REVIEW – Daewoo FN-510DWC

Frigiderul Daewoo FN-510DWC este un model cu congelatorul amplasat in partea de sus, dar la fel de incapator ca si un side by side, cu mentiunea ca balanta este inclinata mai mult spre zona de refrigerare (racire). Totusi, congelatorul este si el destul de incapator pentru a depozita produsele congelate de care ar avea nevoie, in medie, o familie cu 2-4 copii.

Pentru aceia dintre voi care nu stiu prea multe despre Daewoo, compania de electronice s-a desprins in anul 1999 din grupul Daewoo si a fost achizitionata in 2010 de un grup iranian. Daewoo Electronics este, in prezent, al treilea cel mai mare producator de electronice din Coreea de Sud, dupa Samsung si LG.

Aparatul frigorific este listat in oferta cunoscutului magazin online eMAG, dar si a catorva magazine mai mici de profil tot din mediul online. Pretul sau de achizitie este unul acceptabil raportat la capacitate si functionalitati. In plus, de la data la care achizitionati produsul, veti beneficia de pana la 24 de luni garantie inclusa.

 Review Daewoo FN-510DWC

La exterior, producatorul a optat pentru acelasi aspect modern, intalnit pe mai toate aparatele frigorifice actuale, dar a incercat sa faca mici compromisuri la finisaje. Ne-ar fi placut totusi ca in gama sa de pret sa aiba un finisaj din inox, si nu doar ca lateralele si cele doua usi sa fie vopsite in culoare alb.

Totusi, putem spune ca arata mai bine decat multe dintre frigiderele si combinele frigorifice, tot de culoare alba, pe care le-am testat pana in prezent. Panoul de comanda este unul digital, cu control prin atingere tactila, care se bazeaza practic pe un ecran touch amplasat pe usa congelatorului.

Ambele usi sunt reversibile (adica se pot monta fie pe partea dreapta sau pe stanga, in functie de necesitate) si au doua manere solide care ni s-au parut confortabile pe durata de testare. Cei de la Daewoo au reusit sa integreze in pretul aparatului si un dozator de apa rece, cu un compartiment separat, amplasat la interior, pe usa frigiderului.

Tot aici mai trebuie mentionat faptul ca aparatul ocupa mai mult spatiu decat un model standard si cantareste gol aproape 72 de kilograme. De aceea, recomandarea noastra este ca inainte de orice sa va asigurati ca va intra fara probleme in spatiul unde doriti sa-l amplasati pentru utilizare.

Daewoo FN-510DWC utilizeaza sistemul cunoscut de racire fara gheata No Frost, unul dintre cele mai bune moduri de racire actuale de pe piata. Agentul termic este transmis prin curenti de aer rece, fara umiditate, pentru a nu mai fi nevoie ca aparatul sa fie dezghetat manual la un interval de timp. In plus, modelul nostru de astazi face parte si din clasa energetica A+, deci nu ar trebui sa simtiti o diferenta prea mare pe factura de curent.

In ceea ce priveste interiorul aparatului frigorific, ambele compartimente au fost dotate cu sertare din sticla securizata si cateva rafturi pe usa, in timp ce la frigider gasim si o cutie din plastic pentru fructe si legume. Modelul mai sus mentionat este iluminat atat la frigider cat si la congelator cu tehnologia Crystal LED, iar dezghetarea celor doua compartimente se realizeaza in mod automat.

De precizat ca, aparatul poate congela pana la 9 kilograme de alimente recent depozitate la congelator intr-o singura zi (24 de ore). Odata ce au atins temperatura optima de congelare, produsele congelate sunt tinute la rece pana la cateva ore bune daca aparatul nu mai este alimentat cu energie electrica.

 Părerea noastră despre produs

Cam atat am avut noi de spus despre frigiderul cu doua usi Daewoo FN-510DWC, de unde speram ca ati reusit totusi sa va faceti cat de cat o idee la ce sa va asteptati de la aparatul frigorific raportat la pretul sau de achizitie.

Per total, suntem de parere ca modelul adus astazi la review indeplineste mai toate cerintele actuale ale unei familii cu 2-4 copii, asta daca nu avem pretentii la un finisaj din inox si nu tinem neaparat sa fie de la un producator cunoscut la noi in tara.

Comentarii

Leave a reply

Review IT