Yashido AC-12YDO – aparat de aer conditionat din gama 2017, cu tehnologia Inverter si capaciate de 12000 BTU/h!

Preţ Yashido AC-12YDO

Yashido AC-12YDO este un nou model 2017 de sistem de climatizare cu tehnologia Inverter de 12000 BTU/h, recomandat in mod special pentru o suprafata acoperita de aproximativ 27 – 35 de metri patrati, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret accesibil pentru dotarile sale foarte bune. Acesta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A++/A+, tehnologia Inverter si PFC, o capacitate generala de 12000 BTU/h, un sistem avansat de filtrare a aerului (filtru anti-praf si filtru antibacterian) si mai multe functii speciale de climatizare (Turbo Mode, Sleep Mode, Silent Mode, 24h Timer si Auto Restart).

Review Yashido AC-12YDO

Design-ul simplu dar modern al noului aparat de aer conditionat marca Yashido se va integra cu usurinta in orice tip de decor, prin intermediul aspectului elegant de culoare alb si a afisajului mare ascuns al unitatii interne tip Split pe perete, fiind ideal pentru acasa sau intr-un spatiu de birouri de pana la 35 de metri patrati. In plus, unitatea interna cantareste 9 kilograme avand dimensiunile de 24 x 77 x 18 centimetri, in timp ce unitatea externa are dimensiunile de 55,2 x 70 x 25,6 centimetri si o greutate de aproximativ 26 de kilograme, oferind insa un nivel redus de zgomot de doar 29, 36 sau 41 dB la interior si de maxim 50 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat Yashido AC-12YDO are o capacitate de racire si incalzire de 10920 BTU/h (cu un consum de 1,13 kW/h la racire si de 1,02 kW/h la incalzire), in timp ce acesta integreaza un sistem avansat de filtrare a aerului (filtru anti-praf si filtru anti-bacterian), fiind perfect pentru un maxim de confort in locuinta. Tehnologia Inverter utilizeaza un nou compresor rotativ tip Inverter, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care poate ajunge rapid la temperatura dorita si sa o mentina constanta cu un nivel scazut de zgomot si un consum redus de energie, chiar si la o temperatura minima de -15 grade si maxima de +48 de grade Celsius.

In ceea ce priveste functiile/tehnologiile sale de climatizare, noul aparat de aer conditionat marca Yamato include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumidificare), tehnologia PFC pentru un consum economic de energie, precum si mai multe functii speciale (Turbo Mode, Sleep Mode, Silent Mode, 24h Timer, Auto Restart si Auto-protectie). Mai exact, noul sistem de climatizare marca Yashido poate functiona la o capacitate maxima in modul Turbo, intr-un interval orar presetat, pentru a atinge rapid temperatura selectata, astfel incat sa va puteti bucura rapid de un maxim de confort in locuinta dumneavoastra.

Părerea noastră despre produs

Noul aparat de aer conditionat Yashido AC-12YDO ofera un nivel scazut de zgomot, o temperatura optima la interior, un consum redus de energie si o calitate buna a aerului, astfel incat dumneavoastra sa va puteti bucura de un mediu de viata placut si foarte confortabil, respectiv de un aer ambiant proaspat si foarte curat. Acestea fiind spuse, noul echipament de aer conditionat marca Yashido reprezinta o solutie ideala si foarte avantajoasa pentru oricine isi doreste un nou sistem de climatizare cu un raport pret/calitate excelent din toate punctele sale de vedere, avand asadar un pret mai mult decat ok pentru orice tip de buget.

– Părerea clienţilor –

Un aparat de aer conditionat elegant si de buna calitate, dupa parerea mea, disponibil la un pret mai mult decat ok. Este elegant si foarte silentios, are un consum redus de energie si este suficient de puternic pentru suprafata recomandata de catre producator.

Am achizitionat recent acest sistem de climatizare si pot spune ca deocamdata sunt foarte multumit de el. Il utilizez aproape zilnic pentru un maxim de confort in locuinta si se descurca fara probleme in orice situatie chiar si la temperaturi extreme.

Un raport pret/calitate excelent din punctul meu de vedere. Arata bine pe perete, nu produce prea mult zgomot, nu consuma foarte multa energie si raceste/incalzeste foarte bine o sufragerie foarte spatioasa de pana la 30 mp. Il recomand cu mare incredere.

Nu am nimic ce sa-i reprosez. Acest sistem de climatizare se potriveste perfect in sufragerie si functioneaza fara probleme la o temperatura de -15 grade Celsius. Per total sunt foarte multumit de el si il recomand cu placere tuturor celor care vor un produs bun la un pret mic.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT