REVIEW: Aparat aer conditionat Yoki KW09IG1 – Cu tehnologia Inverter și 9000 BTU!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aparatul de aer condiționat Yoki KW09IG1 combină designul modern, economia, performanța tehnică ridicată și caracteristicile utile. Sistemul split are o aerodinamică eficientă și nu poate doar să mențină o temperatură confortabilă, ci și să aibă grijă de puritatea aerului. Caracteristicile aparatul sunt proiectate pentru o funcționare eficientă într-o încăpere de până la 25 de metri pătrați. Funcționează relativ liniștit și este echipat cu un compresor Inverter de mare încredere. Sistemul funcționează la răcire și încălzire și, de asemenea, poate funcționa într-un mod de  dezumidificare a aerului. Este echipat cu funcții de operare intensive și economice, precum  și cu modul silențios SLEEP. Există, de asemenea, un mod de funcționare automată, în care dispozitivul reglementează în mod independent funcționarea sistemului, luând în considerare informațiile de la senzorii de temperatură. Folosind cronometrul, poți seta modul de funcționare dorit,  în conformitate cu preferințele personale.

 Preț Aer conditionat Yoki KW09IG1

Prețul aparatului de aer condiționat Yoki KW09IG1 este destul de mic, iar raportul preț/calitate este foarte bun, deoarece dispozitivul este realizat cu un design elegant și modern, beneficiază de tehnologie avansată, iar materiale sunt de înaltă calitate. La cumpărarea lui, se oferă o garanție de 36 de luni, care este inclusă în preț.

Modele populare cu prețuri bune BTU Verifică preț
1. Star-Light ACM-12ARWI 12000 BTU
2. HEINNER Mirror HAC-MR12DBL 12000 BTU
3. TESLA TC35V3-1232IA 12000 BTU
4. Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS 12000 BTU
5. Whirlpool SPIW 412L 12000 BTU

 Specificații

Aparatul de aer condiționat Yoki KW09IG1 oferă trei moduri de operare:  dezumidificare, încălzire și răcire a încăperii. În procesul de lucru este utilizat agent frigorific R-410a neinflamabil și favorabil ozonării. Yoki KW09IG1 oferă o distribuție optimă a aerului, fiecare metru pătrat de suprafață, fiind încălzit sau răcit în mod egal. Mai mult decât atât, oferă protecție împotriva întreruperii alimentării și repornirea automată cu salvarea setărilor anterioare în caz de funcționare defectuoasă a rețelei. Datorită tehnologiei Inverter, dispozitivul este fiabil și longeviv și oferă o eficiență ridicată la răcire și încălzire.

 

Capacitate: Aparatul de aer condiționat Yoki KW09IG1 are o capacitate generală de 9000 BTU, fiind ideal pentru încăperile de până la 25 mp. Debitul de aer pe care îl poate rula este destul de mare.

Unitate interna: La interior, unitatea este echipată cu un filtru antibacterian care purifică aerul și oferă o serie de avantaje utilizatorului. Este ideal pentru spațiile unde conviețuiesc copii și persoane alergice. Cărbunele activ are rolul de a reține praful, polenul, părul de animale, mucegaiul și orice substanță care provoacă alergii. Unitatea internă este de culoare albă, are un design elegant și poate fi amplasată oriunde.

Eficiența energetică: Aparatul de aer condiționat Yoki KW09IG1 face parte din clasa de eficiență energetică A++ la răcire și A+ la încălzire, iar cu agent de răcire R410A și cu compresorul Inverter, dispozitivul are un consum minim de energie electrică.

Funcții și tehnologii: Aparatul de aer condiționat Yoki KW09IG1 este destinat încăperilor de până la 25 mp. Acesta poate să răcească încăperea, să o încălzească și să elimine umezeala prin dezumidificarea aerului, beneficiind și de funcția de autocurățare.

Nivel de zgomot: Yoki KW09IG1 este un aparat de aer condiționat silențios, deoarece nivelul de zgomot nu este mai mare de 29 dB.

 Cum alegem un aparat de aer condiționat ?!

Aerul condiționat este o sursă de răcoare plăcută în zilele fierbinți ale verii. Acest echipament a devenit o condiție indispensabilă pentru confortul din casă, în apartament sau la birou. Brand-urile, specializate în producția de tehnologie climatică, extind constant linia de modele și dezvoltă noi funcții pentru sistemele de climatizare. Având în vedere varietatea de opțiuni, putem spune că întrebarea ”cum să alegeți un aparat de aer condiționat” este relevantă pentru fiecare cumpărător, care nu este specialist în acest domeniu.

 Criterii: La alegerea echipamentului climatic, determinarea precisă a puterii  este de o importanță deosebită. De acest parametru depinde costul aparatului de aer condiționat și eficiența funcționării acestuia într-o cameră. Determinarea capacității se face pe baza dimensiunii camerei, precum pe baza caracteristicilor sale de termoizolare (izolarea peretelui, dimensiunea ferestrelor etc.). Spre exemplu:

BTU Locuințe Spații comerciale Modele și prețuri
9000 18-25 mp 14-22 mp
12000 24-35 mp 20-30 mp
14000 28-45 mp 24-36 mp
18000 40-50 mp 33-40 mp
24000 60-90 mp 50-80 mp

 Nivelul de zgomot: De asemenea, trebuie să fii interesat de nivelul de zgomot  al aparatului. Aparatele moderne au nivel de zgomot destul de redus. Nivelul de zgomot poate fi de minim 20 dB și poate ajunge până la 65 dB. De regulă, cu cât sunt mai scumpe echipamentele, cu atât nivelul de zgomot este mai redus.

 Eficiența energetică: Atunci când vrei să cumperi un aparat de aer condiționat, trebuie să ții cont de eficiență energetică. Mai mult, trebuie să vezi dacă funcționează cu un invertor. Aparatele de aer condiționat care funcționează cu invertoare,  consumă mai puțină energie și trec fără probleme la orice nivel de temperatură. Printre avantajele aparatelor de climatizare cu invertoare, se numără economisirea energiei electrice cu până la 40%.

 Funcții: În plus, față de sarcina principală a aparatului de aer condiționat, care este de a răci sau de a încălzi spațiul, există  un număr mare de funcții suplimentare. Cu cât sunt mai multe astfel de funcții, cu atât prețul este mai mare. Cele mai importante caracteristici ale unui aparat de aer condiționat sunt:

  • productivitatea crescută a compresorului,
  • umidificarea,
  • filtru de  titan,
  • repornire cald,
  • control Wi-Fi,
  • senzor de mișcare,
  • capacitatea de a lucra până la -15 grade,
  • protecția anticorozivă și multe altele.

 Sfat: Dorința de a economisi bani și de a alege un aparat de aer condiționat insuficient de puternic, va duce la deteriorarea dispozitivului. Echipamentul va lucra în mod constant la sarcini extreme și astfel, se va deteriora rapid.

REVIEW: Aparat aer conditionat Yoki KW09IG1 – Cu tehnologia Inverter și 9000 BTU!
5 (100%) 8 votes
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply