Zilan ZLN8037 – storcator de fructe si legume cu motor din cupru si sita din otel inoxidabil!

Cu un raport calitate-pret foarte bun din orice punct de vedere, storcatorul de fructe si legume Zilan ZLN8037 este o posibila alegere perfecta pentru persoanele care vor sa aiba un stil de viata sanatos si foarte energic, remarcandu-se prin constructia sa aerodinamica. Disponibil deja in oferta celor de la eMAG.ro la un pret cat se poate de accesibil, acesta vine in principal cu o putere de pana la 400 W, viteza reglabila in doua trepte de viteza, lame din otel inoxidabil si o capacitate de pana la un litru.

Designul modern si foarte placut al storcatorului de fructe si legume de la Zilan se va potrivi de minune in orice colt sau spatiu mai mult din bucataria dumneavoastra, gratie constructiei sale aerodinamice ce va permite sa va bucurati de o utilizare simpla si intuitiva. La exterior, acesta beneficieaza de o carcasa eleganta si rezistenta de culoare gri si negru, fabricata din otel inoxidabil pentru o durabilitate excelenta, dar si de o sita de taiere tot din otel inoxidabil.

PROMOȚIE Storcator legume fructe ZILAN ZLN8037,400W – verifică preț

Caracteristicile sale principale includ un motor din cupru cu o putere mare de maxim 400 W si doua trepte de viteza pentru o functionare eficienta si de cea mai buna calitate la parametrii optimi, ceea ce va permite sa va bucurati de sucuri proaspete si foarte sanatoase din fructe si/sau legume. Pe langa toate acestea, storcatorul de fructe si legume dispune de un recipient pentru pulpa cu o capacitate generoasa de pana la un litru, dar si de un recipient pentru suc de 0,5 litri.Zilan ZLN8037

Storcatorul de fructe si legume Zilan ZLN8037 este fabricat dupa ultimele tehnologii in domeniu, asigurand asadar o stoarcere rapida si de foarte buna calitate a tuturor fructelor si legumelor preferate cu o eficienta sporita. Cu ajutorul storcatorului accesibil si elegant de la Zilan puteti obtine simplu si rapid sucuri naturale din fructe/legume mult mai sanatoase si cu foarte multe vitamine. In plus, acesta mai beneficieaza si de un sistem de protectie impotria supraincalzirii, fiind usor de dezasamblat pentru o curatare completa.

Comentarii

Leave a reply

Review IT