Whirlpool WBC 3B19 B – masina de spalat moderna si economica, cu 13 seturi complete de vase!

 Preţ Whirlpool WBC 3B19 B

Inainte de a incepe sa discutam despre masina de spalat Whirlpool WBC 3B19 B, trebuie sa precizam faptul ca aceasta este disponibila in oferta celui mai mare magazin online din Romania, eMAG, la un pret foarte ok de achizitionare pentru capacitatea mare si programele bune de spalare. In plus, daca alegi sa o achizitionezi de la acest magazin online, pe langa livrarea tip standard a produsului, mai beneficiezi de optiunea de deschidere a coletului la livrare, optiunea de ridicare gratuita a produsului vechi si nu in ultimul rand de o garantie inclusa de 48 de luni (cu optiunea de extindere a garantiei).

 Review Whirlpool WBC 3B19 B

Pe partea de aspect, masina de spalat vase tip partial incorporabila de la Whirlpool va ofera un design minimalist si ultra-modern, cu o usa frontala de culoare alba si un panou de comanda electronica de culoare negru (cu display digital tip LED), care se va integra perfect in bucataria voastra, incorporandu-se in aproape orice tip de mobila pentru bucatarie. In plus, masina de spalat Whirlpool are dimensiunile normale de 82 x 59,6 x 57 centimetri si un nivel redus de zgomot de numai 49 dB, in timp ce la interior include un sertar dedicat pentru tacamuri, un cos superior reglabil pe inaltime si un cos inferior.

Masina de spalat Whirlpool WBC 3B19 B are clasa energetica A+ si un consum redus de resurse, pentru a beneficia asadar de un consum anual de energie estimat la 295 kWh/an si de 1,04 kW/ciclu de spalare, dar si de un consum anual de apa estimat la 3080 de litri/an si de 11 litri/ciclu. Aceasta dispune de 4 nivele de temperatura, un numar de 5 programe prestabilite de spalare (Intensiv, Economic, Pahare, Rapid, Zilnic si Prespalare) si de o capacitate mare de pana la 13 seturi complete de vase, pentru a va bucura de vase perfect curate fara a depune prea mult efort sau a consuma multa energie/apa.

In ceea ce priveste programele de spalare, masina de spalat Whirlpool include programul Zilnic pentru vasele de zi cu zi, programul Intensiv pentru vasele foarte murdare, programele Eco pentru vasele usor murdare la un consum minim de resurse, dar si programul Rapid pentru vase perfect curate in numai cateva minute. Aceasta mai include o optiune de incarcare la jumatate pentru a optimiza resursele de spalare in functie de incarcatura, o optiune de programare intarziata pentru a incepe ciclu de spalare la ora prestabilita, precum si un filtru de autocuratare pentru igienizarea interiorului masinii de spalat.

Whirlpool WBC 3B19 B, A+AA

13 seturi, 5 programe, Negru

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile sale principale, suntem de parere ca noua masina de spalat Whirlpool WBC 3B19 B reprezinta alegerea perfecta pentru cine fie nu dispune de suficient timp pentru sarcinile zilnice ori fie s-a saturat de vasele foarte murdare sau prea multe dupa masa. Asadar, masina de spalat Whirlpool poate asigura o spalare economica si foarte eficienta a unei cantitati mari de pana la 13 seturi complete de vase, pentru a putea obtine rezultate foarte bune la fiecare ciclu de spalare, cu un minim de efort, un nivel redus de zgomot si un consum ok de resurse.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT