Whirlpool WTLS 60812 ZEN – Masina de spalat rufe cu clasa A+++

Am avut o masina de spalat veche si mare si cand am renovat spatiul s-a micsorat, nu stiu cum am reusit dar s-a intamplat. Asa ca a trebuit sa imi cumpar alta masina de splat, doar ca primul criteriu in alegerea une masini noi de spalat a trebuit sa fie dimensiunea, deoarece trebuie sa incapa in spatiul dedicat masinii de spalat ca sa nu fiu nevoit sa fac iar modificari.

Cautarea mea a luat sfarsit cu masina de spalat Whirlpool WTLS 60812 ZEN si va spun sincer ca pe langa dimensiune este si buna.

Aceasta are incarcare verticala, material cuva din polipropilena, material tambur din otel inoxidabil, viteza de centrifugare de 1200 rpm, capacitate de incarcare de 6 kg, disply LED si clasa de eficienta energetica A+++, ceea ce inseamna ca aceasta masina de spalat face parte din clasa superioara de eficienta energetica.

Diferenta de consum de energie intre Ciclul de bumbac la 60°C si 40°C duce la economii de pana la 40% din energie.

   Vezi AICI preţul pentru Masina de spalat Whirlpool WTLS 60812  

Am descoperit la masina de spalat Whirlpool WTLS 60812 ZEN un program dedicat hainelor delicate, care imi protezeaza si cele mai sensibile bluze, nu numai de micsorare dar si de largire. Am o bluza care la fiecare spalare se largea, acum, cu acesta masina de spalat largirea nu mai este o problema.Masina de spalat rufe incarcare verticala Whirlpool WTLS 60812 ZEN

Masina-de-spalat-rufe-incarcare-verticala-Whirlpool-WTLS-60812-ZEN

Mi-am patat camasa preferata, cea in care ma simt cel mai bine, asa am descoperit tehnologia Clean+. Aceasta tehnologie este un ciclu multifazic,care atunci cand folosesti un produs special pentru pete, optimizeaza performanta acestuia si ofera rezultate imbunatatite la spalare. Ce usurat am fost cand am vazut ca pata s-a dus si eu nu am depus nici cel mai mic efort.

Programul de spalare in 15 minute a fost conceput pentru oameni ca mine, recunosc ca nu am rabdare sa stau dupa masina de spalat. In plus cu acest program hainele nu se deterioreaza iar eu pot iesi linistit cu bicicleta in parc.

Programele 6th Sense Coulors al masinii de spalat Whirlpool actioneaza in functie de culorile setate fara a fi nevoie sa se specifice tipul de tesatura.

Am aflat de tehnologia speciala Al Saselea Simt al masinii de spalat Whirlpool WTLS 60812 ZEN, care ofera rezultate in economia resurselor , spalare excelenta, usurinta exceptionala in folosire la prima spalare si chiar functioneaza.

Whirlpool WTLS 60812 ZEN chiar si-a meritat banii si zici ca a fost creata special pentru mine, este utila si a incaput perfect in spatiul creat pentru ea in caminul meu.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT