Top 3 camere de bord – Cea mai buna camera video auto DVR

Adesea, cemerele video auto, reprezintă o sursă de divertisment care continuă să câştige popularitate în rândul conducătorilor auto, pentru câteva motive cheie. Oportunitatea de a deveni o senzaţie pe You Tube pe de o parte şi pe de altă parte reprezentând o garanţie şi o dovadă pentru companiile de asigurări de a dovedi cine este vinovat în cazul unui accident auto. Având o cameră video auto poţi sta liniştit, deoarece faptele vor vorbi de la sine, mai degrabă decât în cazul în care ar trebui evaluate mărturiile martorilor şi rapoartele poliţiei. În aceste timpuri, ţi se poate părea ciudat, depăşit sau chiar extravagant sa cumperi o cameră video cu o singură funcţie. Pe lângă un smartphone, această cameră ţi se poate părea ineficientă.

Însă camerele video auto sunt dispozitive sofisticate care fac ceea ce nu pot face nici chiar cele mai profesionale obiective ale fotografilor, care pur şi simplu nu au această funcţie. Dispozitivele video auto sunt concepute pentru a satisface nevoile care apar în timpul conducerii, menţinând un câmp vizual clar, pentru a te proteja de elementele turbulente de pe şosele şi pentru a fi în măsură să monitorizezi drumul în cazul unei coliziuni. Iată câteva caracteristici care fac o cameră video atât de importantă: aceste dispozitive sunt proiectate astfel încât să pornească şi să se oprească odată cu pornirea şi oprirea motorului maşinii tale. Cele mai bune camere video auto au o acţiune foarte rapidă capturând un număr cuprins între 30 şi 60 de cadre fps.

verifică prețul la peste 300 de Camere Auto DVR – caută modelul dorit..

Unele camere încep înregistrarea în momentul pornirii autovehiculului, iar altele îşi activează funcţia de înregistrare şi detectare, atunci când autoturismul este deja în mişcare. Camerele de bord cu lentile cu unghi larg pot vedea şi pot înregistra mai multe zone ce înconjoară maşina. Camera video auto vine cu un microfon încorporat pentru a captura împreună cu imaginile şi semnalele audio. Multe camere au o oarecare abilitate de a manipula lumina din interiorul maşinii, astfel încât imaginile nocturne înregistrate au un contrast puternic, redând imaginile foarte clare atunci când este vizionată înregistrarea. Cele mai multe camere au ecran LCD şi capacitatea de a reda imagini video instantanee de la faţa locului, reprezentând cea mai bună dovadă în cazul unui eveniment nefericit şi te poate exonera pe loc de sala de judecată. Dacă nu doreşti să ştergi manual imaginile vechi, care nu dovedesc nimic, camera de bord este concepută astfel încât să poată înregistra peste filmările existente, atunci când memoria este plină, începând cu cea mai veche. Mai jos vom reda un top 3, al celor mai mai bune camere video auto DVR.

Cauți un DVR auto ? Verifică si ofera de la techstar.ro – preturi extrem de mici ! ! !   

     1. Camera auto DVR Prestigio RoadRunner 545 GPS (verifică preț)

Aceasta este una dintre cele mai compacte camere video auto, având un ecran mare de 2,7 inch şi un unghi de vizualizare de 170 de grade. Imaginile realizare de Camera auto DVR Prestigio RoadRunner 545 GPS, sunt clare şi sunt realizate chiar şi de camera din spate de 12 MP, deţinând caracteristica specială de imagine Wide Dynamic Range. Prestigio este un brand renumit, al unei corporaţii multinaţionale, ce are un venit anual foarte mare, de peste două bilione de dolari, ceea ce ne spune că această cameră video auto este una de calitate.   Senzorul de imagine de 3,0 mp permite camerei să înregistreze în rezoluţia de 1920 x 1080 Full HD,  30 de cadre pe secundă, de o calitate bună şi clară a imaginii.

Calitatea video de înaltă performanţă este demonstrată chiar şi în condiţii de iluminare redusă, datorită tehnologiei îmbunătăţite „Modul de noapte”, păstrând fiecare detaliu. Unghiul larg de vizualizare de 170 de grade permite să capteze o scenă cu vedere panoramică de aproape, în timp ce zoom-ul digital 4x permite capturarea fiecărui detaliu. Senzotul GPS asigură viteză, acceleraţie şi geolocalizare, permiţând ca odată cu filmarea să fie stocate şi datele. Sistemul se loghează la rută şi la  hărţi Google, afişând toate dinamicile de acolo.  Dispozitivul este dotat cu o tehnologie progresivă de detectare a mişcării, filmarea video începând în momentul în care este detectată o nouă mişcare în cadru. Această cameră video auto începe să înregistreze în momentul în care este pornit motorul maşinii. În caz de urgenţă aceasta permite utilizatorului să protejeze fişierul înregistrat, apăsând pur şi simplu butonul Menu, prevenind ştergerea înregistrărilor curente. Sistemul audio este deţinut de un difuzor şi un microfon ce sunt încorporate. Per total, este un dispozitiv elegant, realizat printr-un design modern de diamant tăiat şi culoare metalizată. Compactă şi portabilă nu este atât de vizibilă  în maşină, având dimensiunile de 85.8 x 43.8 x 34.7 mm. Impresiile sunt pozitive, Prestigio RoadRunner 545 GPS, oferind tot ceea ce are nevoie o cameră video auto şi având o construcţie solidă.

       2.  Camera auto DVR DOD LS460W, Full HD, GPS, senzor imagine Sony, lentile Sharp, WDR, G senzor, 2.7” LCD, 12MP (verifică preț)

Lansată în mijlocul anului 2014, LS460W DOD vizează standarde ridicate, stabilite de către predecesorii săi,  atingând diferenţe importante de calitate. Această cameră video auto înregistrează imagini video excelente atât ziua cât şi noaptea, în condiţii dificile de luminozitate.  DVR DOD LS460W, vine cu un traker GPS care este construit pe suportul de montare a camerei, actualizând datele de 5 ori pe secundă, astfel încât viteza de citire a materialului video să poată fi extrem de precis.

Ecranul de 2,7 inch cu o rezoluţie de filmare de 1920 x 1080 pixeli Full HD, poate fi utilizat în diverse moduri în timp ce conduci. Poate fi setat pentru a afişa imaginea drumului din faţă, sau poate rula în modul HUD care arată viteza curentă a direcţiei de deplasare. Mai există de asemenea o opţiune de economizor de ecran, care poate porni afişajul după o anumită perioadă de timp, dacă preferi să reduci la minim distragerea. O caracteristică interesantă este configurarea de avertisment pentru viteză, care te sesizează printr-un sunet alert în cazul în care limita de viteză este depăşită. Viteza poate fi setată în mp/h sau km/h. Mai mult decât atât această cameră video auto deţine o funcţie de timp expirat, astfel încât să poată fi setat pentru a înregistra  10 cadre pe secundă (fps), 2 fps, 1 fps etc., în loc de 30 fps obişnuite. Sistemul audio este format dintr-un difuzor şi un microfon ce sunt încorporate iar alimentarea se face cu o baterie 200mAh – 3.7V Lithium-Ion.

         3. Camera DVR Auto Dual R310, GPS (verifică preț)

Camera DVR Auto Dual R310 are două camere care pot fi rotite la 310 grade, pentru a permite înregistrarea video de înaltă definiţie din două unghiuri diferite. Aceasta permite înregistrarea atât pe timp de zi cât şi pe timp de noapte, de asemenea în medii relativ întunecate.

Acest nou model introduce două funcţii GPS Logger care permite deschiderea Google Map pentru a vedea imediat traseul, viteza, ora şi data şi G-sensor cunoscut sub numele de senzor de gravitate, care detectează şi înregistrează orice mişcare sau viteză schimbată brusc în axa X,Y,Z. Indiferent de frânarea bruscă, accelerarea rapidă sau viraje bruşte, poţi fi sigur că această cameră înregistrează tot, cu cea mai mare precizie.  Camera principală are un unghi de vizualizare larg de 140 de grade, iar camera habitaclu are un unghi de vizibilitate de 120 de grade. Ecranul de 2,7 inch înregistrează imaginile la o rezoluţie optimă de 1280 x 480 pixeli, deţine difuzor şi microfon iar alimentarea se face de la o baterie de 500 mAh.

Comentarii

Leave a reply

Review IT