Zantia Florida Superslim – aparat de aer conditionat de 12000 BTU/h, cu tehnologia Super Inverter si filtru anti-praf!

Preţ Zantia Florida Superslim

Zantia Florida Superslim este un aparat de aer conditionat profesional cu tehnologia Inverter de 12000 BTU/h, ideal pentru persoanele sau familiile ce vor sa se bucure de un mediu de viata placut si foarte confortabil, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret bun de achizitionare pentru dotarile sale foarte bune. Acesta vine cu un design simplu si elegant de culoare alb, clasa energetica A++ la racire si A+ la incalzire, un afisaj mare ascuns, tehnologia Super Inverter, un filtru lavabil anti-praf, un kit de instalare inclus si mai multe functii speciale de climatizare (Racire, Incalzire, Dezumidificare, Turbo Mode, Auto Restart, Dezghetare, 24h Timer, 1W Standby si Sleep Mode).

Review Zantia Florida Superslim

Cu un design modern si minimalist de culoare alba, noul aparat de aer conditionat Superslim din gama Florida a celor de la Zantia se va integra perfect in orice tip de decor, prin intermediul aspectului compact si elegant de culoare alba al unitatii interne tip Split de perete, fiind ideal pentru acasa, intr-un spatiu de birouri sau in oricare incapere de pana la 35 de metri patrati. In plus, unitatea interna cantareste 11 kilograme avand dimensiunile de 28 x 83,5 x 19,8 centimetri, in timp ce unitatea externa are dimensiunile de 59 x 76 x 28,5 centimetri si o greutate de aproximativ 38 de kilograme, oferind insa un nivel minim de zgomot de pana la 35 dB la interior si de maxim 56 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat profesional Zantia Florida Superslim dispune de o capacitate de racire de 12600 BTU/h (cu un consum de 810 W/h la racire), o capacitate de incalzire de 13000 BTU/h (cu un consum de 925 W/h la incalzire), dar si de o capacitate de dezumidificare de 1,3 litri pe ora, fiind suficient de puternic pentru o suprafata acoperita de 35 mp. Tehnologia Super Inverter utilizeaza un nou de compresor rotativ tip DC Inverter, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care poate ajunge rapid la temperatura setata si sa o mentina constanta cu un nivel scazut de zgomot si un consum redus de energie, chiar si la o temperatura minima de -15 grade si maxima de +50 de grade Celsius.

In ceea ce priveste caracteristicile sale de climatizare, aparatul de aer conditionat profesional marca Zantia include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumidificare), un filtru lavabil anti-praf si mai multe functii speciale (Turbo Mode, Auto Restart, 1W Standby, Temporizator, Dezghetare automata, Regin de noapte, Autodiagnoza si o functie inteligenta de anti-rece). Mai exact, echipamentul de aer conditionat Florida Superslim de la Zantia poate functiona la o capacitate maxima in modul Turbo, intr-un interval orar presetat, pentru a ajunge rapid temperatura setata in incapere, astfel incat sa va puteti bucura intotdeauna de un maxim de confort in locuinta dumneavoastra.

Părerea noastră despre produs

Aparatul de aer conditionat profesional Zantia Florida Superslim ofera un nivel minim de zgomot, o temperatura optima la interior si un consum redus de energie, prin intermediul tehnologiei Super Inverter si a capacitatii de 12000 BTU/h, asigurand in acelasi timp un aer ambiant proaspat si foarte curat cu ajutorul unui filtru lavabil anti-praf. Acestea fiind spuse, noul aparat de aer conditionat profesional marca Zantia reprezinta o alegere perfect pentru cei care isi doresc un nou sistem de climatizare modern si destul de compact, cu un compresor de inalta performanta, o capacitate buna de racire/incalzire si mai multe functii speciale de climatizare, la un pret destul de ok.

– Părerea clienţilor –

Un aparat de aer conditionat excelent si de buna calitate, fabricat in Portugalia, disponibil la un pret destul de bun. Este silentios si foarte elegant, are un consum redus de energie si este suficient de puternic pentru o suprafata de pana la 35 de metri patrati. Recomand.

Am achizitionat recent acest sistem de climatizare si pot spune ca deocamdata sunt foarte multumit de el. Il utilizez aproape zilnic pentru un maxim de confort in locuinta si functioneaza fara probleme chiar si la temperaturi extreme de -15 grade si de +50 de grade Celsius.

Este un echipament de aer conditionat cu un raport pret/calitate destul de bun din punctul meu de vedere. Arata bine pe perete, nu produce foarte mult zgomot, nu consuma prea multa energie si raceste/incalzeste foarte bine o sufragerie de pana la 30 de metri patrati.

Nu am nimic ce sa-i reprosez, inafara de pretul putin cam mare de achizitionare. Acest sistem de climatizare se potriveste perfect in sufragerie, nivelul de zgomot si consumul de energie sunt destul de reduse, iar functiile de climatizare sunt cele necesare in viata de zi cu zi.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT