Yoki YW12IT – aparat de aer conditionat cu tehnologie Inverter si un sistem activ de filtrare a aerului!

Chiar daca suntem deja in anotimpul de vara, inca mai este timp pentru achizitionarea unui nou aparat de aer conditionat, fie pentru inlocuirea vechiului sistem de climatizare sau a clasicului ventilator. Astfel, in acest review va vom prezenta un model rezidential de aparat de aer conditionat, si anume Yoki YW12IT, mai mult decat suficient pentru racirea/incalzirea fara niciun fel de problema a unui living sau dormitor modern de maxim 24-35 mp.

Designul simplu si modern al aparatului de aer conditionat marca Yoki va atrage mai mult ca sigur toate privirile celor din jur, gratie carcasei elegante de culoare alba cu dimensiunile de doar 28 x 79,9 x 18,3 centimetri si o greutate de aproximativ 10 kilograme. Clasa de eficienta energetica A++ la racire, impreuna cu clasa energetica A+ la incalzire, asigura un consum cat mai redus de energie electrica, in functie de capacitatea compresorului Inverter si de temperatura setata.

PROMOȚIE Yoki YW12IT , 12000 btu , inverter , clasa A++ – verifică preț

Cu ajutorul tehnologiei Inverter, aparatul utilizeaza un nou model de compresor rotativ de tip DC Inverter, impreuna cu o unitate electronica de control ce permite ajustarea capacitatii compresorului si a vitezei ventilatoarelor, pentru a mentine o temperatura constanta in incapere. Tehnologia avansata DC Inverter ofera o functionare optima, silentioasa si de foarte buna calitate, la un consum redus de energie electrica si un nivel minim de zgomot/vibratii, precum si o durabilitate indelungata a compresorului.Yoki YW12IT

Aparatul de aer conditionat Yoki YW12IT dispune de o capacitate foarte buna de racire/incalzire de pana la 12000 BTU/h, dar si de mai multe functii extrem de utile, printre care de Racire, Incalzire, Auto Restart, Dezumidificare, Timer si Sleep-mode. In plus, sistemul activ de filtrare a aerului (Active + Care Filtration) se bazeaza pe un generator de ioni pozitivi incorporat in unitatea interioara, precum si pe mai multe filtre speciale, ceea ce ofera un flux de aer proaspat si foarte curat.

Functia Auto Restart permite reluarea automat a ultimilor parametrii setati, dupa ce alimentarea cu energie electrica a aparatului de aer conditionat a fost intrerupta brusc/involuntar. Functia de dezumidificare asigura, de asemenea, dezumidificarea mediului ambiant pentru un maxim de confort in incapere, chiar si atunci cand umiditatea este ridicata. Functia Timer ofera posibilitatea de a programa pornirea/oprirea sistemului de climatizare intr-un interval orar de maxim 24 de ore.

Comentarii

Leave a reply

Review IT