Top 3 – Cele mai bune maşini de spălat vase – vezi reduceri și promoții

Fiind elemente esenţiale absolute, maşinile de spălat vase sunt convenabile şi economisesc timp preţios şi efort în bucătărie. În loc de spălare şi uscare a fiecărui element individual, poţi petrece pur şi simplu un timp scurt pentru încărcare şi descărcare a vaselor, în timp ce maşina de spălat vase face cea mai mare parte a lucrului, în locul tău. Alegerea modelului potrivit cât şi menţinerea în condiţii bune, asigură faptul că bucătăria este igienizată. În cele din urmă, studiile arată că, folosind o maşină de spălat vase, contrar credinţei populare, de fapt economiseşti apă şi energie electrică, optând pentru modelul cu consum redus de energie şi modul de utilizare corespunzător. Chiar dacă nu eşti prea preocupat de diminuarea impactului asupra mediului, alegând o maşină de spălat vase cu eficienţă energetică, reprezintă o investiţie bună, deoarece te ajută să economiseşti bani prin reducerea costurilor facturilor de utilităţi. Dacă eşti atât de norocos încât să ai o maşină de spălat vase, atunci trebuie să te asiguri că îţi oferă întotdeauna o performanţă de vârf. Maşina automată de spălat vase foloseşte apă caldă şi electricitate, şi din acest punct de vedere trebuie ales un model care să fie eficient.

Magazine de unde poți cumpara maşini de spălat vase:

Există o gamă variată de modele, putând alege un model integrat sau de sine stătător, trebuind să decizi asupra modelului preferat. Alte considerente ce pot fi luate în calcul includ eficienţa, flexibilitatea de încărcare şi caracteristicile de utilizare. Cele mai bune maşini de spălat vase sunt dotate cu rafturi reglabile, opţiuni de ciclu multiplu, oferind un grad ridicat de control şi de versatilitate în utilizare. Opţiunile de spălare au un impact semnificativ a faptului că o anumită maşină de spălat vase spalî mai eficient decât alta. Cu cât are mai multe programe de spălare, cu atât vei deţine un control optim asupra aparatului. Modelele cu zone de spălare specifice, furnizează zone orientate pentru vase foarte murdare, cu un ciclu proiectat pentru îndepărtarea crustelor. Alte maşini au opţiunea de încărcare la jumătate pentru a spăla o sarcină redusă de vase şi în felul acesta oferind economie la consumabile.

Iată mai jos un top 3 al celor mai bune maşini de spălat vase.

  1. Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG 301, 10 Seturi, 6 Programe, 45 cm, Clasa A+, LED, Optiune programare intarziata (verifică preț)

Whirlpool ADG 301 este o maşină de spălat vase, complet încorporabilă, ce poate fi integrată în mobilierul de bucătărie, lăsând astfel mai mult loc liber utilizatorului. Este destul de mică şi ingustă, având dimensiunile de 82 x 44.8 x 57 cm, şi putând fi încadrată chiar şi într-o bucătărie de dimensiuni mai mici. Panoul de comandă este dispus pe partea superioară a uşii, deţinând butoanele necesare accesării programelor de spălare, precum şi un display de tip LED pe care se poate vedea timpul rămas până la finalizarea programului. La interior este dotată cu două coşuri pentru vase, unul fiind reglabil pe înălţime, acest coş fiind destinat vaselor de dimensiuni mai mari.

Aceasta are o capacitate de încărcare de 10 seturi de vase şi deţine opţiunea de încărcare la jumătate pentru cazurile în care vei spăla o cantitate mai mică de vase. Se încadrează în clasa de eficienţă energetică A+, având un consum de energie electrică de 237 kw/an şi 2800 litri de apă pe an, iar la un ciclu de spălare având un consum de 10 litri de apă.  Are un număr de 6 programe de spălare, printre care câteva cu funcţii speciale pentru vase sensibile cum ar fi paharele.  Funcţia de programare întârziată te ajută să setezi maşina de spălat vase la o oră stabilită de tine. Programul Bio/Eco spală vasele la o temperatură de 50 de grade oferind economie atât la apă cât şi la curentul electric. Programul prespălare are o durată de 10 minute şi are rolul de a înmuia murdăria, înainte ca programul de spălare să-şi facă treaba obnişnuită. În acest moment aceasta este una dintre cele mai bine vândute maşini de spălat vase.

      2. Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LSTB 4B00, 10 Seturi, 4 Programe, Clasa A, 45 cm (verifică preț)

Hotpoint LSTB 4B00 este o maşină de spălat vase complet încorporabilă şi este echipată cu un set standard de programe de spălare. Modul îmbunătăţit îţi permite să faci faţă vaselor foarte murdare. Cu programul accelerat poţi curăţa vasele doar într-o jumătate de oră. Posibilitatea de a spăla cu funcţia de încărcare la jumătate te poate ajuta să economiseşti timp şi apă. Această maşină de spălat vase poate spăla un număr de 10 seturi de vase odată. Nivelul de zgomot este foarte redus, acesta fiind de 51 dB.

Maşina de spălat vase Hotpoint LSTB 4B00 este echipată cu sistem de protecţie modernă, împotriva afluxului de scurgere, care blochează alimentarea cu apă, în cazul unei inundaţii. Uscătorul este de tip condensare, uscând vasele cu curenţi de aer cald. Indicatoarele luminoase semnalizează prezenţa sării şi a nivelului de apă pentru clătire. Aceasta este compactă şi are dimensiunile de 82 x 44.5 x 57 cm. Consumul de apă în program standard este de 10 litri, iar cantitatea de energie electrică consumată la un ciclu de spălare este de 0,94 kw. Face parte din clasa de eficienţă energetică A şi deţine un număr de 4 programe de spălare.  Design-ul este simplu şi elegant, carcasa fiind în totalitate de culoare albă. Panoul de control este prevăzut cu butoane pentru setarea programelor de spălare. Hotpoint LSTB 4B00 deţine două tehnologii şi anume sistem de siguranţă Overflow care are rolul de controla cantitatea de apă folosită în timpul spălării şi element de încălzire ascuns. Preţul acesteia este destul de acceptabil în comparaţie cu ceea ce oferă.

     3. Masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESL4200LO, 9 Seturi, 5 Programe, Clasa A, 45 cm, Inox (verifică preț)

Electrolux ESL4200LO este o maşină de spălat vase perfect încorporabilă, putând spăla un număr de 9 seturi de vase.  Aceasta oferă o calitate bună de spălare a vaselor.  A fost creată cu un design simplu dar foarte elegant şi atractiv, având o carcasă din inox . Deţine control electronic, putând seta programele de spălare mult mai uşor. Dimensiunile de 81.8 x 44.6 x 55 cm o fac să se poată încadra perfect în mobilierul bucătăriei.

Face parte din clasa de eficienţă energetică A şi a fost creată cu un număr de 5 programe de spălare, printre care Eco 50 grade C,  Intensiv 70,  Normal 65, QuickPlus 65 grade şi funcţia de  Pauză, care de fapt este un sistem de oprire a apei în caz de inundaţie. Cu programul Rapid poţi spăla vasele pe care le-ai folosit la o masă, vase ce sunt puţin murdare şi care nu necesită o înmuiere în prealabil. Acest program are o durată de doar 30 de minute. La un ciclcu de spălare, are un consum de energie electrică de 0,86 kw/oră şi un consum de apă de 13 litri, având un consum anual de energie electrică de 249 kw şi un consum anual de apă de 3640 de litri. Este dotată cu două coşuri pentru vase, dintre care unul este reglabil pe înălţime, fiind perfect pentru vasele de dimensiuni mai mari.  Mai deţine un compartiment pentru sare, un suport pentru căni şi un suport fix pentru vase.  Funcţia de programare întârziată oferă posibilitatea de a întârzia spălarea cu până la trei ore, astfel încât aceasta să poată fi adaptă programului tău disponibil. Maşina de spălat vase Electrolux ESL4200LO este oferită la un preţ foarte mic şi mai mult decât atât, acesta este la reducere.

Comentarii

Leave a reply

Review IT