Epilare definitiva cu ajutorul tehnologiei IPL!

Atat femeile cat si barbatii doresc sa scape de parul din anumite zone, probabil cu totii am incercat sa ne epilam in mai multe feluri, sa ingreuneze cresterea sau sa scapam definitiv de el, insa nimic nu a dat rezultate pana nu a aparut tehnologia IPL, una din cele mai recente tehnologii care garanteaza epilarea definitiva dupa cateva sedinte.

Deja in saloanele profesionale s-a implementat aceasta tehnologie, iar costul unei sedinte este undeva la 100-200 lei (epilarea definitiva consta in 10-15 sedinte), insa noi va dam un pont si va aratam aparatele care fac acest lucru si pretul lor, dupa o sa remarcati faptul ca este mai convenabil sa cumparati aparatul decat sa aruncat banii aiurea pe la saloanele de infrumusetare.

Va prezentam mai jos 7 aparate care folosesc tehnologia IPL, le vom discuta pe fiecare in parte in ordinea pretului, de la mic la mare.

1. Epilator Rowenta IPL Derma Perfect EP9870D0 – este unul din cele mai ieftine modele de pe piata, acesta vine cu Sistemul Pro Precision pentru o precizie cat mai buna si cu 120000 de impulsuri. O eficienta dovedita si sigura cu rezultate vizibile inca din prima luna, iar dupa cum ne spune producatorul,  reduce pilozitatea cu 83%  in primele 3 luni de folosire. Un aparat pe cat se poate de econom, cu lampi interschimbabile. Trebuie stiut ca este testat si aprobat dermatologic si vine cu un certificat ultra-sigur pentru ochi.

VERIFICA PRETUL

1. Epilator Rowenta IPL Derma Perfect EP9870D02. Epilator cu lumina intens pulsata pentru Fata si Corp Remington IPL6000F, LED, Alb/Mov – este fratele mai mare pentru modelul prezentat anterior, acesta vine cu o tehnologie mai noua si mai sigura pentru aplicarea lui pe fata, practic foloseste o lampa cu bec quartz special conceputa pentru  fata, aceasta poate ajunge pana la 65000 flash-uri, destul de multe pentru un aparat care  pare sa fie unul din cele mai bune din raportul calitate-pret. Descopera si celelalte tehnologii si functii pe care le ofera si vezi exact cum poti scapa de parul nedorit de pe fata, picioare sau alte zone mai intime.

VERIFICA PRETUL

2. Epilator cu lumina intens pulsata pentru Fata si Corp Remington IPL6000F, LED3. Epilator Philips Lumea IPL SC1991/00, Alb/Roz – as putea spune inca de la inceput ca cei de la Philips sunt numarul 1 cu aceasta tehnologie, ei au investit foarte mult atat in aparatura, cat si in marketing, insa pe langa toate acestea noi va spunem din teste ca sunt cele mai ok din toate punctele de vedere. Acest model foloseste lumina intens pulsata exact cum se foloseste in saloanele profesionale din strainatate (mai nou si in Romania), iar ca si specificatii tehnice putem preciza ca rezista la mai mult de 100.000 de pulsatii, iar ca zone de aplicare: picioare, brate, axila si nu in ultimul rand zona inghinala.

VERIFICA PRETUL

3. Epilator Philips Lumea IPL SC1991 004. Epilator cu lumina intens pulsata Remington i-Light Prestige IPL6750 pentru fata si corp, Alb/Roz – din cate am observat prin magazinele online din Romania, este un produs cu „stoc limitat”, asta inseamna ca este de calitate pentru ca s-a vandut foarte bine desi are un pret mai putin rezonabil fata de cel mai ieftin model. Acesta este un model mai avansat care vine cu foarte multe functii si accesorii, de exemplu dispune de accesoriu pentru fata sau putem remarca accesoriul special pentru zona inghinala, iar pe langa toate acestea putem adauga faptul ca vine cu un pret promotional in aceasta perioada.

VERIFICA PRETUL

5. Epilator cu lumina intens pulsata Remington i-Light Prestige IPL6750 pentru fata si corp5. Epilator Philips Lumea IPL SC2004/11, Alb/Roz – nu este nimic nou de zis, stim din produsul precedent ca cei de la Philips domina aceasta pitata. Acest model vine cu un numar de 100.000 de pulsatii si are o autonomie mult mai crescuta fata de precedentul model, discutam aici despre 370 de pulsatii, un numar destul de mare pentru a ne face cu el pe tot corpul intr-o singura sedinta. Vreau sa precizez ca acest model nu vine cu accesorii pentru fata, astfel nu-l recomandam pentru cei/cele care doresc sa se faca in aceasta zona.

VERIFICA PRETUL

6. Epilator Philips Lumea IPL SC2004 116. Epilator Philips Lumea IPL SC2008/11, Alb – este fara indoiala cel mai performat model care foloseste tehnologia IPL, acesta este capabil sa suporte peste 140.000 de pulsatii avand o autonomie de >370 de pulsatii pentru o singura sedinta. Remarcam si faptul ca acesta se poate folosi si pe fata, daca modelele anterioare nu veneau cu accesorii, ei bine, SC2008/11 este modelul perfect pentru aceasta zona. Pretul este pe masura performantelor, iar noi credem ca este cea mai buna alegere.
VERIFICA PRETUL
7. Epilator Philips Lumea IPL SC2008 11

Comentarii

Leave a reply

Review IT