Top 3 – Cea mai buna imprimanta laser

Cele mai bune imprimante şi mai accesibile ca oricând sunt dispozitivele cu laser, iar acum sunt reprezentate de viteza şi calitatea cu care imprimă un document. Această combinaţie de viteză şi calitate, face ca imprimantele cu laser, color şi monocrom să fie utile pentru mediul de afaceri, instituţii şi birourile mici de acasă. Natura de imprimare  laser este rentabilă deoarece te ajută să economiseşti bani. Cele mai bune dispozitive au randamente mari în ceea ce priveşte consumul de toner, sunt certificate Energy Star şi au cicluri ridicate în privinţa costurilor lunare. Acest lucru înseamnă că imprimanta poate manipula un volum mare de imprimare, făcând ca toate aceste atribute să aducă economie consumului  de energie electrică pe de o parte şi o durata mai mare de înlocuire a tonerului, pe de altă parte.

Magazine de unde putem achizitiona imprimante laser:

Găsirea celei mai bune imprimante reprezintă o investiţie inteligentă pentru tine şi de ce nu pentru afacerea ta. Prin selectarea imprimantei cu specificaţiile de imprimare cele mai potrivite pentru nevoile tale, economiseşti timp şi bani pe termen lung. Trei dintre cele mai performante imprimante din punct de vedere cost eficienţă sunt   Canon i-SENSYS LBP6030W,   XeroX Phaser 3020 Wireless şi  HP LaserJet Pro P1102. Aceste trei imprimante sunt un mix impresionant de înaltă performanţă şi eficienţă a costurilor.

Unul dintre primele lucruri pe care va trebui să îl stabileşti, este dacă ai nevoie de o imprimantă color sau una monocrom. În cazul în care nevoile tale de imprimare includ în cea mai mare parte documente de tip text, atunci imprimanta cu laser monocrom ar putea fi opţiunea cea mai bună pentru tine. De asemenea trebuie să te orientezi spre o rezoluţie mai înaltă a imprimării. DPI reprezintă puncte în inch, şi cu cât este mai mare dpi, cu atât mai bine se vor vedea imaginile imprimate. Dacă ai nevoie să imprimi imagini pentru prezentări şi diapozitive imprimate, atunci trebuie să iei în considerare o imprimantă laser cu o rezoluţie mai înaltă de imprimare.

Opţiunile de imprimare mobile şi fără fir sunt din ce în ce mai importante în era digitală. Fiind capabile de a imprima un document direct de pe telefonul mobil sau tabletă, acest lucru reprezintă un avantaj, oferind compatibilitate cu Apple Air Print şi Google Cloud Print, precum şi cu Wi-Fi. Unele imprimante au un timp de încălzire foarte scurt, de doar câteva secunde, în timp ce altele se lasă aşteptate pentru a începe să lucreze. Viteza de imprimare este măsurată în pagini pe minut, iar imprimantele care pot imprima 32 de pagini sau mai multe pe minut, sunt considerate rapide şi eficiente. Toate imprimantele vin cu o tavă pentru hârtie, iar multe dintre ele sunt extensibile pentru a putea susţine cantităţi mai mari de hârtie, ceea ce face să economiseşti timpul de încărcare a sertarului de alimentare.

1. Imprimanta laser monocrom Canon i-SENSYS LBP6030W (verifică preț)

Canon i-SENSYS LBP6030W este o imprimantă laser monocrom compactă cu o putere consumată de 870 W şi la un preţ foarte accesibil. Aceasta este dotată cu Wi-Fi , astfel încât să poţi imprima dintr-o întreagă sursă de dispozitive, inclusiv laptop, tabletă şi smartphone. Chiar dacă este o imprimantă laser de dimensiuni mici, totuşi când vine vorba de calitate şi viteză aceasta se află pe primele locuri. A fost dotată cu o singură funcţie şi anume de imprimare în format A4, beneficiind de tehnologia laser.

canon-i-sensys-lbp6030w

Viteza de imprimare este de 18 pagini pe minut cu rezoluţia de 600 x 600 dpi, în limbajul UFRII LT. Sertarul pentru alimentare cu hârtie are o capacitate de 150 de coli iar tava de ieşire de 100 de coli. Cartuşul de toner are o durată de imprimare de până la 1600 de coli. Pentru memorie deţine o capacitate de 32 MB, are un timp de încălzire de 10 secunde iar prima pagină este imprimată la un interval de 7,8 secunde. Sistemul de operare este Microsoft Windows 8.1, 8, 7, Vista, XP, Microdoft Windows Server 2012, 2012R2, 2008, 2008R2, MAC OS X 10.6. Dimensiunile sale sunt de 364 x 249 x 199 mm putând fi aşezată cu uşurinţă fără a încurca utilizatorul.

2. Imprimanta laser monocrom Xerox Phaser 3020 (verifică preț)

Cu ajutorul tonerului original Xerox şi cerneală, imprimanta Xerox asigură că imprimările sunt de cea mai bună calitate constantă. Testările realizate de către laboratoarele independente de evaluare a imprimantei Xerox, au dovedit că consumabilele originale sunt mai fiabile şi au un randament de imprimare a paginilor cu 27 % mai mari decât alternativa pieselor de schimb de pe piaţă.

Xerox Phaser 3020 este o imprimantă de ultimă oră, ce are funcţia de imprimare în format maxim A4 monocrom şi deţine tehnologia laser. Viteza de printare este de 20 ppm în rezoluţia de 600 x 600 dpi, având limbajul GDI. Sertarul de alimentare cu hârtie are o capacitate de 150 de coli, iar cartuşul negru are o durată de imprimare de 1500 de coli.  Imprimanta Xerox Phaser 3020, este dotată cu procesor de 600 MHz şi are o capacitate de memorie de 128 MB, prima pagină având o durată de aşteptare de 8,5 s.  Această imprimantă reprezintă o soluţie simplă pentru utilizatori, deoarece deţine un suport încorporat pentru Apple Air Print, care permite imprimarea de email-uri, forografii şi documente importante de birou de pe dispozitivul Apple , fără a fi nevoie de instalarea unui software suplimentar, inclusiv MacBook, iPhone şi iPad.

  3.    Imprimanta laser monocrom HP LaserJet Pro P1102, A4 (verifică preț)

Pro P1102w HP LaserJet este o imprimantă monocrom pe bază de laser şi vine cu câteva surprize în ceea ce priveşte viteza de lucru şi Wi-Fi. Standardul 802.11 b/g fără fir şi USB, oferă un lift progresiv imprimantei cu laser configurată la un mod tipic low-end. Această imprimantă poate fi alimentată în zona de intrare principală cu 150 de coli, este dotată cu un panou frontal rabatabil automat, cu ghidaje de alunecare pentru înălţime. Tava de ieşire are o capacitate de 125 de coli.  Duplexitatea manuală este disponibilă atât pe un PC cât şi pe un Mac, cu solicitările disponibile pe ecran.

Imprimanta Pro P1102w HP LaserJet are funcţia de imprimare pe format maxim A4, monocrom cu interfaţa USB. Viteza de printare este de 18 ppm cu rezoluţia de 600 dpi. Sertarul de alimentare are o capacitate de 150 de coli, iar capacitatea tăvii de ieşire este de 100 de coli. Tonerul are o durată de consum de până la 1600 de pagini. Pentru performanţă a fost dotată cu un procesor de 226 MHz şi o capacitate de memorie de 2 MB. Dimensiunile sale sunt de 349 x 238 x 196 mm, oferind posibilitatea de a-i găşi cu uşurinţă un loc în care să nu incomodeze utilizatorul.

1 Comment
  1. Reply
    ciprian 23 noiembrie 2016 at 18:23

    Comentariile celor care au achizitionat unul dintre aceste produse, nu sunt tocmai imbucuratoare.

Leave a reply

Review IT