Aparat de aer conditionat Yamato YW09IG

REVIEW: Aparat de aer conditionat Yamato YW09IG – Cu compresor DC Inverter, 9000 BTU și Clasa A++!

Aparatul de aer condiționat Yamato YW09IG este un dispozitiv care menține condițiile climatice optime în apartamente, case, birouri, fiind folosit și pentru curățarea aerului din interior, de particulele nedorite. De asemeni, este conceput pentru a reduce temperatura aerului în cameră pe timpul verii sau pentru creșterea temperaturii aerului în timpul sezonului rece. Modelul de perete constă din două sisteme conectate, una fiind instalată în interior, iar cealaltă fiind în instalată în afara clădirii. Compresorul Invertor reglează ușor puterea și oferă  un consum economic de energie. Yamato YW09IG oferă caracteristici de putere, fiind selectate în funcție de zona camerei. Calculul a 10 mp este echivalent cu  1 kW.

 Preț Aer conditionat Yamato YW09IG

Aparatul de aer condiționat Yamato YW09IG are un preț foarte mic, iar raportul preț/calitate este foarte bun, deoarece dispozitivul este dotat cu funcții și tehnologie foarte avansată. Designul dispozitivului este foarte modern și permite instalarea în orice loc al casei sau apartamentului. La cumpărarea dispozitivului  se oferă o garanție de 48 luni care este inclusă în preț.

Modele populare cu prețuri bune BTU Verifică preț
1. Star-Light ACT-12WIFI 12000 BTU
2. HEINNER Mirror HAC-MR12DBL 12000 BTU
3. TESLA TA-R32/2020-KIT 12000 BTU
4. Whirlpool SPIW 312L 12000 BTU
5. Whirlpool SPIW 412L 12000 BTU

 Specificații

Compresorul DC Inverter al aparatului de aer condiționat Yamato YW09IG oferă o viteză variabilă, putând atinge temperatura setată la o viteză foarte mare, după care își reduce viteza de rotație, economisind cu până la 30% din energia electrică consumată de aparatul de aer condiționat. În acest caz, eficiența ventilatorului și a compresorului Invertor DC, este cu 10% mai mare decât cea a motoarelor de curent alternativ convenționale. Aparatul este echipat cu filtru lavabil anti-praf și anti-bacterian și cu un ventilator cu viteza variabilă.

 

Capacitate: Aparatul de aer condiționat Yamato YW09IG are o capacitate generală de 9000 BTU, atât pentru răcire cât și pentru încălzire, făcând față unei suprafețe de până la 25 mp. Mai mult decât atât, oferă un coeficient randament sezonier la răcire SEER de 6,1 și un coeficient randament sezonier la încălzire SCOP de 4,0.

Unitate interna: Unitatea interioară a aparatului de aer condiționat este de culoare albă, un model compact, care are un design clasic elegant. Carcasa interioară este realizată dintr-un plastic de calitate. Utilizarea acestui aparat de aer condiționat îți permite să rezolvi nu numai sarcina de a menține condiții de temperatură confortabile în cameră, ci și să asiguri furnizarea de aer proaspăt, atât de necesar pentru respirație.

Eficiența energetică: Aparatul de aer condiționat Yamato YW09IG face parte din clasa de eficiență energetică A++ la răcire și A+ la încălzire. Setarea termostatului se modifică automat în funcție de temperatura din cameră, evitând astfel consumul inutil,  iar acest lucru duce la un consum redus de energie electrică.

Funcții și tehnologii: Aparatul de aer condiționat Yamato YW09IG dispune de funcțiile de răcire, încălzire, dezumidificare și ventilare a aerului din încăpere. Pe lângă acestea, aparatul de aer condiționat mai deține și alte funcții importante, cum ar fi funcția de autodiagnoză, modul Sleep, dezghețarea automată, ventilator cu viteză reglabilă, funcția de restart și Timer 24.

Nivel de zgomot: Aparatul de aer condiționat Yamato YW09IG are un nivel de zgomot  de 29 dB, ceea ce permite amplasarea lui chiar și în dormitor.

 Cum alegem un aparat de aer condiționat ?!

Aerul condiționat este o sursă de răcoare plăcută în zilele fierbinți ale verii. Acest echipament a devenit o condiție indispensabilă pentru confortul din casă, în apartament sau la birou. Brand-urile, specializate în producția de tehnologie climatică, extind constant linia de modele și dezvoltă noi funcții pentru sistemele de climatizare. Având în vedere varietatea de opțiuni, putem spune că întrebarea ”cum să alegeți un aparat de aer condiționat” este relevantă pentru fiecare cumpărător, care nu este specialist în acest domeniu.

 Criterii: La alegerea echipamentului climatic, determinarea precisă a puterii  este de o importanță deosebită. De acest parametru depinde costul aparatului de aer condiționat și eficiența funcționării acestuia într-o cameră. Determinarea capacității se face pe baza dimensiunii camerei, precum pe baza caracteristicilor sale de termoizolare (izolarea peretelui, dimensiunea ferestrelor etc.). Spre exemplu:

BTU Locuințe Spații comerciale Modele și prețuri
9000 18-25 mp 14-22 mp
12000 24-35 mp 20-30 mp
14000 28-45 mp 24-36 mp
18000 40-50 mp 33-40 mp
24000 60-90 mp 50-80 mp

 Nivelul de zgomot: De asemenea, trebuie să fii interesat de nivelul de zgomot  al aparatului. Aparatele moderne au nivel de zgomot destul de redus. Nivelul de zgomot poate fi de minim 20 dB și poate ajunge până la 65 dB. De regulă, cu cât sunt mai scumpe echipamentele, cu atât nivelul de zgomot este mai redus.

 Eficiența energetică: Atunci când vrei să cumperi un aparat de aer condiționat, trebuie să ții cont de eficiență energetică. Mai mult, trebuie să vezi dacă funcționează cu un invertor. Aparatele de aer condiționat care funcționează cu invertoare,  consumă mai puțină energie și trec fără probleme la orice nivel de temperatură. Printre avantajele aparatelor de climatizare cu invertoare, se numără economisirea energiei electrice cu până la 40%.

 Funcții: În plus, față de sarcina principală a aparatului de aer condiționat, care este de a răci sau de a încălzi spațiul, există  un număr mare de funcții suplimentare. Cu cât sunt mai multe astfel de funcții, cu atât prețul este mai mare. Cele mai importante caracteristici ale unui aparat de aer condiționat sunt:

  • productivitatea crescută a compresorului,
  • umidificarea,
  • filtru de  titan,
  • repornire cald,
  • control Wi-Fi,
  • senzor de mișcare,
  • capacitatea de a lucra până la -15 grade,
  • protecția anticorozivă și multe altele.

 Sfat: Dorința de a economisi bani și de a alege un aparat de aer condiționat insuficient de puternic, va duce la deteriorarea dispozitivului. Echipamentul va lucra în mod constant la sarcini extreme și astfel, se va deteriora rapid.

Comentarii

Leave a reply

Review IT