Top 3 – Cele mai bune maşini de spălat rufe

Tehnologiile îmbunătăţite de spălare a hainelor nu mai fac ca spălatul să reprezinte o corvoadă. Maşinile de spălat rufe deţin caracteristici cum ar fi: cicluri de înaltă presiune, opţiunea de spălare la jumătate care are un timp de spălare mediu, tehnologia de reducere a vibraţiilor ce aduce linişte atât utilizatorului cât şi vecinilor, cicluri de spălare cu funcţii de eliminare a bacteriilor, clătire suplimentară, funcţie eficientă pentru cei cu alergii şi pentru hainele copiilor. Deci, dacă eşti în căutarea unei maşini de spălat eficientă care să mai scoată şi petele rezistente, atunci află informaţii despre câteva, cele mai bune dintre ele.

Verifică prețul la peste 400 de masini de spalat rufe si uscatoare
Preț special – Livrare gratuită! Peste 400 de modele în ofertă   Vezi Oferta!      

Alegerea maşinilor de spălat de top, include branduri importante, care sunt eficiente şi sunt oferite la preţuri foarte mici. Maşinile de spălat variază de la un model la altul însă trebuie să iei în considerare câteva criterii fundamentale. În primul rând design-ul şi uşurinţa de utilizare, pentru acest lucru având în vedere stilul şi simplitatea. În cazul în care maşina de spălat rufe ocupă un spaţiu proeminent în baie sau bucătărie, atunci aceasta trebuie să arate foarte bine. În al doilea rând trebuie evidenţiată calitatea de spălare şi mai mult decât orice, să aibă eficienţă în scoaterea petelor de vin, cafea, sânge, ketchup, suc de fructe etc. De asemenea trebuie să vezi cât de simplu şi uşor este controlul. Să aibă eficienţă în stoarcerea rufelor, pentru a nu lăsa apă prea multă care să necesite un timp de uscare a rufelor foarte  îndelungat. Măsura zgomotului în decibeli să fie cât mai mică atât în timpul ciclurilor de spălare cât şi în timpul stoarcerii. Apoi mai sunt şi funcţiile speciale care oferă consum redus de apă, detergent şi energie electrică.

În această eră, maşina de spălat rufe este ceva fără de care nu se poate trăi. Dacă faci alegerea corectă, o maşină de spălat rufe poate să-ţi ofere eficienţă în spălare ani de zile. Evident, există sute de modele la alegere, ceea ce face puţin mai greu luarea unei decizii corecte. Există o mare varietate de capacităţi, caracteristici şi preţuri oferite, după care te poţi ghida. În acest sens am făcut pentru tine un top 3 al celor mai bune maşini de spălat rufe.

Flanco de BLACK FRIDAY 2016 – masini de spalat de la 799 lei – Vezi Oferta. 

1. Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE, 1400 RPM, 8 kg, Clasa A+++, Alb (verifică preț)

Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE este una dintre cele mai bune maşini de spălat rufe, care oferă tehnologia Eco Bubble, precum şi un aspect contemporan, uşor curbat. Această tehnologie economiseşte detergentul, deoarece ciclul de spălare începe cu aer şi apă. Crearea de bule în spălare, penetrează tesătura, oferind apoi un consum redus de detergent, ce este dizolvat în prealabil în mod convenţional. Acest ciclu de spălare cu apă mai rece ce urmează să fie utilizat, aduce la rândul său economie la curent şi blândeţe în spălarea hainelor.  Tamburul cu model de diamant, deţine tehnologia de îndepărtare a petelor printr-o spălare blândă. Funcţia de auto-diagnosticare afişată pe panoul de tip LED, diagnostichează problemele ce sunt date de erori. Display-ul este înconjurat de butoane cu o notă unică de lumină, care accesează opţiunile suplimentare. Spălarea Eco Bubble este setată ca standard pentru toate spălările şi există posibilitatea a putea fi oprită, dacă îţi doreşti acest lucru. Aceasta are o capacitate de încărcare de 8 kg, un nivel de centrifugare maximă de 1400 rotaţii pe minut şi 12 programe eficiente de spălare.  La terminarea programului de spălare eşti anunţat printr-un semnal sonor.

samsung-eco-bubble-wf8ef5e0w4w

Maşina de spălat rufe Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE face parte din clasa de eficienţă energetică A+++, care este cea mai înaltă clasă de economică, oferind cel mai mic consum de energie electrică, apă şi detergent. Cu dimensiunile de 85 x 60 x55 cm, aceasta se încadrează perfect într-o baie, aproape de instalaţia de apă. Preţul este destul de convenabil, având în vedere tot ceea ce poate oferi.

2. Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint WMSD723B, 1200 RPM, 7 kg, Clasa A+++, Display LED, Alb (verifică preț)

Producţie italiană, Hotpoint WMSD723B, oferă un motor silenţios, o maşină de spălat uşor de utilizat, având un compartiment larg pentru detergent şi afişaj foarte vizibil care prezintă informaţii maxime. Această maşină de spălat rufe face parte din clasa de eficienţă energetică A+++, ce oferă o reducere foarte mare de energie electrică, apă şi detergent şi are o viteză de centrifugare de 1200 rotaţii pe minut.  Deşi are dimensiunile destul de reduse de 85 x 59.5 x 43.5 cm, aceasta are o capacitate de încărcare de 7 kg de rufe. Modul de implementare a tehnologiei Easy Iron, funcţie ce poate fi dezactivată, spală rufele pe îndelete, prevenind mototolirea.

hotpoint-wmsd723b

Maşina de spălat rufe Hotpoint WMSD723B este un model slim, cu încărcare frontală, având un număr de 12 programe de spălare. Printre aceste programe se evidenţiază programul extra-clătire ce este destinat persoanelor cu alergii şi pentru spălarea hainelor copiilor, programele Lenjerie pat si prosoape, Baby, îndepărtare a petelor, Super Wash, Antialergic Woolmark, Platinum Care. Nivelul de zgomot la spălare este de 58 dB iar la centrifugare este de 74 dB. Consumul mediu anual de apă este de 10667 litri. Preţul este foarte mic comparativ cu clasa de eficienţă energetică pe care o deţine.

3. Masina de spalat rufe Slim 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A+++, Display LCD, Alb (verifică preț)

Whirlpool AWSX63213 este o maşină de spălat rufe cu încărcare frontală, cu un design slim, elegant şi modern, având o carcasă de culoare alb cu dimensiunile de 84.5 x 59.5 x 45 cm, ce dau posibilitatea de a putea fi încadrată într-o baie, aproape de sursa de apă. Face parte din cea mai înaltă clasă de eficienţă energetică A+++, ceea ce înseamnă că aduce economie la energia electrică, la apă şi la detergent şi beneficiază de tehnologiile 6th Sense Colour şi Clean+. Rufele colorate dar şi cele negre sunt protejate cu aceste tehnologii, mai mult decât atât  rufele decolorate îşi recapătă strălucirea, iar culoarea rufelor negre devine mult mai intensă. Capacitatea de încărcare a acestei maşini de spălat rufe este de 6 kg şi are o viteză de centrifugare de 1200 rotaţii pe minut. La acest nivel de rotaţii rufele sunt stoarse foarte bine şi se pot usca mult mai rapid.

whirlpool-awsx63213

Whirlpool AWSX63213 este dotată cu un număr impresionant de programe, printre care amintim, programul rapid cu o durată de 15 minute, programul colorate ce are rolul de a proteja rufele colorate, programul bumbac, prespălare destinat rufelor foarte murdare ce necesită o înmuiere în prealabil, lână, sintetice, uşor de călcat destinat mai mult spălării cămăşilor, consum redus de energie, clătire intensivă, program ce reprezintă o clătire suplimentară necesară persoanelor cu probleme ale pielii şi persoanelor alergice la detergent, delicate, mix, spălare manuală. Pe lângă numărul de programe aceasta a mai fost dotată şi cu un sistem de detectare a spumei. Nivelul de zgomot este destul de silenţios, la centrifugare fiind de 75 dB, iar la spălare 59 dB.  Cuva este confecţionată din polipropilenă iar tamburul din oţel inoxidabil.  Preţul său este destul de acceptabil, fiind o maşină recomandabilă tuturor celor ce-şi doresc performanţă la spălare.

Comentarii

Leave a reply

Review IT