REVIEW: Casti Yamaha HPH-PRO500 – Profesionale, cu bas puternic!

Yamaha HPH-PRO500

Căștile portabile premiul Yamaha HPH-PRO500 sunt incredibil de realiste, bogate în detaliu, oferind senzații care accelerează ritmul cardiac. Seria PRO – Yamaha nu este la prima încercare de a intra pe piața  căștilor profesionale, dar este de remarcat faptul că este prima din ultimii douăzeci de ani. Compania  este de foarte mult timp implicată în producerea dispozitivelor audio profesionale, însă până acum nu a vrut să concureze cu Sennheiser, Beyerdynamic și alte companii care produc căști. Ceea ce a inspirat Compania Yamaha să facă acest pas, ar fi crearea unei linii de trei modele de căști pentru profesioniști. Toată experiența acumulată până acum este redată în acest model.

Casti Yamaha HPH-PRO500

Căști Yamaha HPH-PRO 500 reprezintă vârful de lance al gamei PRO.  Are o construcție de calitate, basul cel mai puternic care îți va oferi posibilitatea de a auzi sunetele fără a utiliza amplificatoare suplimentare. Yamaha HPH-PRO500 sunt realizate din material plastic rezistent și metal. Corpul este format din două straturi de material plastic – superior transparent și negru lucios dedesubt, difuzoare de 50 mm, un magnet de neodim.

Cele mai importante caracteristici:

  • Frecvența de răspuns: 20 Hz
  • Impedanța: 23 ohm
  • Conectare: port 3.5 mm intrare/iesire

Preț Casti Yamaha HPH-PRO500

Închide ochii ascultând piesele tale muzicale preferate și simte cum vibrează basul în întregul tău corp. Căștile din seria PRO combină cele mai bune materiale cu legendarul  tuning Yamaha, oferind o experiență superbă de ascultare. Căștile încorporează un design driver nou-dezvoltat Yamaha, cu magneți neodim, care asigură o eficiență maximă atunci când este utilizat cu dispozitive mobile. Pernuțele pentru urechi oferă proprietăți acustice excelente datorită materialelor și formei de design. Prețul este mai mic decât te-ai putea aștepta.

Yamaha HPH-PRO500

redau un sunet extraordinar, real, clar, care te fac sa simti muzica

 Părerea noastră

 Yamaha știe mai bine decât oricine cum să -și asigure cea mai bună calitate a sunetului muzical. Acum, sunetul la calitate de studio va fi mereu cu tine. Căștile Yamaha HPH-PRO500 reprezintă mai mult decât un „bas puternic“, reproducând fidel orice stil muzical. De la rock clasic la hip-hop, de la jazz la blues, Yamaha HPH-PRO500 ți le readuce la viață. 

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT