Robot de bucatarie Zelmer ZFD1100R, 1000W, 2 Kg aluat, Rosu – foarte folositor

Va place mirosul de paine calda gata scoasa din cuptor, de prajituri bine crescute si alte aluaturi dulci? Atunci sunt sigur ca ati aprecia un ajutor bun in bucatarie.

Vorbim azi despre robotul de bucatarie Zelmer ZFD1100R care este conceput astfel incat sa mixeze cat mai bine o multime de ingrediente. Ca si aspect exterior arata foarte bine mai ales pentru ca este rosu. Bolul in care asezati alimentele este argintiu, are manere si puteti sa-l apucati usor. Este practic si foarte incapator. Pentru a pune in functiune robotul de bucatarie Zelmer ZFD1100R puteti folosi un buton rotativ care se afla in partea dreapta, la indemana. Este simplu de folosit chiar si de catre persoane mai putin obisnuite cu tehnologia. Cititi manualul de instructiuni inclus in colet si urmati indicatiile intuitive din jurul butoanelor de comanda.

PROMOȚIE pentru Robotul de bucatarie Zelmer ZFD1100R, 1000W, 2 Kg aluat, Rosu !!!

Bolul in care puneti ingredientele este forte stabil, are o suprafata lata si o forma curbata, ergonomica ce permite ingredientelor sa se mixeze perfect. Lucrul acesta este mai cu seama important atunci cand pregatiti aluaturi sau cand bateti ouale pentru o prajitura.

Robot de bucatarie Zelmer ZFD1100R, 1000W, 2 Kg aluat, Rosu

Cei mai buni bucatari cunosc deja cat de importanta este pregatirea aluatului. Exista mai multe trucuri pe care trebuie sa le urmati insa robotul acesta e bucataria va sti exact ce sa faca. Bate foarte bine ouale si amesteca perfect ingredientele. Daca vreti sa gatiti retele pe baza de unt iar acesta trebuie mixat cu galbenusele si/ sau cu zaharul probabil stiti deja ca aceasta operatiune este extrem de solicitanta si aproape niciodata nu veti reusit sa incorporati perfect incredientele doar cu ajutorul unei linguri.

Cu acest robot amestecarea ingredientelor devine o operatiune la indemana, mai ales ca nu necesita deloc efort din partea dumneavoastra. Pur si simplu adaugati ingredientele in bol, in acelasi timp sau pe rand (in functie de reteta) si selectati nivelul doriti de mixare.

Zelmer ZFD1100R este un robot puternic de 1000 W si va puteti increde in el pentru a putea prepara pana la 2 kg de aluat, ceea ce este mai mult decat ati pregati in mod normal pentru o familie obisnuita (adica aproximativ 500g – 1 kg de faina). Bolul are mai exact o capacitate de 4 litri, destul de mare incat sa fie compact. In acelasi timp dimensiunile intregului aparat sunt reduse. Ocupa putin spatiu si puteti sa-l depozitati usor atunci cand nu-l folositi. Are un design modern si nu ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie unde se gateste intens si cu placere.

Comentarii

Leave a reply

Review IT