Noua gama de aspiratoare verticale de la Bosch!

Cu o capacitate puternică de curăţare, o durată lungă de autonomie, fără fir, aspiratoarele verticale de la Bosch reprezintă răspunsul la provocările de curăţare din casa ta. Dintr-o gamă excelentă, produsele de curăţare super-agile, sunt create pentru a face faţă fiecărui colţ al case tale. Aceste modele sunt create special pentru iubitorii de animale de companie, reprezentând un ajutor ideal pentru curăţarea firelor de păr lăsate de acestea. Cu o putere de aspirare tradiţională, gama de aparate de curăţare fără fir, au o manevrabilitate ce permite să  poată fi băgate  pe sub mobilier şi în colţurile complicate pentru a aspira, iar design-ul său practic îl face să poată fi uşor de transportat prin toată casa. Batria ce poate avea o autonomie de până la 75 de minute, te ajută să cureţi toată casa la o singură încărcare.

Verifică prețul celor mai noi aspiratoare de la Bosch – reduceri ! !   

Producărotul Bosch a înţeles că animalele de companie sunt foarte importante pentru tine, de a ceea s-a gândit la crearea acestor aparate de curăţare care permit strângerea firelor de păr a animalelor, ce au fost lăsate prin toată casa. Gama de aparate de curăţare fără fir ProAnimal au fost gândite şi proiectate pentru proprietarii de animale de companie.  De asemenea pentru a primi mai multă flexibilitate a fost inclus kitul Pet360 premium, ce include un mâner compact  o curea de umăr şi duză pentru tapiţerie, un instrument pentru spaţii înguste XXL, un furtun pentru curăţarea mai rapidă în zonele mici, precum şi un filtru lavabil suplimentar pentru a ajuta la eliminarea mirosurilor.

Poziţia verticală de la Bosch, permite înlocuirea cablurilor ce trebuiau întinse prin toată casa. Alimentate cu baterii durabile,  oferă putere de aspirare perfectă şi timpul necesar pentru a aspira întreaga casă. Încărcarea se face printr-un acumulator de perete care se conectează la aspirator, chiar sub ledul albastru strălucitor. Unele dintre ele au câte trei nivele de putere, astfel încât să poţi echilibra puterea de aspirare cu timpul de utilizare, cea mai mare putere de setare susţinând o oră de curăţare. Design-ul fără fir şi dimensiunile compacte îl fac extrem de versatil şi uşor de transportat prin toată casa. Design-ul fără sac are o capacitate de acumulare de 900 ml. Lumina de avertizare te anunţă când filtrul lavabil are nevoie să fie înlocuit.

Noua gamă de aspiratoare verticale de la Bosch oferă performanţă în curăţare şi întreţinere minimă, datorită tehnologiei Sensor Bagless cu senzor de monitorizare a performanţei. Dotate cu senzorul GS50 – Putere Silence oferă eficienţă de separare a prafului, monitorizând în mod constant Senzorul Control de performanţă pentru a asigura un flux de aer optim. În plus, nu există costuri ascunse, deoarece atât filtrul cât şi recipientul de praf sunt lavabile. Ataşarea furtunului flexibil necesită demontarea capului principal de podea, apăsând cu fermitate un clip robust din plastic şi care ridică unitatea principală. După cum este menţionat, poţi obţine o curea de umăr, pentru transportul în jurul casei, cu capătul furtunului şi duza pentru tapiţerie şi pentru spaţii înguste, făcându-le uşor accesibile. Această natură portabilă deţine un furtun foarte scurt, cu greutate mică şi fără cablu de alimentare, ajungând în locuri în care nu se putea ajunge până acum.

aspiratoare-verticale

1. Aspirator vertical Bosch BBHMOVE5, 18V Ni-Mh, 2 trepte de putere, 0.3 l, Autonomie 36 minute, Maro (verifică preț)

Bosch BBHMOVE5 este un aspirator vertical de mână cu aspirare uscată, destinat curăţării tuturor suprafeţelor. Bateria este reîncărcabilă şi se alimentează de la o tensiune de 18 Volţi. În faza de lucru acest aparat de curăţare are o autonomie de până la 36 de minute, având o capacitate de colectare de 0,3 litri. Destinat suprafeţelor multiple acesta poate curăţa atât covoare, cât şi suprafeţele din gresie sau parchet.

Dotat cu acumulator eco-friendly Ni-MH, oferă performanţă ridicată şi protecţie mediului, având un timp de încărcare cuprins între 12 şi 16 ore. Pentru design a fost creat cu o carcasă de culoare maro cu dimensiunile de 25,5 x 113 x 20 cm şi are o greutate de 3,2 kg, fiind uşor de manipulat, iar preţul destul de accesibil.

 2. Aspirator Multifunctional Bosch 2 in 1 Vertical si de masa, Maner rabatabil, Acumulator de 18V Ni-MH, Perie electrica, Argintiu/Negru (verifică preț)

Bosch 2 in 1 Vertical si de masa, este un aspirator vertical de mână, cu tip de aspirare uscată, cu acumulator ce se alimentează de la o sursă de curent cu tensiunea de 18 volţi şi are o autonomie de 36 de minute de lucru. Este destinat curăţării suprafeţelor din gresie şi din parchet cât şi covoarelor, având o capacitate de colectare de 300 ml. Dimensiunile sale sunt de 25,5 x 113 x 57,5 cm şi are o greutate de 3,2 kg.

Pentru design a fost folosită o carcasă în culorile negru şi argintiu. Mânerul fiind rabatabil oferă posibilitatea de a fi depozitat într-un spaţiu mai îngust. Preţul său este destul de mic şi poate fi achiziţionat de oricine.

3. Aspirator vertical Bosch BBH22041, 20.4V Ni-Mh, 2 trepte de putere, Autonomie 44 minute, Albastru (verifică preț)

Bosch BBH22041 este un aspirator vertical cu aspirare uscată, deţinând un acumulator ce se alimentează de la o sursă de curent cu tensiunea de 20,4 Volţi. Acesta este destinat curăţării suprafeţelor multiple şi are o autonomie de până la 44 de minute. Bateria este reîncărcabilă iar controlul aparatului de face de pe mâner.

A fost creat cu o carcasă de culoare albastră iar dimensiunile sunt de 26,5 x 116 x 13,5 cm şi are o greutate de 3,1 kg. Acesta deţine două trepte de putere, este uşor de utilizat şi oferă fiabilitate în curăţare. Acumulatorul reîncărcabil Ni-MH poate fi schimbat, oferind o perioadă de utilizare cât mai lungă. Preţul este destul de accesibil putând fi cumpărat de oricine îşi doreşte să-şi uşureze munca în gospodărie.

4. Aspirator vertical Bosch BBHMOVE1, 80 W, 0.3 l, 14.4 V, Alb (verifică preț)

Bosch BBHMOVE1 este atât aspirator vertical cât şi aspirator de mână. Aspirarea cu acest aparat vertical se face numai în medii uscate pe suprafeţe multiple, curăţând atât covoarele cât şi parchetul sau gresia. Bateria Nichel Metal Hibrid cu o putere de 80 W este reîncărcabilă, aceasta putând fi alimentată de la o sursă de curent de 14,4 vaţi şi  având o autonomie de până la 15 minute. Capacitatea de colectare a acestuia este de 0,3 litri, iar controlul se face de pe butoanele ce sunt dispuse pe mânerul aparatului.

Este uşor de manevrat având dimensiunile de 25,5 x 113 x 20 cm şi  o greutate de 3,6 kg. Pentru design producătorul a folosit o carcasă de culoare albă. Este recomandabil tuturor gospodinelor, mai ales celor care deţin animale de companie, fiind dotat şi cu stand de încărcare şi perie specială, iar preţul este foarte accesibil.

5. Aspirator vertical fara sac Bosch Athlet BCH6ATH25, 0.9 l, 25.2 V, Li-Ion, Sensor Bagless Technology, Negru/Alb (verifică preț)

Bosch Athlet BCH6ATH25 este un aspirator vertical cu aspirare uscată, dotată cu acumulator reîncărcabil de 25,2 volţi ce are o autonomie de până la 60 de minute. Este destinat curăţării zonelor multiple, curăţând atât covoarele cât şi parchetul sau gresia. Bosch a dotat acest aspirator vertical cu tehnologia Easy Clean ce dă rezultate excelente de curăţare cu un efort minim şi tehnologia Sensor Bagless ce este foarte silenţioasă şi extrem de puternică.

Fiind creat fără sac de praf acesta deţine sistemul de monitorizare  a performanţelor ce este controlat prin senzori. Este o tehnologie unică de la Bosch ce oferă performanţă de curăţare şi minimă întreţinere.  Fiind dotat cu peria specială All Floor High Power ce funcţionează cu 5000 de rotaţii pe minut, oferă rezultate remarcabile de curăţare. Carcasa este creată în culorile alb şi negru, cu dimensiunile de 28,5 x 116 x 18,5 şi o greutate de 3,9 kg.  Preţul acestuia deşi este ceva mai mare, este justificat de tehnologiile pe care le deţine încorporate.

6. Aspirator vertical Bosch BBHMOVE2, 80 W, 0.3 l, 14.4 V, Negru (verifică preț)

Bosch BBHMOVE2 este atât un aspirator vertical cât şi un aspirator de mână, fiind destinat suprafeţelor uscate. Alimentarea se face de la un acumulator reîncărcabil din Nicehl Metal Hibrid, de 80 W, alimentarea făcându-se de la o tensiune de 14,4 vaţi, având o autonomie de până la 15 minute.

Bosch BBHMOVE2 este destinat curăţării suprafeţelor multiple, atât pentru covoare, dar având utilizare şi pe suprafeţele din parchet sau gresie. Acesta vine dotat cu o perie specială ce oferă performanţă în curăţare. Carcasa este de culoare neagră şi  dimensiunile sale sunt de 25,5 x 113 x 20 cm şi având o greutate de 3,2 kg, fiind uşor de manevrat prin toată casa. Controlul acestuia se face de la butoanele ce sunt dispuse pe mânerul aspiratorului. Preţul este fără concurenţă, foarte mic, putând fi achiziţionat de oricine şi-l doreşte.

7. Aspirator vertical fara sac Bosch BBH52550, 0.9 l, 25.2 V, Acumulator Li-Ion, Tehnologie Sensor Control, Negru/Argintiu (verifică preț)

Bosch BBH52550 este un aspirator vertical, fără sac, având o capacitate de colectare de 900 ml, şi este dotat cu un acumulator reîncărcabil ce se alimentează de la o tensiune de 25,5 volţi. În lucru are o autonomie de până la 50 de minute, oferind eficienţă în curăţare. Fiind dotat cu tehnologiile Easy Clean şi Sensor Bagless oferă o curăţare puternică, cu rezultate excelente depunând doar un minim efort. Destinat suprafeţelor multiple acesta curăţă perfect atât covoarele cât şi gresia sau parchetul casei. Controlul aspiratorului se face de la butoanele dispuse pe mâner.

Dimensiunile acestui aspirator vertical Bosch BBH52550 sunt de 28,5 x 116 x 18,5 cm şi are o greutate de 3 kg fiind foarte uşor de plimbat prin toată casa. Culoarea carcasei este în combinaţia de alb cu negru, având un aspect foarte modern. Preţul este ceva mai ridicat dar este justificat de tehnologiile pe care le deţine şi care îi dau performanţă.

Comentarii

Leave a reply

Review IT