Aragaz Zanussi ZCG512G1WA, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica plita/cuptor, Grill, Rotisor, 50 cm, Alb – elegant pentru orice bucătărie

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Aragaz Zanussi ZCG512G1WA, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica plita/cuptor, Grill, Rotisor, 50 cm, Alb – elegant pentru orice bucătărie
4.9 (97.6%) 25 votes

Preţ Zanussi ZCG512G1WA

În ultima vreme alegerea unui aragaz a devenit din ce în ce mai dificilă, datorită nenumăratelor modele de pe piaţă, care sunt dotate cu diferite tehnologii şi funcţii speciale, avataje şi utilizări. Pentru ca alegerea ta să fie mai uşoară îţi voi prezenta aragazul  Zanussi ZCG512G1WA, care se potriveşte oricărui spaţiu datorită dimensiunilor sale reduse şi care are un preţ destul de accesibil.

Aspect  Zanussi ZCG512G1WA

Aragazul  Zanussi ZCG512G1WA este dotat cu o carcasă metalică de culoare albă,  cu capac metalic, o plită cu 4 arzătoare şi două grătare dispuse vertical pe câte două ochiuri, realizate dintr-un material metalic foarte rezistent şi puternic care poate susţine orice greutate. Cuptorul care se află la baza plitei este dotat cu o uşă din sticlă neagră, ce lasă să se vadă interiorul cuptorului prin sistemul de iluminare. Pe panoul de control sunt dispuse un buton pentru cuptor, un timer, un buton pentru iluminare şi grill, un buton pentru aprinderea electrică şi 4 butoane pentru aprinderea celor 4 arzătoare.   Zanussi ZCG512G1WA în culoarea sa albă poate fi dispus în orice bucătărie, datorită eleganţei sale şi notei moderne pe care o dă. Dimensiunile sale sunt de 85,5 x 50 x 60 cm cu lăţimea de 50 cm.

Caracteristici  Zanussi ZCG512G1WA

Aragazul  Zanussi ZCG512G1WA este dotat cu un număr de 4 arzătoare şi sistem de alimentare pe gaz. Cele 4 arzătoare se aprind prin acţionarea butonului de aprindere electrică dispus pe panoul de control. Arzătoarele sunt dotate cu sistem de singuranţă împotriva incendiilor şi sunt de dimensiuni diferite. Arzătorul mare are o putere de 3 kw, arzătorul mic are o putere de 1 kw, iar cele două arzătoare normale au o putere de 2 kw. Pe plită se poate prepara orice fel de reţetă culinară indiferent de ingrediente, şi care necesită fierbere sau prăjire. Cele 4 arzătoare de dimensiuni diferite te pot ajuta să economiseşti consumul de gaze, dacă vei distribui recipientele pe ochiul potrivit. Cuptorul este dotat cu grill şi rotisor, iar alimentarea sa se face tot pe gaz.

Citește și:  Cum alegi cel mai bun umidificator de aer + TOP

Cuptorul deţine sistem de aprindere electrică, acţionând butonului de pe panoul de control şi este dotat cu sistem de siguranţă împotriva incendiilor. Capacitatea sa este de 53 de litri şi deţine încălzire inferioară. Dacă se acumulează prea mult abur în cuptor, acesta este eliminat prin orificiul special creat pentru evacuarea aburului din cuptor. Uşa cuptorului fiind realizată din sticlă termorezistentă, este foarte uşor de întreţinut şi de curăţat. Cablul electric pentru sistemul de aprindere electrică are o lungime de  1,5 m.

Review   Zanussi ZCG512G1WA

Zanussi ZCG512G1WA este un aragaz destul de performant, dotat cu toate caracteristicile moderne de gătire. Mai exact, la acest aragaz se pot prepara toate tipurile de reţete culinare, indiferent de ingredientele folosite, iar la cuptor se pot coace toate tipurile de aluat indiferent de consistenţă, cum ar fi, cozonac sau chec, prăjituri diverse, legume coapte, fructe coapte, musaca, plăcintă cu carne, plăcintă cu brânză, macaroane, clătite cu ciuperci, friptură la grătar, friptură grill, pui sau bucăţi de carne sau de peşte la rotisor şi multe alte preparate, practic tot ceea ce se poate găti.  Zanussi ZCG512G1WA este dotat cu 4 arzătoare putând găti concomitent pe toate cele 4 ochiuri.

Pro: 4 arzătoare, grill, rotisor, aprindere electrică

Contra: nu deţine

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply

Review IT