Masina de spalat rufe Zanussi ZWF71240W, 7 kg, 1200 rpm, clasa energetica A+++ – consum redus de energie

Zanussi ZWF71240W este una din alegerile mele pentru acest review, o masina de spalat rufe excelenta pentru orice familie, capacitate mare de incarcare, consum redus de energie si nu in ultimul rand, un producator cu renume. Zanussi este o companie de electrocasnice ce isi are sediul in Italia, aceasta companie a fast cumparata in anul 1984 de catre producatorul Suedez Electrolux, insa si in momentul de fata produc electrocasnice de cea mai buna calitate sub brand-ul Zanussi.

Pentru acest model am numai de bine de zis, nu au pus accentul foarte mult pe design, insa pe partea de specificatii chiar nu avem ce sa reprosam, avem clasa de eficienta energetica A+++, asta inseamna un consum redus de energie si o spalare eficienta cu un consum redus de apa.

   Verifica AICI pretul actualizat pentru Zanussi ZWF71240W  

Banuiesc ca ati ajuns la acest articol cautand exact acest model, ei bine, vreau sa va spun ca are un raport calitate-pret excelent, ne ofera caracteristici foarte bune la un pret accesibil, sa nu mai spun ca putem sa-l achizitionam chiar la un pret mai mic atunci cand magazinele online ne ofera reduceri: Saptamana Zanussi sau de ce nu Black Friday.

Zanussi ZWF71240W

Zanussi ZWF71240W este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala, are o capacitate de 7 kg si o viteza de centrifugare de 1200 RPM, iar dupa cum spuneam si mai sus, clasa de eficienta energetica este A+++.

Este un produs din gama 2015, o masina de spalat rufe noua cu foarte multe programe si functii. Una din cele mai importante tehnologii este Fuzzy Logic pentru adaptare în functie de incarcare, mai putem remarca si sistemul de siguranta impotriva copiilor, de asemenea avem protectie impotriva inundatiilor si functia de programare intarziata, toate acestea va sunt oferite de unul din cele mai noi produse din gama Zanussi.

Producatorul Italian nu a pus deloc accentul pe design, pare destul de primitiva masina de spalat, cel putin acesta este punctul meu de vedere. Insa cei care doresc sa achizitioneze acest produs se vor uita cu siguranta la pretul accesibil si la specificatiile pe care le ofera acest model.

Avem o multime de programe, 15 la numar, de asemenea trebuie sa remarcam faptul ca vine si cu programul rapid 30 de min, foarte bun pentru cei care au articole mai putin murdare, pentru cei care doresc ca in cateva ore sa aiba hainele uscate.

Comentarii

Leave a reply

Review IT