Top 5 celor mai bune plăci de îndreptat părul

Știm cu toții cât de importantă este placa de întins părul atunci când vine vorba de sănătatea părului nostru. Bineînțeles, înainte de achiziționarea unei plăci, foarte importante sunt câteva caracteristici de care noi uităm să le dăm importanță.  Printre acestea se numără: calitatea materialului, temperatura maximă la care poate ajunge, display-ul, timpul de încălzire, tipul învelișului, oprire automată, lungimea cablului, dar și altele.

Tocmai de aceea am realizat un top 5 care cuprinde cele mai bune plăci de îndreptat părul disponibile în România, luând în calcul caracteristicile fiecăreia, vânzările produsului, dar și review-urile clienților care au achiziționat aceste produse și le-au testat.

  1. Placa de îndreptat părul Valera Swiss’X Brush & Shine

Valera Swiss'X Brush & ShineEste o placă de păr unică produsă de un elvețian pe numele său Valera, care se ocupa de producerea aparatelor de îngrijire pentru păr de peste 55 de ani, fiind foarte cunoscut în multe dintre țările europene. Produsul este disponibil in oferta emag.ro (verifica pret) si flanco.ro (verifica pret).

De ce spun că este o placă unică? Simplu! Ea are la bază trei acțiuni profesionale simultane , și anume:

  • Descurcarea părului
  • Îndreptare
  • Pieptănare

Acesta este unul dintre importantele caracteristici pentru

care am plasat acest produs pe locul 1, nu multe dintre plăcile din ziua de azi pot oferi părului trei efecte în același timp.  Pe de o parte economisiți timp, iar pe de altă parte părul va deveni mai strălucitor și bineînțeles, mai sănătos.

Un alt aspect la care am dat importanță este faptul că placa Valera este formată din 5 straturi de placare ceramică cu turmalină  care ajută mai bine la îndreptarea perfectă. Mai mult decât atât, perii naturali aflați în părțile laterale ale plăcii ajută părul în reducerea temperaturii după ce a fost trecut prin placă și, în același timp, îi oferă strălucirea de care are nevoie prin pieptănarea firelor de păr.

  1. Placa de indreptat parul Remington PROtect S8700

Remington PROtect S8700Este una dintre plăcile care ajunge la o temperatură maximă de 230 grade C.

Acesta reprezintă un aspect important atunci când ne dorim o îndreptare cât mai perfectă și rapidă, însă ceea ce o face să fie pe locul doi în acest top este faptul că are o putere de reducere a deteriorării părului de pănă la 68%, după cum și denumirea produsului: Remington PROtect. Produsul este disponibil in oferta emag.ro (verifica pret).

Multe dintre plăcile de pe piață pot îndrepta firul de păr rapid și fără vreun efort în plus, în schimb nu toate beneficiază de o tehnologie HydraCare așa cum o întâlnim la această placă. Ceea ce face această nouă operațiune este să pregătească firul de păr cu ajutorul unui abur rece fin  înainte de a trece  prin temperatura reglată de dumneavoastră, efectele coafării fiind aceleași, părul fiind acum mult mai protejat.

Așa cum am menționat mai sus, placa de îndreptat părul Remington PROtect dispune de un ecran digital care vă permite să reglați temperatura potrivită în funcție de coafura dorită.

  1. Placa de îndreptat părul Philips HP8361/00

Philips HP8361Philips este unul din brandurile de renume din România care se remarcă prin 50 de ani de expertiză în îngrijirea părului, motiv pentru care an de an au adus îmbunătățiri în ceea ce privește tehnologia de zi cu zi. Produsul este disponibil in oferta emag.ro (verifica pret) si flanco.ro (verifica pret).

Placa de păr Philips HP8361/00 se deosebește de celelalte plăci prin faptul că dispune de o oprire automată după 60 de minute.  Această funcție vă poate ajuta pe dumneavoastră în cazul în care ați uitat-o pornită deoarece ea se va opri automat.

Mai mult decât atât, această placă este dotată cu un tratament special bazat pe ioni care vă oferă un păr mai strălucitor și drept.

  1. Placa de indreptat parul Braun Satin Hair ES3 BK 7 Colour

Braun ES3 BKDacă părul dumneavoastră este vopsit și vă doriți o placă de îndreptat părul care să nu vă afecteze în niciun fel culoarea și în același timp să aveți un păr sănătos vă recomand Placa Braun Satin Hair Braun ES3 BK 7 Colour ES3 BK. Produsul este disponibil in oferta emag.ro (verifica pret) si flanco.ro (verifica pret).

Este special creată pentru părul vopsit, rolul său principal fiind acela de protejare a părului fragil, colorat, prevenind în același timp decolorarea cu până la 70%. Este placa ideală pentru persoanele ce vor să-și protejeze culoarea părului, să și-o mențină intensă și strălucitoare mai mult timp.

Placa Braun este recomandată pentru părul creț întrucât are o putere ridicată de netezire a firului ondulat oferindu-i astfel coafurii un aspect mai plăcut și mai fin.

  1. Placă de păr Valera 3 în 1 X-Style

Set 3 in 1 Valera X-StyleAceastă placă am plasat-o pe ultima pozitie în acest top deoarece este potrivită pentru persoanele care doresc să își schimbe des „look-ul”. Spun acest lucru deoarece această placă are în dotare trei accesorii interschimbabile care vă pot ajuta în diversificarea coafurilor în funcție de starea dumneavoastră: păr drept, păr ondulat și păr creț. Produsul este disponibil in oferta emag.ro (verifica pret) si flanco.ro (verifica pret).

Este o investiție 3 în 1, mai exact la prețul unui singur aparat beneficiați de 3 aparate cu funcționalități diferite special pentru coafura dorită. Mai mult decât atât, este ideală pentru vacanțe deoarece ocupă mult mai puțin decât trei aparate, fiind ușor de transportat.

De asemenea, această placă are la bază un efect de balsam, de hidratare a părului, acesta din urmă devenind mult mai ușor de pieptănat, mai strălucitor și plin de volum.

Un ultim avantaj al acestei plăci este reprezentat de eliminarea efectului de „fly away”, mai exact de înlăturarea electricității statice sau cum o cunoaștem cu toții, de păr zbârlit.

 

Comentarii

Leave a reply

Review IT