie, afisarea informatiilor utile se face digitala, iar capacitatea de 7 kg este suficienta pentru o familie cu 1-2 copii, in timp ce functiile si optiunile suplimentare contribuie la un raport foarte bun dintre calitate si pret.

Comentarii

Leave a reply

Review IT