Cele mai bune preturi la RCA (Top companii de asigurari) – Calculeaza acum cel mai mic pret pentru RCA-ul tau!

Care este cea mai bună companie de asigurări RCA?

Zeci de companii intr-un singur loc – Calculeaza acum pretul!
rca-ieftin.ro

Dacă ești în căutarea celui mai ieftin RCA, nu exista nicio modalitate mai buna,  decât să compari tarifele de la companii sau de la brokerii online. Comparația pe site-rile online poate fi făcută destul de simplu, completând formularul online cu detaliile cerute, spre exemplu modelul autovehiculului, anul de fabricație, adresa, cod postal etc. După furnizarea acestor date, calculatorul online va găsi pentru tine, cele mai  bune opțiuni pentru asigurarea RCA. Există companii care acceptă chiar și plata în rate, dacă nu dispui de toți banii. Există o competiție între aceste companii asiguratoare, și, de aceea nu toate companiile de asigurare au același preț. Folosindu-se de diagrame diferite, asiguratorii oferă uneori reduceri, prețul fiind determinat în funcție de datele tale personale și ale autovehiculului. In general, companiile de asigurări își respectă clienții fideli, făcându-le anumite oferte pentru asigurarea RCA. Desigur, nu trebuie să alergi de la un asigurator la altul sau de la un broker la altul. Metoda online este cea mai bună alegere, deoarece internetul a devenind un instrument destul de important pentru tranzacții.

   Calculează cel mai ieftin RCA pentru masina ta!       

Top asigurări RCA în 2018

 1. Uniqua Asigurări. Oferă de obicei cel mai ieftin RCA online. Livrare gratuită în 24 de ore, oriunde în țară la comanda online, plata cu cardul online în 6 rate. Este o companie serioasă, care funcționează pe piața din România de mulți ani, dobândindu-și prestanța în timp.
 2. City Insurance. Oferă o schemă competitivă de prețuri, plata rapidă a daunelor, cele mai ieftine tarife de asigurări.
 3. Allianz Tiriac. Companie serioasă, plăți la timp, prețuri mari, însă în funcție de categorie.
 4. Omniasig Vienna Insurrance. Asigurare preferențială pentru 6 sau 12 luni, asistență rutieră, prețuri medii spre mari, companie serioasă, recunoscută pentru seriozitatea cu care își tratează clienții.
 5. Generali România SA. Companie serioasă, presuri accesibile însă nu foarte mici, oferte bune la plata pentru 12 luni.
 6. ASIROM Vienna Insurance Group. Una dintre cele mai vechi și mai preferate companii de asigurări RCA din România. Prețuri foarte bune, iar clienții fideli primesc anumite reduceri.
 7. Ergo Asigurări. Prețuri acceptabile, nouă pe piața din România.
 8. Euroins. Oferte și reduceri pentru clienții săi, prețuri medii, probleme în trecut dar remediate.

De ce să faci asigurare RCA?

calculator.okasig.ro

Costul asigurărilor auto este calculat pentru fiecare șofer în mod individual de către un agent de asigurări competent. Acest lucru se datorează faptului că există un număr de factori care afectează în mod direct valoarea poliței de asigurare, de exemplu:

 • modelul și marca vehiculului;
 • anul de fabricație și vârsta mașinii + disponibilitatea echipamentelor suplimentare;
 • experiența de conducere a clientului;
 • numărul de conducători auto pe vehicul;
 • perioada de valabilitate a contractului încheiat;
 • forma de plată;
 • volumul acelor riscuri care vor fi acoperite de această poliță de asigurare.

În cazul deteriorării vehiculului, asigurătorul este obligat să ramburseze toate pierderile și să despăgubească în întregime fondurile cheltuite pentru reparațiile auto, în conformitate cu dispozițiile prealabile, documentate în contractul de asigurare.

În întreaga lume, proprietarii de autoturisme știu că asigurarea auto RCA este parte integrantă din deținerea unui vehicul. Asigurarea RCA îți va proteja mașina de orice risc. Bineînțeles, cu toții avem tendința să credem că nu ni se va întâmpla nimic, că noi conducem cu grijă, nu încălcăm regulile, am pus mașina în garaj, așa că nu avem nevoie de asigurare. Într-o lume ideală totul ar fi așa, dar în lumea noastră reală, nu știi niciodată cu ce te vei confrunta mâine.

Dacă accidentul apare din vina ta, iar mașina străină este vătămată, compania ta de asigurări va plăti pentru repararea acesteia din fondurile pe care le plătești anual pentru asigurare. Procedurile nu sunt între participanții la accidentul rutier, ci între companiile de asigurări. O astfel de politică este în conformitate cu legea și este pentru toți conducătorii auto. În cazul în care are loc un eveniment, compania de asigurări este obligată să compenseze prejudiciul. Creșterea numărului de vehicule, duce la creșterea numărului de accidente. Asigurarea auto, va ajuta pe proprietarul autovehiculului să se protejeze de o varietate de probleme diferite. După ce plătești o anumită sumă de bani pentru polița RCA, de fapt vei primi o protecție financiară garantată.

Comentarii

Leave a reply

Review IT