Zass ZAC 18/ILN – aparat de aer conditionat cu tehnologie Inverter si un filtru cu carbon activ!

Vara incepe sa isi faca simtita prezenta din ce in ce mai tare, iar odata cu ea si zilele calde si chiar caniculare specifice acestui anotimp. In cazul in care nu ati gasit deja o solutie rapida, atunci este timpul sa va ganditi la ceva mult mai bun si de lunga durata, cum ar fi un sistem de climatizare. Astfel, in acest review va vom prezenta un aparat de aer conditionat modern, performant si foarte eficient, numit Zass ZAC 18/ILN, care va permite sa va bucurati de un mediu ambiant placut si foarte confortabil, indiferent de vremea de afara.

Aparatul de aer conditionat de la producatorul german Zass este incadrat in clasa de eficienta energetica A+++ la racire, respectiv in clasa energetica A++ la incalzire, pentru un consum cat mai redus de energie electrica la racire/incalzire, si anume acesta inregistreaza un consum energetic la racire de 1600 W si de 1400 W la incalzire, avand insa un coeficient de randament in functie de sezon la racire SEER 6,1 si un coeficient de randament sezonier la incalzire SCOP 4.

PROMOȚIE Zass ZAC 18/ILN Inverter, 18000 BTU, Kit instalare – verifică preț

Datorita tehnologiei speciale Inverter, aparatul este echipat cu un nou model de compresor rotativ de tip Inverter, de la brandul Hitachi Hightech a companiei japoneze de IT Hitachi, care asigura o functionare optima si de inalta calitate, la un consum redus de energie electrica, pentru a mentine o temperatura constanta in incapere, ceea ce rezulta o eficienta energetica ridicata, un nivel minim de zgomot/vibratii, precum si o fiabilitate crescuta si de lunga durata a acestia.Zass ZAC 18 ILN

Aparatul de aer conditionat Zass ZAC 18/ILN dispune de o capacitate foarte mare de racire/incalzire de pana la 18000 BTU/h (cu o putere de racire de 5,1 kW si de incalzire de 5,2 kW), un display digital foarte intuitiv, precum si de un kit de instalare inclus pentru maxim 4 metri de traseu frigorific. In plus, acesta mai beneficieaza si de un filtru cu Carbon Activ pentru eliminarea bacteriilor, virusilor, alergenilor si chiar a mirosurilor neplacute, oferind astfel un flux de aer proaspat si extrem de curat.

In ceea ce priveste dotarile sale, acesta include mai multe functii utile si de ultima generatie, precum de Racire (Ventilare), Incalzire, Turbo, Ionizare, Auto Restart, Dezghtare automata, Dezumidificare, Timer, Auto si Sleep-mode. Functia Auto Restart reporneste in mod automat aparatul, in cazul unoi intreruperi de curent sau deconectari accidentale, la setarile anterioare. Functia Turbo permite o functionare rapida si la o viteza maxima pentru a atinge in cel mai scurt timp temperatura setata.

Comentarii

Leave a reply

Review IT