Zanussi 22Z6000 – televizor Full HD cu diagonala de 22 inch si tuner digital!

Accesibil, elegant si de inalta definitie, televizorul LED Zanussi 22Z6000 este recomandat atat pentru vizionarea posturilor TV preferate cat si pentru utilizarea acestuia ca un simplu monitor Full HD de 22 inch, gratie dotarilor sale destul de bune. Disponibil mai nou si pe eMAG.ro la un pret extrem de accesibil, acesta se remarca printr-un raport calitate-pret foarte bun din toate punctele de vedere, fiind ideal pentru cei care isi doresc un TV LED cu o diagonala destul de mare si o rezolutie pe masura.

Televizorul accesibil si elegant de la Zanussi se remarca in special printr-un display plat de tip LED, cu o diagonala decenta de 56 de centimetri (22 inch) si o rezolutie foarte buna de maxim 1920 x 1080 pixeli (Full HD), care poate afisa imagini clare si de foarte buna calitate, precum si culori vii si naturale, la unghiuri largi de vizualizare, ceea ce va permite sa va bucurati de o experienta viuzala excelenta, chiar la dumneavoastra acasa.

PROMOȚIE Zanussi 22Z6000 TV LED, 56 cm, Full HD – verifică preț

Pe langa toate cele de mai sus, ecranul Full HD LED de 22 inch mai beneficieaza de un raport de aspect a imaginii de 16:9, precum si de unghiuri destul de largi de vizibilitate pe orizontala si verticala, oferind imagini la fel de bune si culori stralucitoare din orice unghi de vizualizare al TV-ului. Sistemul sau audio este alcatuit din doua difuzoare stereo integrate pentru redarea unui sunet decent si destul de puternic, completand astfel intreaga experienta de vizionare a TV-ului LED de la Zanussi.Zanussi 22Z6000

Televizorul LED Zanussi 22Z6000 este compatibil, de asemenea, cu suportul standard de perete VESA pentru a il putea monta rapid si cu foarte mare usurinta pe peretele din oricare incapere a locuintei dumneavoastra, fara a mai fi necesara achizitionarea separata a unei comode TV. In ceea ce priveste conectarea TV-ului, acesta include o iesire audio RCA, o intrare pentru PC VGA (D-Sub 15 pini), un port USB 2.0, o intrare component, un port audio pentru casti (mini jack), dar si trei porturi digitale HDMI.

Din caracteristicile sale generale nu lipseste tunerul digital (DVB-C, DVB-T) si nici slotul CI+, ambele fiind utile si chiar necesare la receptionarea fara niciun fel de problema a transmisiilor TV digitale sau de inalta definitie (HD), fara a mai avea nevoie de clasicul decodor extern. In plus, televizorul LED de 22 inch mai dispune si de o functie monitor pentru conectarea simpla si rapida a TV-ului de la Zanussi la PC-ul sau laptopul dumneavoastra, prin intermediul portului VGA sau a celui digital HDMI.

Comentarii

Leave a reply

Review IT