Acesorii Smart Home, de ce sunt o investiție inteligentă?

    Acasă este locul pe care îl adorăm, spațiul care nu se măsoară ca dimensiuni, ci în iubire, amintiri, trăiri, uneori copilărie, locul unde te simți tu. Fiecare zi de muncă se incheie, de obicei, acasă, cu libertatea de a te comporta și de a-ți face un program exact așa cum vrei tu. Dar tot acasă trebuie să ne asigurăm acel confort binemeritat, atât pentru noi, cât și pentru restul familiei. Pe lângă mobilier și accesorii care te definesc, în momentul de față este nevoie, pentru siguranța ta și a familiei tale, dar și pentru un confort sporit, de tehnologie.

     Tehnologia actuală ne pune la dispoziție o mulțime de accesorii, kit-uri, sisteme de orice tip, gadget-uri inteligente, care preiau o parte din sarcinile tale, pot fi controlate de la distanță, programate, sunt dotate cu Android și conectate la rețeaua Wi-Fi. Ele îți pot satisface o serie de necesități, important este să știi exact ce-ți dorești pentru locuința ta. Pe piață găsești și foarte multe firme care comercializează astfel de produse. Trebuie să te asiguri că produsul ales are funcționalitatea dorită, performanțele înscrise în descriere, prețul concordă cu realitatea și calitatea produsului, iar brandul este unul de încredere.

      DualStore îți asigură confortul casei tale fără costuri nejustificate și îl găsești la un click distanță. Produsele sunt performante, de stil Smart Home, îți asigură atât siguranța ta, cât și a celor dragi, prin sisteme de securitate sau camere de filmat, poți asculta muzică oricând doar apăsând pe telecomandă, iar lumina interioară o poți seta după bunul tău plac, folosind un proiector inteligent, tot de la DualStore. Xiaomi Mi Smart Projector este un proiector dotat cu 500 de lumeni, cu sistem Android și control vocal, toate într-un singur produs, binevenit în orice moment, în special atunci când organizezi petreceri la tine acasă.

      Boxa inteligentă Xiaomi Mi Speaker Quad Core, de asemenea un produs de mare necesitate pentru casa ta, este prevăzută cu bluetooth, control vocal și Wi-Fi. Când vrei ca muzica ta preferată să razbată prin toți pereții casei sau să se audă doar pentru tine, această boxă îsi va face treaba.

    Mini Proiector portabil DLP CSQ C9 Plus Negru, 300″, Decodare 4K, Android QuadCore prevăzut cu Bluetooth te ajută să îți aduci acasă un mic cinema.

   Alături de aceste produse inteligente, pentru confortul copilului tău, alege Termohigrometrul wireless Xiaomi Qingping, LCD cu iluminare ajustabilă, Bluetooth și alarme. Este foarte eficient, având în vedere că este prevăzut cu foarte multe funcții, se poate conecta cu alte dispozitive Xiaomi pentru a controla temperatura si umiditatea, este prevăzut cu senzori pentru detectarea temperaturii și a umidității, este prevăzut cu 16 alarme, 8 sonerii și lumină display ajustabilă, numai bun pentru un somn odihnitor și liniștit al copilului tău, dar este la fel de binevenit pentru întreaga familie.

    Pentru siguranța familiei și a casei tale, achiziționează de la DualStore sisteme de securitate sau camere de supraveghere, kit-uri realizate special cu acest scop, ușor de montat, manevrat sau setat, la preturi accesibile și cu un design aparte, sub formă de bec. Panoramic Camera este unul dintre kit-urile de supraveghere pe care le poți achiziționa de la DualStore, prevăzut cu senzor de miscare, alarmă și un unghi de supraveghere de 360 grade, cu design ingenios, formă de bec, exact ce îți este necesar pentru supravegherea întregii proprietăți oriunde te-ai afla, fiind prevăzut cu wireless. Este prevăzută cu sistem audio încorporat, cu microfon și difuzor, iar pentru memorie folosește un card microSD. Imaginile sunt foarte clare și de un real folos în cazul producerii vreunui incident.

       Atunci când vrei să aduci tehnologia de ultimă generație în casa ta, să fii convins că performanțele produselor achiziționate sunt de înaltă clasă, prețul reflectă calitatea, ești informat corect cu privire la montajul și utilizarea lor, și ai garanția produsului. Achiziționează produsele DualStore, deoarece este o firmă cu un istoric bun, cu un portofoliu de clienți considerabil, iar tehnologia este la cel mai înalt nivel, asemeni calității produselor oferite.

Comentarii

Leave a reply

Review IT