Cum stim daca am facut alegerea potrivita in ceea ce priveste o combina frigorifica?

Combina frigorifica reprezinta aparatul electrocasnic care nu trebuie sa lipseasca din casa nimanui. Este cu siguranta cel mai util dispozitiv, fiind totodata si cel mai raspandit in intreaga lume.

Mai mult decat atat, atunci cand achizitionam o combina frigorifica vrem sa stim pe ce anume dam banii deoarece nu este un aparat electrocasnic pe care sa il schimbam an de an.

In articolul de azi, va voi prezenta cateva sfaturi pentru alegerea dispozitivului ideal, atat pentru tine, cat si pentru familia ta, in functie de bugetul de care dispuneti si de performantele tehnologice pe care doriti sa le aibe.

Verifică prețul la peste 300 Combine Frigorifice
Preț special – Livrare gratuită! Peste 300 de modele în ofertă Vezi Oferta!      

Iata cateva sfaturi care va vor ajuta in alegerea combinei frigorifice potrivite!

COMBINA

In primul rand, importanta este garantia pe care o ofera produsului, dar si service-ul oferit de producator. Astfel, atunci cand investim intr-o combina frigorifica, garantia trebuie sa se intinda pe o durata de mai multi ani tocmai pentru a va desprinde de anumite costuri in plus, dar si pierderi.

In ceea ce priveste service-ul producatorului, ideal este sa va alegeti o combina frigorifica a unui brand de renume in aparatura electrocasnica. Materialele de calitate superioara folosite , dar si servicile service de o valoare inalta vor contribui la o viata mai indelungata a aparatului dumneavoastra. In caz contrar, daca hotarati sa alegeti un brand no-name exista riscul de a nu gasi service-uri autorizate pentru a va repara combina sau piese de schimb potrivire.

Consumul de energie a unei combini frigorifice poate depasi cu mult pragul minim daca nu luam in calcul acest aspect atunci cand dorim sa achizitionam un aparat de o caliatate superioara. Ideal este ca acest consum sa fie cat mai mic, motiv pentru care clasa din care ar trebui sa faca parte o combina frigorifica este de la A in sus. Majoritatea producatorilor tind acum sa grupeze noile combine de pe piata in clase de A sau A+, acest detaliu fiind unul important in alegerea pe care doriti sa o faceti.

Capacitatea si dimensiunile combinei frigorifice trebuie sa tina cont atat de spatial de care dispuneti in bucataria dumneavoastra, cat si de nevoile curente.

Designul interior are un rol important atunci cand va ganditi sa cumparati un astfel de produs deoarece tine foarte mult de partea practica. De recomandat este sa alegeti o combina a caror rafturi se pot regla, dar si muta pentru o mai usoara depozitare a alimentelor. In cazul in care optati totusi pentru o combina frigorifica cu rafturi fixe, tineti cont de distanta dintre ele, capacitatea acestora, dar si de vasele de care dumneavoastra dispuneti in bucatarie.

Un alt aspect caruia trebuie sa ii dam importanta este Functia No Frost. Aceasta din urma are rolul de a preveni aparitia ghetii si a zapezii in interiorul combinei, racirea acesteia avand loc cu ajutorul curentilor de aer rece.

O alta functie care nu trebuie sa lipseasca din capacitatile unei combine este functia de dezghetare automata. Aceasta este din ce in ce mai intalnita la combinele frigorifice de pe piata.

De asemenea, interorul antibacterian poate ridica putin pretul unei combine frigorifice, dar cu ajutorul acesteia alimentele sunt mult mai proaspete, mirosul de frigider este eliminat cu desavarsire, iar mancarea se pastreaza mai mult  timp.

Ecranul unei combini frigorifice poate sa cuprinda fie comenzi digital, fie comenzi cu touch screen. Acest aspect ajuta la designul produsului, dar nu si la functiile de care acesta dispune.

In incheierea articolului de zi, va recomand sa tineti cont de toate aspectele prezentate mai sunt daca doriti sa achizitionati o combina frigorifica. Mai mult decat atat, consultati si magazinele online deoarece ofertele sunt mult mai variate decat intr-un magazin de specialitate, iar produsul este prezentat mult mai in detaliu.

In urma acestui articol, am ales 5 combine frigorifice care prezinta un raport calitate-pret foarte bun in functie de dotarile si caracteristicile pe care le are fiecare.

  1. Combina frigorifica Sharp SJ-B2357E0IEU

Este o combina frigorifica de culoare argintie, ce are in dotare: Functia No Frost atat la frigider, cat si la congelator, clasa de eficienta energetica fiind de A++, cu 3 rafturi si doua suporturi pe usa. Produsul este disponibil in oferta emag.ro (verifica pret) si flanco.ro (verifica pret)

  1. Combina frigorifica Sharp SJ-B1297E0WEU

Aceasta face parte din clasa aenergetica A+, prezentand functia de raciere No Frost, numarul de suporturi pe usa fiind 3. Culoarea este alba, iar afisajul este de tip LED. Produsul este disponibil in oferta emag.ro (verifica pret) si flanco.ro (verifica pret)

  1. Combina frigorifica Sharp SJ-B2297E0WEU

Ca si cea anterioara, combina Sharp SJ-B2297E0WEU se gaseste pe culoarea alba, in schimb consumul energetic este mult mai mic (245 kWh/an). Produsul este disponibil in oferta emag.ro (verifica pret) si flanco.ro (verifica pret)

  1. Combina frigorifica Hotpoint ENBGH19223FW

     Fata de celelalte combine prezentate mai sus, aceasta dispune de un un afisaj tip LCD, cu o categorie energetica de A+. Inoxul din care este facut ii da o nota de eleganta si finete, sistemul antibacterian facand parte din caracteristicile de baza a unei combini de o calitate superioara. Produsul este disponibil in oferta emag.ro (verifica pret) si flanco.ro (verifica pret)

  1. Combina frigorifica Arctic ANK366NFS+

Ultima combina recomandata in acest articol face parte din gama celor de la Arctic si dipune de tehnologia Full No Frost. Culoarea este argintie cu un sistem bacterian plasat intr-un mod ingenious, afisajul fiind de tip LCD. Produsul este disponibil in oferta emag.ro (verifica pret) si flanco.ro (verifica pret).

1 Comment
  1. Reply
    Nu cumparati 18 iulie 2017 at 7:23

    Dupa cativa ani in care am renuntat sa mai cumpar lucruri romanesti, mi-am zis sa fac o exceptie. Am cumparat o vitrina frigorifica Arctic V296. IN data de 09.07.2017. MARE GRESEALA! La punerea in functiune am constatat ca nu se mai oprea… avea termostatul defect. In data de 13.07.2017 am telefonat si am sesizat defectiunea. Astept si astazi sa vina cineva sa o repare…

Leave a reply

Review IT