Zass ZAC 09/ILN – aparat de aer conditionat cu tehnologie Inverter si clasa energetica A++/A+++!

Datorita tehnologiei speciale Inverter si a clasei energetica A++/A+++, aparatul de aer conditionat Zass ZAC 09/ILN permite racirea si/sau incalzirea fara niciun fel de problema a oricarei incaperi a locuintei dumneavoastra, indiferent de vremea de afara. Acesta vine in principal cu un design modern, display digital foarte intuitiv, o capacitate suficienta de racire/incalzire, un filtru cu carbon activ si nu in ultimul rand mai multe functii extrem de utile, toate acestea la un pret foarte bun.

Aparatul de aer conditionat modern si performant de la Zass este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ la racire, respectiv in clasa energetica A+++ la incalzire, pentru un consum cat mai redus de energie electrica la racire/incalzire, si anume acesta inregistreaza un consum energetic la racire si totodata la incalzire de 2,5 kW, avand insa un coeficient de randament in functie de sezon la racire SEER 6,1, precum si un coeficient de randament sezonier la incalzire SCOP 4.

PROMOȚIE Zass ZAC 09/ILN Inverter, 9000 BTU, Kit de instalare inclus – verifică preț

Dotat cu tehnologia Inverter, aparatul utilizeaza, de asemenea, un nou model de compresor Inverter de la brandul japonez Toshiba Corporation, care asigura o functionare optima si foarte eficienta, atat la racire cat si la incalzire, chiar si la temperaturi extreme. Astfel, la pornirea aparatului de aer conditionat, compresorul porneste si functioneaza la capacitatea lui nominala, iar odata ce temperatura selectata a fost atinsa acesta se opreste, insa cand temperatura creste/scade acesta porneste din nou.Zass ZAC 09 ILN

Caracteristicile sale generale includ o capacitate decenta de racire/incalzire de pana la 9000 BTU/h, un display frontal ascunt de tip digital, modern si discret, o telecomanda foarte intuitiva (cu display de tip LCD), precum si un kit de instalare inclus pentru 3 metri de traseu frigorifica . Pe langa toate acestea, aparatul mai include si un filtru cu carbon activ pentru eliminarea bacteriilor, virusilor, alergenilor si chiar a mirosurilor neplacute, ceea ce ofera un flux de aer proaspat si foarte curat.

Cu toate acestea, aparatul de aer conditionat Zass ZAC 09/ILN mai dispune si de mai multe functii extrem de utile, precum de Racire (Ventilare), Incalzire, Ionizare a aerului ambiant, Auto Restart, Dezghetare automata, Dezumidificare, SWING pentru selectarea modului de baleiere, Turbo pentru o racire/incalzire rapida, Timer, Auto, si Sleep-mode. Functia Auto Restart reporneste in mod automat aparatul, in cazul unor pene de curent si nu numai, la ultimele setari salvate.

Comentarii

Leave a reply

Review IT