REVIEW

Incaltaminte Copii » Incaltaminte Copii si Bebelusi » Preturi senzationale

Incaltaminte Copii
Vezi AICI | Super Modele

Magazinele online permit tinerilor părinţi să cumpere pentru copii lor încălţăminte la modă, confortabilă, modernă şi fiabilă, producătorii de încălţăminte pentru copii, acordând o mare atenţie nu numai aspectului  atractiv, ci lucrând îndeaproape cu medici pediatri şi ortopezi, obţinând în mod constant sfaturi cu privire la modul de a îmbunătăţi caracteristicile de calitate ale modelelor sale de pantofi. Încălţămintea pentru copii nu este doar o imitaţie oarbă a pantofilor pentru adulţi şi nici o copiere meticuloasă, ci în primul rând, respectarea deplină a standardelor generale acceptate, respectând sfaturile tuturor medicilor, printr-o manoperă de mare calitate şi o conformitate a materialului din care sunt confecţionate, respectând procesul de producţie. Producătorii de pantofi pentru copii satisfac pe deplin aceşti indicatori, astfel încât copiilor să le placă să-i poarte şi să aştepte cu nerăbdare cumpărarea unei noi perechi de pantofi, devenind reticenţi la cei vechi, care deja au rămas mici. Prin colaborarea cu medicii ortopezi s-a reuşit crearea unor pantofiori strict anatomici, ce urmează curbele naturale ale piciorului, permiţând distribuirea uniformă a sarcinii şi contribuind la dezvoltarea corespunzătoare a picioarelor copilului.

Cauti pantofi pentru copii ? Gasesti sute de modele pe emag.ro si pe bigstep.ro

Pantofii pentru copii, îndeplinesc toate standardele de calitate, fiind veseli, la modă şi incredibil de atractivi. Buni, practici şi la modă, modelele sunt variate, de la producători cunoscuţi şi la preţuri accesibile. Calitatea este foarte bună iar preţurile sunt pentru toate bugete părinţilor. Calitatea încălţămintei pentru copii îndeplineşte cerinţele de bază, garantând faptul că aceştia sunt practici şi confortabili. La fabricarea fiecărui model de pantof se ia în considerare dinamica de creştere a piciorului, mai mult decât atât, fiind luată în considerare caracteristicile ce caracterizează întreaga gamă de modele. Iată mai jos câteva modele de pantofiori veseli, de calitate superioară din piele naturală, in cele mai atractive culori pentru fetiţe şi băieţei.

1.Pantofi fete Pio Pio din piele naturala roz

Pantofii pentru fete, Pio Pio sunt de înaltă calitate, având un design interesant, preţ atractiv, realizaţi în întregime din piele naturală. Acest lucru nu reprezintă singurul avantaj, ci doar unul dintre avantajele sale, una dintre principalele calităţi fiind modelul său ergonomic, deoarece fiecare model este proiectat ţinând cont de caracteristicile picioarelor copiilor, precum şi de condiţiile climatice în care vor fi încălţaţi. La confecţionarea pantofilor de vară este luată în considerare mobilitatea copilului în timpul mersului.

pantofi-fete-pio-pio-din-piele-naturala-roz-magenta

Aceşti pantofiori sunt de tipul Barefoot, talpa interioară fiind realizată dintr-o piele extrem de confortabilă, ce nu lasă piciorul să transpire ci să respire. Talpa exterioară este extrem de flexibilă, lăsând piciorului mobilitatea necesară în timpul mersului. Sistemul de închidere este extrem de simplu, acestă închidere realizându-se cu arici. Pentru a evita producerea de răni, aceşti pantofi au fost căptuşiţi în partea din spate. Greutatea acestora este de aproximativ 225 de grame, pentru a putea fi purtaţi cu uşurinţă.

2. Pantofi fete Petal din piele naturala mov

Se poate sublinia faptul că modelele de pantofi sunt proiectate cu cele mai noi tendinţe în moda pentru copii atât la fetiţe cât şi la băieţi. Încălţămintea la modă pentru copii combină patosul cu comoditatea, surprinzând culori vii şi luminoase ce sunt compatibile cu vârsta lor. Pantofii pentru fete Petal sunt de tip Barefoot şi confortabili, practici, frumoşi oferind siguranţă la mers.

pantofi-fete-petal-din-piele-naturala-mov

Talpa interioară este moale şi extrem de confortabilă, realizată dintr-um material special, ce lasă piciorul copilului să respire. Atât interiorul cât şi exteriorul sunt realizate din piele naturală de bună calitate, extrem de moale. Sistemul de închidere realizat cu arici, mobilizează piciorul, oferind siguranţă. Partea din spate este dublată cu căptuşrală moale, pentru a evita formarea rănilor pe picioruşele cu pielea fină şi sensibilă a copiilor.

3. Pantofi baieti Ahoy din piele naturala bleumarin

Vârsta copiilor nu este doar un moment în care te bucuri la fiecare mişcare a acestuia, ci şi timpul când şi aceştia trebuie să fie încălţaţi în ton cu moda. În acest sens este deosebit de important să se acorde o atenţie la modul în care se formează piciorul ca şi construcţie, astfel încât în timpul mersului, coloana vertebrală să nu fie afectată. Aici se pot vedea o multitudine de produse ce oferă siguranţă la formarea corectă a piciorului şi a sistemului musculo – scheletic a copilului. Produsele de înaltă calitate, au primit aprobarea standardelor internaţionale ortopedice şi conexe. Alege din ofertă opţiunea care se potriveşte cel mai bine vârstei şi nevoilor copilului tău.

pantofi-baieti-ahoy-din-piele-naturala-bleumarin

Pantofii de baieţi Ahoy, sunt realizaţi cu ajutorul tehnologiilor inovatoare, producătorul luând în considerare toate caracteristicile ce oferă protecţie în  formarea piciorului. Aceştia au o talpă flexibilă din cauciuc uşor, cu striaţii antialunecare, oferind siguranţă la mers. La interior piciorul poate să respire deoarece este realizat din piele naturală foarte moale. Atât la interior cât şi la exterior produsul este realizat din piele naturală moale, de cea mai bună calitate. Partea din spate este căptuşită evitând formarea bătăturilor şi a rănilor. Produsul este testat şi aprobat de American Podiatric Medical Association, oferind piciorului posibilitatea de a se mişca cât mai natural.

4. Pantofi baieti sport bleumarin Speed Racer din piele naturala

Încălţămintea stilată pentru copii, arată solid, ţinând cald copiilor în perioadele reci, dar în acelaşi timp prevenind platfusul. Pantofii sport pentru băieţi Speed Racer,  sunt realizaţi ţinând cont de toate caracteristicile ortopedice ale piciorului în dezvoltare, corectând problemele existente şi asigurând confort şi ventilaţie. Pantoful asigură lărgimea necesară, pentru a lăsa piciorul să se dezvolte liber, fără a lăsa degetele să se răsucească sau să stea prea strânse. Partea din spate are o structură armată ce fixează călcâiul, solicitând poziţia corectă a jurul articulaţiei.

untitled

Pantofii sunt realizaţi din piele naturală de înaltă calitate atât la interior cât şi la exterior, flexibili şi foarte uşori. Talpa din cauciuc este foarte flexibilă şi foarte uşoară, cu striaţii antiderapaj, oferind siguranţă la mers şi alergare. Sistemul de închidere se realizează atât cu arici, cât şi cu şireturi elastice facilitând încălţarea cât şi descălţarea. În mers aceştia asigură mişcarea naturală a piciorului.

5. Ghete copii rosu Step Up din piele naturala

Pielea este rezistentă la apă, excelentă pentru a reţine căldura, rezistentă la abraziune, absorbind în mod fiabil şocul atunci când copilul merge pe jos. Înteriorul ghetelor este moale şi confortabil, fiind realizat din piele naturală extrem de moale de calitate premium. Copilul simţindu-se confortabil şi cu o temperatură termică ideală, va avea o creştere şi o dezvoltare corectă a piciorului.

ghete-copii-rosu-step-up-din-piele-naturala

Ghetele pentru copii  Step Up sunt realizate atât la interior cât şi la exterior din piele naturală de cea mai bună calitate, cu talpă din cauciuc foarte flexibilă şi foarte uşoară cu striaţii antialunecare. Sistemul de închidere se realizează cu un fermoar ce dublează partea elastică.  Produsul fiind testat şi aprobat de American Podiatric Medical Association,  asigură o mişcare naturală a piciorului. Acest tip de ghete poate fi purtat atât de băieţi cât şi de fete.

6. Ghete baieti Scoot din piele naturala bleumarin

Încălțămintea pentru băieți, în zilele noastre, este destul de diversificată, la modă și de multe ori unisex, însă unele tipuri sunt proiectate special numai pentru băieți. În lumea modei, există reguli pentru selecția pantofilor pentru băieți. În cea mai mare parte, selecția de modele, culori și forme de pantofi pentru băieți, este aleasă în mod personal de către  părinți. De exemplu există o regulă la nivelul încălțămintei pentru băieți, aceasta trebuind să fie de culoare închisă, însă în zilele noastre această regulă nu-și mai găsește justificarea, deoarece încălțămintea pentru băieți este la fel de colorată ca și cea pentru fete. Aceștia sunt de multe ori accesorizați, prezentând un model și o textură mai puțin formală.

pv715p23-ghete-baieti-bobux-scoot-bleumarin

Ghetele Scoot respectă regula, aceștia fiind special creați pentru băieți. Sunt confecționați din piele naturală atâta la interior cât și la exterior, iar talpa este flexibilă și foarte ușoară, prezentând pe talpă striații cu scopul de a preveni alunecarea.  Sistemul de închidere se realizează atât cu arici, cât și cu șireturi elastice. Aceste ghete sunt testate de o echipă medicală profesională din domeniul podologiei și apoi sunt aprobate favorabil.

7. Cizme fete albastru Tiempo din piele naturala

Cizmele Tiempo pentru fete au o textură autentică din piele naturală atât la interior cât și la exterior. Pe partea laterală spre interior, prezintă sistem de închidere cu fermoar, iar pe partea laterală exterioară un model floral foarte frumos. Suprafața interioară este călduroasă, oferind un confort termic optim. Talpa este extrem de flexibilă, astfel încât piciorul să nu prezinte greutate în mers și să nu se deformeze.

cizme-fete-albastru-tiempo-din-piele-naturala

Mamele trebuie să înțeleagă că fetelor trebuie să le insufle sentimentul de frumusețe încă din copilărie. Această încălțăminte pentru fete trebuie să iasă în evidență cu originalitatea lor, cu nuanța culorilor vii, cu forma frumoasă și cu materialele de calitate. Încălțămintea pentru fete necesită o selecție deosebit de atentă. Este important să acorzi o deosebită atenție nu numai frumuseții cu care a fost creată o pereche de încălțări pentru fete, ci și dimensiunii, confortului și comodității, pentru ca mersul să se realizeze cît mai corect, pentru a nu deforma picioarele.

8. Cizme copii imblanite Sven din piele naturala maro

Încălțămintea pentru copii, în primul rând, trebuie să dea stabilitate și rezistență, să aibă o potrivire bună pe picior, în caz contrar copilul va simți incomoditate în timpul mersului. Selecția de cizme, ghete și pantofi pentru școală și grădiniță trebuie să prezinte un anumit confort, deoarece copilul va sta încălțat o lungă perioadă de timp.

cizme-de-iarna-fete

Cizmele practice  Sven pot fi purtate chiar și de copiii mai mici, deoarece nu provoacă niciun inconvenient. Aceștia sunt confortabili, din piele naturală de calitate premium, îmblănite la interior, fiind ideali pentru mersul pe stradă, la grădiniță sau la joacă în aer liber. Sunt ideali pentru a fi purtați zi de zi, deoarece prezintă confort la purtare și oferă un confort termic optim. Deoarece talpa interioară este detașabilă și este realizată din piele de miel, poate fi scoasă în zilele călduroase de toamnă sau de iarnă. Dublul sistem de închidere cu arici fixează piciorul, dând siguranță la mers. Talpa este prevăzută cu striații pentru a preveni alunecarea pe gheață sau pe suprafețele lucioase. Pentru mai multă rezistență și protecție a degetelor, vârful cizmei a fost prevăzut cu o parte de cauciuc.

9. Ghete fete Dream din piele naturala mov

Cele mai multe tipuri de încălțări pentru fete sunt confortabile, moderne și viu colorate. Însă la încălțămintea pentru copii, cerințele sunt speciale. Acestea nu trebuie să fie doar frumoase, ci trebuie să se așeze bine pe picior, pentru a nu cădea în timpul mersului. La o vârstă fragedă baza se pune pe mers și cel mai important pe întregul sistem în formare musculo- scheletic.  În general încălțămintea pentru fete are un design distinctiv, fiind adesea colorat în roz, roșu, galben etc. decorat cu flori sau cu aplicații. Acest lucru este firesc, având în vedere faptul că elementele de bază și gustul de asemenea sunt feminine, încă din copilărie. Pentru majoritatea părinților, astăzi, nu este greu sau dificil să aleagă o pereche de încălțări confortabile și cât mai frumoase pentru copilul lor. Alegerea încălțămintei de calitate a devenit deja un lucru obișnuit, aceasta putând fi aleasă din varietatea gamei de la producători de pantofi europeni, într-o varietate de stiluri și culori.

ghete-fete-dream-din-piele-naturala-mov

Ghetele Dream sunt create din piele naturală de calitate premium, atât la interior cât și la exterior, iar talpa este realizată din cauciuc flexibil și foarte ușor.  Închiderea se realizează cu un fermoar, dublat de partea elastică. Produsul a fost verificat și apoi aprobat de Asociația Medicală Americană  Podiatric.

10. Ghete copii albastru Odyssey din piele naturala

Încălțămintea pentru copii nu trebuie să respecte neapărat tendințele modei, deși de multe ori se merge pe această idee. Important este ca aceasta să fie realizată astfel încât să mențină piciorul fix, fără a perturba circulația sanguină. Încălțămintea pentru copii trebuie să ofere cele mai înalte standarde predeterminate, pentru a nu risca sănătatea copiilor, iar furnizorii  principali de pantofi trebuie să ofere o calitate deosebită a acestora. Deși nu trebuie să fie neaparat în ton cu moda, pantofii, ghetele și cizmele pentru copii  sunt frumos colorate și incredibil de atractive, practice și foarte confortabile.

ghete-copii-albastru-odyssey-din-piele-naturala

Ghetele pentru copii Odyssey sunt realizate din piele naturală de calitate, atât la interior cât și la exterior, având talpa din cauciuc flexibilă și  foarte moale, având striații antialunecare și asaigurând mișcarea naturală a piciorului. Dublul sistem de închidere cu arici, oferă siguranță în mers și ușurință la încălțare și descălțare.

 

Comentarii

Leave a reply

Review IT