Zephir MI-12SCO5 – aparat de aer conditionat de 12000 BTU/h, cu tehnologia Inverter si filtru Cold Catalist!

Preţ Zephir MI-12SCO5

Zephir MI-12SCO5 este un aparat de aer conditionat cu tehnologia Inverter de 12000 BTU/h, ideal pentru crearea unui mediu de viata placut si foarte confortabil, care se regaseste deja in oferta celor de la eMAG.ro si a magazinelor online de specialitate din Romania la un pret cat se poate de accesibil pentru dotarile sale foarte bune. Acesta vine cu un design elegant de culoare alb, un afisaj mare ascuns, tehnologia Inverter, o capacitate generala de 12000 BTU/h, un filtru anti-praf + un filtru Cold Catalist, o functie de memorare a unghiului de suflare si mai multe functii speciale de climatizare (Racire, Incalzire, Dezumidificare, 1W Stand-by, Turbo Mode, Eco Mode, Auto Restart, etc.).

Review Zephir MI-12SCO5

Design-ul simplu dar modern al aparatului de aer conditionat marca Zephir se va integra cu usurinta in decorul locuintei dumneavoastra, gratie aspectului exterior elegant de culoare alb si a afisajului mare ascuns ale unitatii interioare de tip Split pe perete, fiind perfect pentru acasa sau intr-un spatiu de birouri cu o suprafata de aproximativ 35 de metri patrati. In plus, unitatea interioara 7,2 kilograme avand 27,5 x 80 x 18,8 centimetri, in timp ce unitatea exterioara are o greutate de 25 de kilograme si dimensiunile de 35 x 86,5 x 26,5 centimetri, oferind insa un nivel redus de zgomot de pana la 38 dB la interior si de maxim 55 dB.

Aparatul de aer conditionat Zephir MI-12SCO5 dispune de o capacitate de racire de 12000 BTU/h (cu un consum de 1580 W/h), o capacitate de incalzire de 13000 BTU/h (cu un consum de 2200 W/h) si de un filtru anti-praf + un filtru Cold Catalist impotriva bacteriilor si a mirosurilor neplacute. Tehnologia Inverter utilizeaza un nou model de compresor Toshiba (GMMC), impreuna cu o unitate electronica de comanda, care poate ajunge rapid la temperatura dorita si sa o mentina constanta cu un nivel minim de zgomot si un consum redus de energie, chiar si la temperaturi extreme de la -15 grade si pana la 50 de grade Celsius.

In ceea ce priveste functiile sale speciale de climatizare, aparatul de aer conditionat marca Zephir include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilare si Dezumidificare) si mai multe functii speciale (Turbo Mode, 1W Stand-by, Sleep Mode, Autodiagnoza, 24h Timer si Auto Restart). Cu ajutorul functiei “Eco Mode”, acesta poate atinge rapid temperatura dorita prin operarea la o frecventa ridicata si cu un flux crescut de aer, obtinandu-se astfel o economie de energie de aproximativ 30%. In plus, functia de memorare a unghiului de suflare orienteaza automat fantele in pozitia de suflare setata inainte de inchiderea aparatului.

Părerea noastră despre produs

Recomandat pentru o suprafata acoperita de 25 – 35 de metri patrati, aparatul de aer conditionat Zephir MI-12SCO5 este capabil sa va ofere un nivel minim de zgomot, un consum redus de energie si o temperatura optima la interior, prin intermediul tehnologiei Inverter, a capacitatii generale de 12000 BTU/h si a functiei de racire/incalzire. Astfel ca, aparatul de aer conditionat marca Zephir reprezinta o solutie ideala si foarte avantajoasa pentru oricine isi doreste un nou sistem de climatizare accesibil si foarte silentios, cu un nou compresor de inalta performanta, o capacitate mare de racire/incalzire si mai multe functii speciale de climatizare, insa nu dispune de un buget prea mare.

– Părerea clienţilor –

Este un aparat de aer conditionat excelent si foarte silentios, cu un raport calitate/pret foarte bun. Este suficienta de puternic pentru o o suprafata apropiata de cea recomandata de catre producator. Recomand.

Este elegant si foarte silentios, are un consum redus de energie si atinge rapid o temperatura optima in incapere. Per total sunt foarte multumit de el si il recomand cu incredere si altor persoane interesate de acest model.

Un raport calitate/pret foarte bun din punctul meu de vedere. Arata bine pe perete, nu consuma prea multa energie si raceste/incalzeste foarte bine o suprafata de aproximativ 30 de metri patrati.

Nu am nimic de reprosat. Produsul corespunde descrierii online. L-am achizitionat in principal pentru raportul calitate/pret excelent si pot spune ca sunt super multumit de achizitionarea acestui aparat. O recomand cu incredere celor ce dispun de un buget limitat.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT