Vezi oferta la peste 1500 de modele...

Ai de gand sa-ti cumperi o bicicleta ? Vezi oferta la peste 1500 de modele…

Astăzi popularitatea bicicletelor a crescut în mod constant, iar constructorii de biciclete surprind tot mai mult. Acest mijloc de transport poate deveni un bun prieten deoarece poate reprezenta un mijloc de transport rapid pentru a merge la un magazin, la serviciu sau pur şi simplu pentru a-ţi petrece timpul liber în natură. Este usor de transportat şi dacă vrei să mergi cu ea în vacanţă poate fi transportată deasupra autoturismului sau se poate transporta cu trenul. Filozofia brandurilor este aproape clară pentru majoritatea oamenilor, aceasta fiind combinaţia optimă dintre calitate şi preţ. Prin dezvoltarea in-house şi a bazei industriale moderne de înaltă tehnologie, brandurile au dezvoltat biciclete atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei şi copii, devenind foarte populare, deoarece satisfac nevoile oamenilor, ţinând seama de caracteristicile climatice şi de capacitatea financiară.

De unde putem achiziționa bicicelte cu prețuri reduse:

Gama de biciclete a magazinului online, este diversă şi sunt prezentate modele de biciclete pentru toate gusturile şi toate capacităţile financiare. Acestea oferă parametri de funcţionare foarte bună şi uşurinţă de utilizare, reprezentând o alegere bună pentru mersul în aer liber la plimbare. Alegerea unei biciclete pentru plimbarea in aer liber, transforma ieşirea într-o adevarată plăcere. Baza pentru acest sentiment evaziv de confort, este o bicicletă convenabilă şi de înaltă calitate, în mod rezonabil potrivită pentru fiecare persoană în parte, existând unele caracteristici de design şi de criterii de selecţii pentru tipul de bicicletă.

Chiar şi cea mai înaltă calitatea a unei biciclete super modernă are nevoie de o ajustare fină şi sensibilă. Aceasta trebuie să aibă funcţie de reglare pentru a putea fi adaptată la înălţime. Pentru un sentiment confortabil la oprire, picioarele trebuie să atingă solul, iar genunchii să fie îndreptaţi în totalitate atunci când apeşi pedala. Reglarea poziţiei scaunului este o altă caracteristică ce trebuie luată în considerare atunci când cumperi o bicicletă, deoarece datele antropometrice sunt diferite de la o persoană la alta. Ceea ce face o persoană să cumpere o bicicletă este dorinţa de a începe o viaţă sănătoasă sau pur şi simpli dorinţa de a merge pe două roţi. În funcţie de obiectivele tale, alege dintr-o gamă bogată şi variată de la diferiţi producători, comparând diferenţele izbitoare.

1. BICICLETA CROSS RUNNER 26″, cadru 48cm – verifică prețul

Bicicleta MTB 26 EightyEight Alpin CX este destinată plimbărilor prin pădure, prin parcuri sau chiar pe străzile din oraş, deoarece are o construcţie solidă, cu componente speciale pentru zone accidentale, rezistând cu succes denivelărilor din zonele de agrement. Poţi profita de vremea frumoasă de afară, distrându-te ca în anii copilăriei, pedalând pe aleile parcului, acolo unde nu există trafic auto şi unde ai ocazia să faci puţină mişcare, după multele ore de stat pe scaun la birou sau după ce ai condus maşina.

Bicicleta CROSS RUNNER, având un cadru din aluminiu cu dimensiunea de 19 inch, două roţi puternice cu dimensiunea de 26 inch şi  furcă SR Sountour XCT de tip arc. A fost creată cu un design  foarte frumos şi elegant, având o carcasă o carcasă de culoare albă, pe care este dispus logo-ul EightyEight în combinaţia de culori roşu şi negru.

2. Bicicleta MTB 26 EightyEight Alpin CX, cadru aluminiu, marime 19 inch – verifică prețul

Cu bicicleta Bicicleta MTB 26 EightyEight Alpin CX poți să mergi pe drumuri de munte neuniforme. Aceasta are un număr de 18 viteze, anvelope largi, roți puternice, amortizoare. Conceptul de ” bicicletă montană ” este foarte larg și unește în mod semnificativ diferite caracteristici în proiectarea ei.

MTB 26 EightyEight Alpin CX este destinată bărbaților pasionați de ciclism și care au un nivel de pregătire mediu sau intermediar. Când te plimbi cu bicicleta, plămânii funcționează mult mai activ decât de obicei. Dacă pedalezi o perioadă mai lungă de timp, de cel puțin o oră, plămânii funcționează la putere maximă. Datorită ventilației forțate, din plămâni sunt eliberate rapid substanțele toxice, care există în exces aproape în orice oraș modern. În acest caz, desigur, merită să încerci să te apropii de natură și să stai departe de drumurile aglomerate.

Prin design, această bicicletă are o furcă cu suspensie de tip Arc. Frâna dispune de sistem de frânare V-brake și se acționează mecanic. Cadrul din aluminiu este de tip Hardtail, cursa suspensie a acestuia fiind de 55 mm. Bicicleta MTB 26 EightyEight Alpin CX poate suporta o greutate de până la 100 kg, greutatea ei fiind de 14,2 kg. Roțile puternice pot urca cu ușurință pe potecile de munte, diametrul unei roti fiind de 26 inch.

3. Bicicleta MTB 29 EightyEight, marime cadru L, Negru/Rosu – verifică prețul

Bicicleta MTB 29 EightyEight este cel mai frecvent și mai popular tip de bicicletă în acest moment. În general, bicicleta montană este proiectată pentru a te putea deplasa pe șosele de calitate inferioară sau off-road, într-un teren cu o ușoară pantă abruptă sau mult mai abruptă. Pentru că bicicleta este de tip Mountain bike, putem spune că aceasta este o denumire împărțită între bicicleta pentru disciplină, cum ar fi Backcountry, cross country, freestyle, sărituri și bicicleta de munte „obișnuită“.

Bicicleta MTB 29 EightyEight este un dispozitiv de munte , concepută pentru bărbații care adoră ciclismul, pentru pedalare moderat agresivă pe drumuri de munte, piste și trasee de diferite dificultăți. Aceasta este exact ceea ce are nevoie un intermediar.

Cadrul bicicletei este realizat din aluminiu, iar furca acesteia dispune de amortizare de tip Arc, dar fără un amortizor pe spate. Geometria cadrului asigură o fixare medie în înălțime, care corespunde unei intensități moderate de mișcare și nu îți va supraîncărca mâinile. Modelul este echipat cu frană mecanică și sistem de frânare pe disc și dispune de un număr de 24 de viteze. Ca și accesorii, MTB 29 EightyEight are incluse reflectoare pentru față, pentru spate și pentru roti. Mai mult decât atât, poate suporta o greutate de până la 100 kg, diametrul unei roti fiind de 29 inch.

4. Bicicleta Pegas Cutezator EV – 3 viteze – Portocaliu Cupru – verifică prețul

Călătoria cu bicicleta dimineața devreme te ajută să te încarci cu energie mult mai repede. Și datorită exercițiilor fizice regulate pe bicicletă, somnul tău va fi mai sănătos, ceea ce înseamnă că te vei trezi odihnit. Călătoriile regulate pe o bicicletă elimină din corp hormonul de stres – cortizol, care, sub sarcini frecvente, te împiedică să adormi. Astfel, mersul cu bicicleta te ajută să scapi de insomnie.

Mai mult decât atât, îți va îmbunătățiți și digestia. Ciclismul îmbunătățește metabolismul iar mersul pe bicicletă crește apetitul. După o plimbare cu bicicleta întotdeauna vei dori să mănânci, în cazul în care de obicei nu ai poftă de mâncare. Dacă apetitului crește, acesta este un semn al metabolismului activ. Ciclismului obișnuit, crește rezistența generală a corpului, te simți mai vesel, mai activ și mai puternic.

Bicicleta Pegas Cutezator EV este o bicicletă unisex, destinată atât femeilor cât și bărbaților. Este o bicicletă pentru ciclism de tip Fat bike, pentru cei care au un nivel de pregătire avansat sau intermediar. În privința mecanismului de funcționare, aceasta este realizată cu o furcă fixă din aluminiu, sistem de lant de tip Single și cadru din aluminiu. Frâna se acționează mecanic la nivelul mâinilor iar sistemul de frânare este pe disc. Pegas Cutezator EV dispune de trei trepte de viteză, fiind destinată mersului pe aleile din parcuri sau pe străzile urbane. Aceasta are inclus în preț și un cric.

5. Bicicleta Kreativ 2613 (2017) Cadru 500 mm – verifică prețul

Kreativ 2613 (2017) este o bicicletă pentru mersul pe potecile de munte, roțile fiind foarte puternice, deoarece diametrul lor este de 26 inch. Cadrul este realizat din oțel de tip Hardtail, oferind o călătorie confortabilă bărbaților sau celor care practică Trekking-ul. Datorită scaunului cu arc reglabil în înălțime și a cadrului confortabil, aceasta este perfectă pentru agrement. Geometria cadrului asigură o fixare medie în înălțime care corespunde unei intensități moderate de mișcare și nu îți va supraîncărca mâinile. Furca din oțel este proiectată cu suspensie pentru o mai bună rulare pe drumurile dificile de munte.

Bicicleta de munte este acum echipată cu sistem de frânare V-brake, iar frâna poate fi acționată mecanic. Treptele de viteză sunt în număr de 6, cu fricțiune Pinion 6 viteze, cu serie pinion pentru schimbare 14-28T și cu fricțiune lanț KMC 1/2″-3/32″ compatibil pentru 6 viteze. Cele 6 viteze asigură o schimbare a raportului de transmisie într-o gamă destul de largă. Concepția transmisiei face posibilă schimbarea fiabilă a treptelor de viteză în condiții de poluare puternică și sarcină mare, Kreativ 2613 (2017) putând suporta o greutate destul de mare.

Cei care își petrec periodic timpul liber pe bicicletă, sporesc semnificativ capacitatea organismului de a rezista la infecții (imunitate) și reduc riscul de a capta boli sezoniere, cum ar fi gripa, frigul etc.

O bicicletă este foarte utilă pentru cei care doresc să-și piardă kilogramele în plus. În timpul călătoriei cu bicicleta, un număr mare de calorii sunt arse, mai ales în zona șoldurilor. În acest caz, corpul tău arde grăsimile, nu numai în timpul călătoriei, dar și timp de câteva ore după. Iar cei care practică ciclismul rapid, dar pe distanțe scurte, ard mai multe grăsimi decât cei care călătoresc mult, dar pedalează lent.

Comentarii

Leave a reply

Review IT