Top 5 – Cel mai bun acumulator auto

Ca proprietar de automobil, este important pentru tine să poţi găsi cea mai bună baterie pentru maşina ta. Motivul este simplu: bateria este o parte esenţială a maşinii şi ca să înţelegi mai bine, aceasta reprezintă inima maşinii. Există încă oameni care sunt pur şi simplu ignoranţi cu privire la starea bateriei lor şi puţini ştiu că lucrările de întreţinere în astfel de cazuri sunt costisitoare. Dacă nu doreşti să ai neplăceri, verifică cea mai bună modalitate de revizuire a bateriei auto şi toate sfaturile importante cu privire la modul de întreţinere în mod corespunzător a bateriei.

Dacă eşti nou în această branşă a mecanicii autovehiculelor, probabil nu ştii nici care este cea mai bună baterie auto pentru autoturismul tău. Există de fapt o mulţime de factori care trebuie luaţi în considerare înainte de a putea fi capabil să găseşti cel mai bun brand. Acest lucru este foarte important, deoarece bateria este o parte integrantă a maşinii,şi nu există nicio şansă ca maşina să poată funcţiona fără o baterie auto.

Verifică prețul la peste 700 de acumulatori auto
Preț special – Livrare gratuită! Peste 700 de modele în ofertă   Vezi Oferta!      

Primul lucru pe care trebuie să îl ai în vedere înainte de a căuta cea mai bună baterie auto, este tipul maşinii pe care o deţii. Există o multitudine de tipuri de baterii, unele mai bune decât altele, pentru toate tipurile de autovehicule şi este de înţeles de ce trebuie să ştii ce fel de baterie îi trebuie maşinii tale. Spre exemplu, o baterie auto folosită pentru un SUV, nu va fi suficient de bună pentru a fi utilizată la pornirea unui camion.

Cel mai important, pentru a găsi cea mai bună baterie auto, trebuie să determini mai întâi în ce scop foloseşti maşina şi cât de mult mergi cu ea. Dacă o foloseşti frecvent  în scopuri particulare care pot cauza încălziri majore a vehiculului şi afară este cald,  atunci ai nevoie de o baterie pentru condiţii meteo de vreme caldă, care după cum sugerează şi numele, funcţionează cel mai bine într-o stare de vreme caldă. În cazul în care te afli într-un anotimp preponderent rece, cu îngheţ şi viscol în special, atunci ai nevoie de o baterie pentru vreme rece. Dacă însă bugetul nu îţi permite să poţi cumpăra  două baterii, una pentru vreme caldă şi una pentru vreme rece, atunci cel mai indicat este să o cumperi pe cea mai performantă, pentru ca tu să poţi porni maşina în orice condiţii meteo. Pentru a afla informaţii despre cele mai bune baterii, am făcut un top 5 al acestora.

         1.Baterie auto Tudor High-Tech 77 Ah TA770 (verifica pret)

Compania Tudor, se află printre primii producători de baterii auto de calitate, din Europa. Aceste baterii dispun de eficienţă maxima şi de performanţă, îndeplinind cele mai stricte cerinţe ale producătorilor de autovehicule. Bateria auto Tudor High-Tech 77 Ah TA770 asigură economii importante de combustibil şi un ciclu de viaţă extins.

Este recomandată a se folosi la autovehicule ce deţin motoare de capacitate mare, ce rulează în mediile urbane şi în condiţii meteo nefavorabile. Aceasta a fost dezvoltată în procese de producţie tehnologică cu materiale de cea mai bună calitate.  Bateria auto  Tudor High-Tech 77 Ah TA770, asigură un număr mare de porniri la o intensitate de 760 A,  având amperajul de 77 Ah, tensiunea de 12 V şi polaritate pentru plus şi minus. Grila de metal oferă bună aderenţă a pastei active, dând rezistenţă ciclurilor de descărcare şi încărcare. Plăcile mai groase oferă o rezervă de capacitate mai mare şi datorită metalului expandat şi a aliajelor performante, oferă o durată de viaţă mai lungă şi rezistenţă crescută la coroziune. Bateria Tudor High-Tech 77 Ah TA770 are dimensiunile de 278 x 175 x 190 mm, fiind dotată cu un capac ermetic termo-sudat, dublu, prevenind scurgerile de acid.

     2. Acumulatori Promotive Silver – 145AH (verifica pret)

Bucură-te de performanţe excelente în fiecare zi, evitând timpii morţi costisitori. Varta Promotive Silver este alegerea perfectă pentru vehicule comerciale care sunt foarte echipate, cum ar fi camioane, autovehicule pentru transport călători şi maşini de pompieri. Fiind dezvoltată prin procese de producţie cu tehnologie avansată Super Heavy Duty, necesită întreţinere zero, oferind economii semnificative la combustibil, stabilitate ciclică ridicată şi durată de viaţă mult mai mare.

baterii-varta-promotive

Concepută pentru vehicule utilitare de înaltă performanţă cu cerinţe de mare putere şi cerinţe pentru vibraţii mari, oferă rezistenţă standard pentru vibraţii. Este extrem de sigură, graţie tehnologiei cu grilă din aliaj de calciu şi argint. Este cel mai recent echipament tehnologic original, oferind cel mai mic consum de combustibil şi cele mai mari economii. Are un amperaj de 145 Ah, necesită o tensiune de 12 V şi o intensitate de curent pentru pornire de 800 A.

     3. Baterie auto Exide Premium 100AH EA1000 (verifica pret)

Exide este un brand de renume, recunoscut pentru furnizarea de bateriile auto de mare calitate. Bateria auto Exide Premium 100AH EA1000 este eficientă pentru motoare diesel şi motoare pe benzină, pentru vehicule cu funcţionare în condiţii meteo de temperatură extremă,  cu temperatură ridicată sau foarte scăzută, cu utilizare intensă zi de zi în exploatare urbană. Deţinând echipament original, această baterie auto îndeplineşte cerinţele de calitate, performanţă la pornire, aceasta fiind de 900 A, amperaj de 100 Ah, tensiunea de alimentare de 12 V şi polaritate normală.

Comparativ cu o baterie standard, aceasta asigură o durată de viaţă mai lungă la temperaturi ridicate de funcţionare. Exide, asigură că previne scurgerile de acid, oferind siguranţă prin sistemul cu capac labirint patentat Exide, capac dublu, sigilat ermetic, fără posibilitate de deschidere, garantând siguranţă excepţională. Graţie tehnologiei cu plumb-acid, din materiale de cea mai bună calitate, aceasta necesită întreţinere zero. Dimensiunile acestei baterii auto sunt de 353 x 175 x 190 mm.

  4. Varta Black Dynamic – 90AH (verifica pret)

Dacă eşti pentru prima dată proprietar de maşină şi esti în căutarea unui echilibru corect între preţ şi înalta calitate, cel mai recomandabil pentru tine este acumulatorul Varta Black Dynamic 90 Ah, care oferă putere şi încredere de durată. Alege cu încredere pentru maşina ta şi pentru tine această baterie standard, pe care te poţi baza în mod constant.

Aceasta integrează tehnologia cu capac labirint care nu necesită îngrijire suplimentară şi este destinată maşinilor cu o putere convenţională. Fiind proiectată pentru cele mai înalte standarde europene, aceasta furnizează o putere fiabilă şi performanţe pe termen lung. Amperajul acesteia este de 90 Ah, se alimentează la o tensiune de 12 V, are o performanţă la pornire de 750 A iar ca şi preţ, acesta este destul de acceptabil. Cu această baterie poţi fi sigur că nu vei rămâne niciodată în drum.

    5. Baterie auto Bosch Baterie Auto S3 56Ah 0092s30060 (verifica pret)

Acest acumulator face parte din gama economică şi este destinat tuturor claselor auto. Bosch este unul dintre producătorii de echipamente originale, care oferă cea mai înaltă calitate a produselor şi siguranţă, corespunzătoare cerinţelor la nivel mondial.

Bateria auto Bosch Baterie Auto S3 deţine tehnologia specială a grătarului Power Frame, care nu necesită îngrijire suplimentară ci oferă fiabilitate,  siguranţă şi putere la pornire în condiţii metero nefavorabile de vreme rece. Mai mult decât atât este oferită peotecţie dublă la aprindere, protejând bateria de scântei. Acest grătar împiedică deteriorarea separatorului şi coroziunea, asigură aderenţă prin structura solidă şi optimă. Dimensiunile sale sunt de 242 x 175 x 190 mm şi poate fi transportată uşor datorită mânerelor de transport ergonomice. Amperajul este de 56 Ah şi are o performanţă de 480 A la pornire. Poate fi cumpărată la schimb cu bateria veche, cu o reducere de 10 % din preţ, în caz contrar trebuie plătită o taxă de mediu, sumă ce poate fi recuperată dacă se aduce bateria veche în termen de 30 de zile.

Comentarii

Leave a reply

Review IT