Top 3 – Cel mai bun congelator

Fie că eşti în căutarea unui frigider cu congelator tradiţional de 60 cm sau cu o capacitate mai mare side-by-side, există pe piaţa din domensiu o sumedenie de variante putând alege pe cea mai convenabilă pentru tine în funcţie de preţ şi de opţiuni. De asemenea, există congelatoare scumpe şi congelatoare ieftine care oferă performanţe la un preţ rezonabil. Pentru a alege unul dintre aceste modele de congelatoare, în primul rând trebuie să ai câteva informaţii despre dimensiunea acestuia, capacitate de depozitare a alimentelor, costurile să fie cât mai reduse, nivelul de zgomot de asemeni redus, consistenţă, izolaţie, nivel de umiditate, dozatoare de apă sertare cu funcţii suplimentare şi acestea sunt doar câteva aspecte.

verifică prețul la peste 70 de congelatoare – caută modelul dorit..

În plus faţă de cunoaşterea dimensiunilor congelatorului, trebuie să ai în vedere adăugarea câtorva centimetri în plus pentru părţile laterale şi partea din spate pentru a lăsa ca aerul să aibă o circulaţie optimă. Cunoscând aceste dimensiuni vei asigura congelatorului o instalare rapidă şi fără probleme.

Atunci când efectuezi o achiziţie mare, trebuie să te asiguri că vei obţine ceea ce se potriveşte cel mai bine nevoilor tale. Unul dintre cei mai importanţi factori este preţul aparatului electrocasnic. Trebuie să alegi o variantă care costă puţin şi oferă un consum redus de energie electrică. De fapt cele mai bune sunt cele certificate Energy Star, ceea ce înseamnă că producătorul participă  la programul de eficienţă energetică elaborat de Protecţia Mediului şi Departamentul de Energie. Pentru că aceste congelatoare sunt tot mai căutate în ultimul timp, deoarece oferă siguranţă pentru păstrarea în bune condiţii a alimentelor o perioadă lungă de timp, am ales  câteva produse pentru a arăta calitatea acestora. Iată mai jos un top 3 pentru cele mai bune congelatoare.

1. Congelator Heinner HFF-80A+, 80 l, Clasa A+, H 84.5 cm, 4 Sertare, Alb (verifică preț)

Produsele acestui producător se caracterizează prin funcţiile multiple pe care le deţin aparatele electrocasnice şi design-ul compact şi ergonomic, sincronizând tehnologia la cerinţele clienţilor.  Hainner HFF-80A+ este un produs electrocasnic din gama congelatoare, extrem de util pentru congelarea alimentelor, mai ales dacă nu dispui de suficient spaţiu în frigider. Acest produs electrocasnic face parte din clasa de eficienţă energetică A+ ce oferă un consum mediu de energie electrică. Volumul net al acestui congelator este de 80 de litri, suficienţi pentru păstrarea în bune condiţii a alimentelor, pentru o perioadă lungă de timp. Capacitatea de congelare a acestuia este de 4,5 kg de produse în 24 de ore şi face parte din clasa climatică N-ST.

heinner-hff-80a

 Hainner HFF-80A+ a fost dotat cu un număr de 4 compartimente pentru depozitarea oricărui tip de aliment. Sistemul de dezgheţare se face în mod manual, acesta reprezentând şi unicul dezavantaj, însă raportul dintre preţ şi calitate îl face să fie de dorit. Design-ul este simplu cu linii drepte, de formă dreptunghiulară, cu deschidere standard pe dreapta, uşile fiind reversibile pentru a putea fi adaptate în funcţie de dimensiunea bucătăriei şi de locul în care va fi dispus şi având un mâner orizontal.  Carcasa este de culoare albă şi are dimensiunile de 84.5 x 54.5 x 57 cm. Datorită acestor dimensiuni destul de reduse, Hainner HFF-80A+ poate fi dispus în orice bucătărie sau oriunde te-ai gândi să îl orientezi, fără să incomodeze utilizatorul.

2. Congelator Arctic ANC246+, 215 l, Clasa A+, H 151 cm, Alb (verifică preț)

Arctic este una dintre cele mai mari companii din România, producătoare de aparate electrocanice de cea mai bună calitate. Arctic ANC246+ este un congelator ce face parte din clasa de eficienţă energetică A+ şi are un volum net total de 215 litri. Clasa de eficienţă energetică A+ îi conferă un consum redus de energie electrică, acesta fiind de 257 kw pe an. Congelatorul a fost dotat cu un număr de 6 compartimente, având o capacitate de congelare de 14 kg de alimente în 24 de ore. Pentru ca aparatul să fie mult mai eficient şi mai performant, producătorul a mai adăugat câteva funcţii suplimentare, şi anume funcţia de super congelare, ce are rolul de a congela alimentele într-un timp foarte scurt, mai ales atunci când temperaturile de afară sunt caniculare. O altă funcţie eficientă este sistemul antibacterian ce ţine virusurile şi microbii la distanţă, precum şi mirosurile neplăcute. Cu acest sistem antibacterian alimentele sunt păstrate în cele mai sigure condiţii de păstrare. Sistemul de avertizare pentru uşă deschisă, este eficient pentru cazul în care uşa congelatorului a fost uitată deschisă sau s-a deschis accidental, şi ultima funcţie inteligentă este Fast Freeze XL Zone, ce oferă opţiunea de a depozita cantităţi mai mari de produse.

arctic-anc246

Congelatorul Arctic ANC246+ este dotat cu un singur compresor şi face parte din clasa climatică SN-T. Nivelul de zgomot este foarte redus, acesta fiind de 42 dB. În cazul unei pene de curent congelatorul asigură o autonomie de până la 16 ore fără curent electric. Uşa cu deschidere standard pe dreapta este reversibilă şi deţine un mâner vertical. Design-ul este simplu având o carcasă de culoare albă pe care este dispus logo-ul Arctic şi având dimensiunile de 151 x 59.5 x 60 cm. Preţul este destul de acceptabil mai ales că acest congelator este dotat cu funcţii speciale.

3. Congelator Indesit UIAA 12, 235 l, Clasa A +, H 175 cm, Alb (verifică preț)

Indesit este un producător polonez şi este unul dintre cei mai mari producători de produse electrocasnice din Europa. Acesta oferă o flexibilitate deosebită adaptând aparatele electrocasnice la nevoile oamenilor. Indesit UIAA 12 este un congelator ce face parte din clasa de eficienţă energetică A+ şi are un consum de 235 de litri. Făcând parte din clasa de eficienţă energetică A+, acesta are un consum anual de energie electrică de 281 kw. Este dotat cu un număr destul de mare de compartimente, şi anume 7 sertare, având o capacitate de congelare de 14 kg de alimente în 24 de ore. Deţine funcţia de supercongelare, funcţie ce îşi demonstrează eficienţa atunci când doreşti să congelezi alimentele într-un timp foarte scurt, mai ales dacă afară este o vreme caniculară. Această funcţie este activată prin acţionarea unui buton, ce aduce temperatura la cel mai scăzut nivel într-un timp foarte scurt.

indesit-uiaa-12

Congelatorul Indesit UIAA 12 este dotat cu un singur compresor şi face parte din clasa climatică SN-N – ST-T, având agent de răcire R600a. Nivelul de zgomot al acestui congelator este foarte redus, de doar 44 dB. În cazul unei pene de curent Indesit UIAA 12 oferă o autonomie de până la 20 de ore fără curent electric. Practic carnea, peştele şi legumele, sunt păstrate în deplină siguranţă, neexistând riscul ca alimentele perisabile să se strice. Uşa cu deschidere standard pe dreapta este reversibilă pentru a se putea adapta după necesitatea spaţiului bucătăriei şi deţine un mâner vertical. Pentru design, producătorul a ales un format simplu, cu linii drepte, cu o carcasă de culoare alb imaculat, pe care este dispus logo-ul Indesit. Modern şi rafinat, cu dimensiunile de  175 x 60 x 65 c, acesta poate fi dispus în orice bucătărie fără să incomodeze utilizatorul. Preţul său este foarte convenabil în comparaţie cu volumul şi funcţia eficientă de super-congelare.

Comentarii

Leave a reply

Review IT