Whirlpool WWDP 10716 – masina de spalat moderna si inteligenta, cu 10 kg la spalare/7 kg la uscare!

 Preţ Whirlpool WWDP 10716

Inainte sa discutam despre masina de spalat Whirlpool WWDP 10716, precizam faptul ca aceasta este disponibila in oferta marelui magazine online din Romania, eMAG, la un pret foarte ok de achizitionare pentru performantele sale foarte bune la spalare, respectiv pentru un buget mediu. In cazul in care veti achizitiona masina de spalat Whirlpool de la magazinul online recomandat, atunci aveti ca beneficii optiunea de deschidere a coletului la livrare, o garantie inclusa de pana la 24 luni si optiunea de ridicare gratuita a produsului vechi, in timp ce serviciul de livrare este unul de tip standard.

 Review Whirlpool WWDP 10716

Pe partea de aspect, masina de spalat rufe cu uscator, independenta, de la Whirlpool va ofera un design minimalist si ultra-modern, cu o carcasa exterioara de culoare alba, un panou de comanda electronic de culoare negru (cu display digital LED) si o usa transparenta de culoare neagra, care se va integra perfect in orice tip de decor din locuinta voastra. In plus, masina de spalat Whirlpool are dimensiunile normale de 84 x 60 x 60,5 centimetri si o greutate de aproximativ 73,4 kilograme, in timp ce aceasta produce un nivel de zgomot de numai 54 dB la ciclu de spalare si de maxim 83 dB la ciclu de centrifugare.

In ceea ce priveste performanta energetica, Whirlpool WWDP 10716 are clasa energetica A si un consum ok de resurse, pentru a beneficia asadar de un consum anual de energie estimat la 230 kWh/an (ciclu de spalare) si un consum anual de apa estimat la 12000 litri/an (ciclu de spalare). Aceasta dispune de o viteza maxima de cetrifugare de 1600 rpm, 16 programe speciale la spalare/uscare (Bumbac, Lana, Abur, Anti-sifonare, Matase, Plapuma, Sport si altele), dar si de o capacitate de 10 kg la spalare/7 kg la uscare, pentru a va bucura de haine perfect curate si uscate, fara a afecta tesatura lor sau a le sifona.

Tehnologia Al 6-lea Simt are la baza senzori speciali ce monitorizeaza in permanenta procesul de spalare, pentru a regla presiunea apei, cantitatea de apa si durata de spalare, ceea ce rezulta ca masina va spala atata timp cat hainele sunt murdare si se va opri atunci cand rezultatul la spalare este unul perfect. In plus, programul de spalare Colours 15 ofera o spalare la temperatura joasa pentru o protectie ridicata si o stralucire la fel ca in prima zi a hainelor din bumbac/sintetice, in timp ce programul special de spalare cu abur reduce mirosurile neplacute dar si sifonarea hainelor la terminarea ciclului de uscare.

Whirlpool WWDP 10716

7 kg uscare, 1600 RPM, Clasa A

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile sale principale, suntem de parere ca masina de spalat rufe frontala Whirlpool WWDP 10716 poate asigura o spalare/uscare economica si foarte eficienta a unei cantitati mari de pana la 10 kilograme de spalare/7 kilograme de uscare, pentru a putea obtine rezultate foarte bune la fiecare ciclu de spalare/uscare, exact la momentul potrivit, cu un nivel redus de zgomot si un consum ok de energie/apa.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT