Xiaomi Mijia M365

Trotineta electrica XIAOMI Mijia M365 – review + poze + video

XIAOMI Mijia M365 este un mijloc de transport confortabil și inovativ, a cărui utilizare vă permite să vă deplasați rapid în oraș. Modelul este inclus meritat în clasamentul celor mai bune scutere electrice din 2020, deoarece are caracteristici tehnice echilibrate, se caracterizează printr-o fiabilitate ridicată și funcționalitate largă.

MODEL V.MAX AUTONOMIE MOTOR PRET
ZERO 9 48 Km/h 40-45 KM 600W VEZI PREȚ
 Xiaomi Mi Essential 20 Km/h 20 KM 250W VEZI PREȚ
Xiaomi Mi Electric 25 Km/h 45 KM 300W VEZI PREȚ
ZERO 10 55 km/h 65-70 KM 1000W VEZI PREȚ
SPEEDXMAN 9 40 km/h 40-80 KM 500W VEZI PREȚ
SPEEDXMAN 8 Ultra Pro 40 Km/h 40-70 KM 500W VEZI PREȚ
Xiaomi Mi Electric Scooter 1S 25 Km/h 30 KM 250W VEZI PREȚ
Kugoo G-Booster 55 Km/h 85 KM 2 x 800 W VEZI PREȚ
ZERO 10x 65 Km/h 60-80 KM 2 x 1200W VEZI PREȚ
ZERO 11x  110 Km/h 160 KM 2 x 1600W VEZI PREȚ

 Cum este împachetat XIAOMI Mijia M365

După cum se vede și în poze, trotineta vine ambalată în bucăti, utilizatorul trebuie sa-și monteze singur ghidonul trotinetei. Schema de asamblare poate fi găsită pe pachet, însă dacă nu vă descurcați aveți disponibilă o carte cu instrucțiuni de montare.

Kitul complet include și încărcător (tipul de fișă este chinezesc, deci este necesar un adaptor, cel puțin așa a fost în cazul nostru), șuruburi pentru fixarea mânerului, o cheie Allen și un furtun adaptor care este folosit pentru pomparea roților.

Utilizatorul poate achiziționa, de asemenea, o versiune extinsă a configurației, în care ca supliment există un al doilea set de anvelope.

 Caracteristici de proiectare și construcție

La proiectare, accentul principal a fost pus pe confort și practic, astfel încât produsul a primit linii geometrice simple și clare. Cu toate acestea, în simplitatea externă se află un design atent și perfect, deoarece fiecare element și locația sa de instalare sunt gândite cu atenție.

Cadrul este realizat din aliaj de aluminiu, care asigură o rezistență crescută a dispozitivului și, în același timp, greutatea sa redusă, care este de numai 12,5 kg. Dezvoltatorii au avut, de asemenea, grijă de comoditatea transportului vehiculului, astfel că aici este prevăzut un mecanism de pliere. Este suficient să decuplați blocarea direcției, după care pur și simplu apeși pe roata din spate, unde este prevăzută și un zăvor.

Datorită aliajului de aluminiu, trotineta poate susține până la 100 kg.

Când aveți în vedere designul scuterului electric Xiaomi Mijia M365, următoarele nuanțe atrag atenția:

  • Prezența unui suport metalic, care menține stabilitatea unității chiar și pe vânturi puternice;
  • Mânere antiderapante, deoarece sunt confecționate din cauciuc de înaltă calitate și au o structură în relief;
  • Panoul frontal cu indicatoare care este din plastic lucios;
  • În centrul ghidonului se află un far. Ne este foarte performant, însă suficent, raza sa efectivă este de aproximativ 6 metri. Singurul său dezavantaj este incapacitatea de a schimba unghiul de înclinare;
 • Pe aripa roții din spate este echipată cu o lampă, iar atunci când frânați se aprinde în roșu aprins ca orice alt stop;
 • De asemenea, pe mânerul de direcție este amplasat un clopot pentru bicicletă clasic, iar în stânga acesteia se află o pârghie „accelerație” necesară pentru schimbarea indicatorilor de viteză;
 • Există o manetă de frână pe mânerul drept. Dispozitivul este echipat cu frâne pe disc care sunt echipate cu un sistem E-ABS, astfel încât probabilitatea derapajului în timpul frânării bruște este practic eliminată. Lungimea distanței de frânare pe o suprafață plană asfaltată este de 4 metri, cu condiția să se miște cu o viteză de 25 km / h.

 Indicatori de rulare și performanță

Scuterul electric Xiaomi este echipat cu un motor fără perie, care are o putere maximă de 500 wați, un cuplu de 16 N / m. Acești indicatori sunt suficienți pentru a accelera dispozitivul la 25 km / h.

Bateria de 7800 mAh vă permite să conduceți aproximativ 30 de kilometri cu o încărcare completă.

Utilizatorul are, de asemenea, posibilitatea de a activa modul de control al croazierei, în care sistemul însuși va menține o viteză dată.

Caracteristicile bateriei vine cu șase grade de protecție:

 • Dintr-o încărcătură profundă;
 • Reglarea tensiunii automate;
 • Opțiunea de pornire / oprire automată;
 • Posibilitatea telecomenzii;
 • Prevenirea supraîncălzirii;
 • Determinarea umidității.

Un alt avantaj al bateriei este prezența unei funcții de recuperare a energiei care începe atunci când apăsați frâna sau atunci când mergeți în pantă. În aceste cazuri, energia cinetică generată este transformată în energie electrică și apoi acumulată în baterie, crescând astfel rezervele de energie.

 Caracteristici ale roții

Pe Trotineta electrica Xiaomi Mijia M365, sunt instalate roți pneumatice de 8,5 inci, care au un efect de amortizare excelent. Acestea depășesc efectiv diverse denivelări, inclusiv lovituri de viteză, precum și gropi de 2-3 cm adâncime.

Caracteristicile anvelopelor permit utilizarea dispozitivului nu numai în condiții urbane, ci și pe teren accidentat. Vehiculul demonstrează performanțe excelente de conducere pe drumurile murdare, gheață și chiar se poate deplasa pe zăpadă. În același timp, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la siguranța umplerii electronice, deoarece standardul de protecție împotriva umidității și prafului IP54 permite schiul în bălți și zăpadă.

 Sincronizarea smartphone-urilor

Două programe sunt potrivite pentru controlul unui scuter electric de pe un telefon mobil – Ninebot și Mi Home , au o interfață diferită, dar funcționalitatea lor este aproape complet identică.

Utilizarea lor vă permite să:

 • Aflați ce distanță mai puteți conduce cu încărcarea rămasă;
 • Blocați unitatea;
 • Personalizarea sistemului de iluminare;
 • Setați modul de recuperare a energiei bateriei;
 • Actualizați software-ul folosit;
 • Obțineți informații detaliate despre starea unității, inclusiv starea bateriei, viteza curentă, distanța parcursă etc.

Specificații tehnice

Greutate suportată Până la 100 kg
Viteza maxima (km/h) 25 km / h
Autonomie 30 km
putere 250 wați
Capacitatea bateriei 7800 mAh
Timp de încărcare 4-5 ore
Grad de protecție IP54
greutate 12,5 kg
preț aproximativ 1650 lei

 Rezumat

Trotineta electrica Xiaomi Mijia M365 vine cu indicatori de performanță buni, care dovedesc viabilitatea sa sub forma unui vehicul cu drepturi depline. Puteți merge în siguranță atât în ​​oraș, cât și pe teren accidentat, în timp ce viteza va fi destul de comparabilă cu bicicletele standard.

Calitatea manoperei și fiabilitatea principalelor componente și mecanisme nu ridică nicio întrebare, astfel încât puteți fi absolut sigur de utilizarea pe termen lung a dispozitivului.

2 Comments
 1. Reply
  costin 23 iunie 2020 at 19:53

  Unde se poate face service ???

  • Reply
   Alexandru Razvan 16 septembrie 2020 at 20:12

   Trebuie sa ai raspunsul in certificatul de garantie.

   Daca nu ai garantie, atunci poti cauta pe google „service trotinete” si ai rezolvat problema.

Leave a reply

Review IT