Top 10 cărţi ale momentului

Cartea ia în considerare în mod explicit lectura ca o dimensiune esenţială a vieţii. Capacitatea de a citi este un instrument puternic, dar pasiunea pentru lectură este un instrument şi mai puternic. Noi dezvoltăm pasiunea pentru lectură încă din copilărie, atunci când părinţii sau adulţii din viaţa noastră ne citesc poveşti. Avem de câştigat capacitatea de a citi cuvintele prin noi înşine şi  faptul că ni se deschide o uşă spre o lume nouă. Desigur este destul de plăcut să lecturezi tăcut şi singur, imprimându-ţi în memorie imagini vii citite dintr-o carte. Prin citirea cuvintelor, imaginaţia ta, poate merge la locul faptei şi te transportă într-o lume de vis.

verifică prețul la peste 300.000 de carți – caută cartea dorită la cel mai mic preț..

Prin stabilirea unor limite cu privire la materialul de lectură acceptabilă, ai putea elimina o carte, care ar putea să-ţi deschidă mintea către o întreagă  lume fascinantă. Dacă vei citi despre interesele şi pasiunile tale, vei începe să faci conexiuni între pasiune şi lectură. Lectura va deveni mai puţin de temut şi mult mai interesantă.  Ai tendinţa să presupui că dacă eşti mare eşti şi înţelept, însă atunci când îţi stabileşti limite sau când stabileşti limite copiilor în privinţa cititului, atunci nu mai eşti înţelept. Profesorul înţelept permite elevilor să îşi asume riscuri, deoarece aceştia pot vedea că se întâmplă şi minuni iar visele devin realitate. Prin crearea unor restricţii la citire, favorizezi o pasiune de negativitate. Fă din lectură o experienţă pozitivă şi nu din restricţie o experienţă negativă. Ca societate, avem datoria de a face lectura confortabilă din  nou. Trebuie să aducem lectura înapoi, acolo unde a început. Ai crescut cu poveştile citite de părinţii şi bunicii tăi, apoi ghemuit într-un fotoliu sau în pat înainte de a adormi. Apoi la şcoală ai citit stând într-o bancă sau la tablă în picioare, concentrându-te mai apoi pe bucuria a tot ce e nou. Dacă nu ştii cu ce să începi, iată mai jos un top al câtorva cărţi ale momentului.

Verifică prețul pentru cele mai citite 100 de carți din 2018 de pe elefant.ro   

1. Liniste: vorbeste Trump – George Beahm (verifică preț)

Sincer şi de succes, Donald Trump este un fenomen american. Întotdeauna un lider de afaceri controversat, el a devenit acum o figură politică majoră şi continuă să facă titluri de cărţi în întreaga lume. Chiar dacă nu eşti pasionat de politică, este greu să ignori citatele şi clipurile sale scandaloase. „Liniste: vorbeste Trump” este un ghid neoficial al minţii lui Donal Trump, oferind fragmente din discursuri, interviuri şi multe altele. Dacă el denunţă politicile de emigrare, oferind consiliere cu privire la arta tranzacţiei sau a altor figuri publice jignitoare, există un lucru despre Donald Trump care nu poate fi negat – el vorbeşte în mintea lui iar rezultatele sunt fascinante.

Autorul este George Beahm iar cartea este oferită de editura Rao. În carte se vorbeşte despre genul politic iar subgenul vorbeşte despre dezvoltarea socială. Această carte este tradusă în limba română şi are 256 de pagini, iar codul internaţional de identificare a publicaţiilor ISBN,  are seria  9786068516134.

2. Decizii dificile – Hilary Rodham Clinton (verifică preț)

„Decizii dificile” – Hilary Rodham Clinton este o lucrare subtilă, fină, calibrată cu aprecieri succinte şi de multe ori răutăcioase, completate de imaginea forţelor politice, economice şi istorice a unui joc complex din întreaga lume.  În urma alegerilor din anul 2008,  Hillary Clinton se aştepta să se întoarcă în Senatul statelor Unite. Spre surprinderea ei, preşedintele nou ales, Barack Obama, ia cerut să servească în administraţia sa în calitate de secretar de stat. Această carte este o cronică bogată, detaliată şi convingătoare a rolului lui Clinton în iniţiative şi crizele care au definit primul termen al administraţiei Obama. Secretarul Clinton şi preşedintele Obama au trebuit să decidă cum să repare alianţele fracturate, să elimine războaiele şi să abordeze o criză financiară globală. De-a lungul drumului, au luptat cu dileme dure, mai ales cu decizia de a trimite soldaţi americani în pericolul din Afganistan sau la vânătoare pentru Osama bin Laden. Până la sfârşitul mandatului său, Secretarul Clinton a câştigat o perspectivă cu adevărat globală asupra principalelor tendinţe a remodelării peisajului de azi.

„Decizii dificile” este scrisă chiar de Hillary Rodham Clinton, apărând pentru prima dată în anul 2015 la editura Rao, situată pe genul biografii, memorii, jurnale, cu subgenul biografii. Cartea este tradusă în limba română, are 656 de pagini, iar codul ISBN are seria 9786066099912.

3. Fluturi volumul 3 – Irina Binder (verifică preț)

Acest roman este povestea adevărată a unei fete, crescută, ulterior educată de tatăl sau, în lipsa mamei, ce trece printr-o sumedenie de trări, dezamăgiri, speranţe deşarte, trădări, lacrimi şi amărăciune în fluturii primei iubiri. Aceste trairi sunt descrise în amănunt în jurnalul personal mai întâi, şi apoi transpuse între copertile acestei cărţi, în care vei descoperi cu admiraţie, sinceritatea debordantă a scriitoarei, ce şi-a pus în stihuri sufletul zbuciumat şi rănit în aceeaşi măsură.

Citind aceste rânduri, te vei descoperi cu stupoare, încercând să te hrăneşti tot mai mult, fără să te saturi, cu acest roman Fluturi, scris de Irina Binder. Fluturi, cea mai vândută carte încă din 2013, prezintă dragostea adevărată a tinerei autoare Irina Binder cu trăiri, slăbiciuni, alegeri greşite, pierderi şi suferinţe. Dacă dorești să citesti, iti oferim posibilitate de a comanda cartea online. După ce ai fost captivat de trăirile şi emoţiile scriitoarei, în primele doua volume, cu siguranţă îti vei dori să-ti saturi dorinta de mai mult, hrănindu-te cu rândurile scrise între coperţile romanului Fluturi 3. Citind rândurile cărţii vei reuşi să o cunoşti pe scriitoare aşa cum este ea de fapt, o fiinţă umană cu bune şi cu rele, realistă, încercând să se descopere pe sine, parcurgând un drum anevoios, la capătul căruia şi-a descoperit prorpiul eu. Rar îţi este dat să întâlneşti persoane tinere care să aibă asemenea trăiri. Ne gândim, oare ce îi va mai fi dat Irinei Binder să trăiască, astfel încât să poată fi prezentat cititorilor?

Best Seller-ul Fluturi 3 a apărut în anul 2016 la editura For You și este scris de Irina Binder. Formatul cărții are dimensiunile de 14 x x 20 cm, este scris în limba română și se îmcadrează la genul Beletristică, din subgenul Literatură universală, având codul ISBN 9786066390989.

4. Inainte sa te cunosc – Jojo Moyes (verifică preț)

Luisa Clark este o fată obișnuită ce are un iubit și un echilibru de viață extrem de obișnuit. Will a trăit întotdeauna viața din plin, cu sporturi extreme, călătorii în întreaga lume iar acum este convins că nu poate trăi în felul în care este, și anume într-un scaun cu rotile, după un accident. Will este acerb, capricios, furios însă Lou refuză să-l trateze cu ”mănuși”, însă în curând fericirea va însemna mai mult decât s-ar aștepta. Atunci când Lou află că Will are planuri șocante cu viața lui, ea ăși propune să-i arate cât de valoroasă este viața. O poveste de dragoste pentru această generație și perfectă pentru fanii lui Jojo Moyers.

”Înainte să te cunosc” a fost lansată la editura Litera, în iunie 2016 și este scrisă de Jojo Moyers. Este tradusă în limba română, face parte din genul Beletristică cu subgenul ficțiune, are 416 pagini și codul de identificare ISBN  9786063307676.

5. Harry Potter si copilul blestemat – J.K. Rowling, John Tiffany, Jack Thorne (verifică preț)

De fapt scriptul acestei cărți nu a fost scris doar de J.K. Rowling, ci de ea și de regizorul piesei John Tiffany în colaborare cu dramaturgul Jack Thorne și împreună au adus povestea pe scenă. Toate aceste informații sunt scrise pe coperta cărții, care prevede că romanul este bazat pe povestea originală a scriitoarei.  A fost întotdeauna dificil să fii Harry Potter și nici acum nu este mai ușor, când el este un angajat extenuat al Ministerului Magic și în același timp un soț și tată a trei copii de vârstă școlară. În timp ce Harry se luptă cu un trecut care se încăpățânează să rămână acolo unde îi aparține, cel mai tânăr fiu al său, Albus, trebuie să se lupte cu greutatea unei moșteniri de familie pe care el a refuzat-o. Așa cum trecutul amenință prezentul, tot așa și fiul cu tatăl trebuie să învețe adevărul incomod, atunci când întunericul vine din locuri neașteptate.

Cartea și-a făcut apariția în anul 2016 la editura Arthur și a fost scrisă de J.K. Rowling, John Tiffany și Jack Thorne., cartea având dimensiunile de 15 x 23 cm. ”Harry Potter si copilul blestemat” face parte din genul Beletristică cu subgenul Literatură universală, este tradus în limba română și are cosul de înregistrare 9786067880731.

6. Spioana – Paulo Coelho (verifică preț)

Atunci când Mata Hari a sosit la Paris nu avea niciun ban. Însă în câteva luni, ea a fost femeia cea mai celebră din oraș. Ca dansatoare, a șocat publicul și a încântat publicul, ca și curtezană a vrăjit cei mai bogați și mai puternici bărbați ai epocii, iar cu paranoia, a consumat o țară în război, punând sub suspiciune stilul de viață Mata Hari. În 1917 ea a fost arestată în camera ei de hotel de pe Champ Elysee, fiind acuzată de spionaj. Această carte este vocea Mata Hari, iar Spioana este povestea de neuitat a unei femei care a îndrăznit să sfideze convenția și care a plătit cu prețul suprem.

”Spioana” a părut în anul 2016 la editura Humanitas și este scrisă de celebrul autor Paulo Cohleo. Dimensiunile acestei cărți sunt de 13 x 20 cm și are 200 de pagini. Este categorisită la genul Beletristică cu subgenul Ficțiune, este tradusă în limba română și deține codul ISBN 9786067790948.

7. Cele 15 legi supreme ale dezvoltarii personale – John C. Maxwell (verifică preț)

Nu contează în ce moment al vieții ești, dacă ești milionar sau foarte sărac, depresiv, cu anxietate socială sau fericit cu viața ta, această carte este pentru toată lumea și te va ajuta să îți îmbogățești aspectul vieții tale sau aspectul vieții unei alte persoane. Chiar dacă este o carte destul de captivantă indicat ar fi să citești câte o lege pe săptămână și să o pui în aplicare în viața de zi cu zi. John Maxwell a fost pasionat de dezvoltarea personală mai mult de cincizeci de ani, și pentru prima dată, el s-a hotărât să redea tot ceea ce a cules de-a lungul timpului pentru a ajunge la un potențial. În felul în care numai el poate comunica, John ne învață: Legea oglinzii: trebuie să-ți vezi valoarea pentru a adăuga altă valoare; Legea de conștientizare: trebuie să știi cum să te crești; Legea de modelare: este greu să te îmbunătățești atunci când nu ai un har; Legea contribuției: Dezvoltarea ta va permite să dezvolți pe alții. Această carte te va ajuta să devii un potențial elev pe tot parcursul vieții, în continuă creștere.

Cartea ”Cele 15 legi supreme ale dezvoltarii personale” și-a făcut apariția în anul 2013 la editura Amaltea și este scrisă de  John C. Maxwell.  Formatul cărții are dimensiunile 13.5 x 20.5 cm și are 288 de pagini, Se încadrează la genul Dezvoltare personală cu subgenul Psihologie practică și este tradusă în limba română de traducătoarea Dorina Oprea. Cartea face parte din colecția Motivațional și are codul ISBN 9789731621104.

8. Inferno – coperta film – Dan Brown (verifică preț)

Robert Langdon se trezește într-un pat de spital, fără nicio amintire, unde este sau cum a ajuns acolo. Nici nu își poate explica originea obiectului macabru găsit ascuns în lucrurile sale. O amenințare la adresa vieții sale și a unei tinere doctorițe, Sienna Brooks, într-o goană amețitoare propulsată pe raza orașului. Numai trecerile ascunse și secretele vechi care se află în spatele trecutului său, îi pot salva din ghearele urmăritorilor necunoscuți. Citind doar câteva rânduri din Infernul lui Dante te vei ghida pentru a descifra o secvență de coduri îngropate adânc în cea mai celebră operă de artă, găsind răspunsuri la un puzzle care poate sau nu să ajute la salvarea lumii de o amenințare terifiantă.

”Inferno” este o carte scrisă de Dan Brown și a apărut la editura Rao. Face parte din categoria Ficțiune pentru adulți la subgenul Thriller. Este tradus în limba română,  are 576 de pagini și are codul internațional de identificare ISBN 9786067761801.

9. Hotul de carti – Markus Zusak (verifică preț)

Acțiunea se petrece în Germania, în timpul ocupației naziste, când moartea pândea de peste tot. Liesel o fetiță de 9 ani, trăiește cu o familie adoptivă, deoarece părinții săi au fost luați și duși în lagărul de concentrare. Povestea este despre cărțile pe care Liesel le fură în timp ce bombele încep să cadă. Acest roman face referire la moarte. Este o poveste despre o fată, un acordionist, despre unii germani fanatici, o mână de luptători evrei și o mulțime de hoții.

”Hoțul de cărți” și-a făcut apariția la editura Rao, în anul 2011 și este scrisă de Markus Zusak. Genul cărții este beletristica din subgenul Literatura universală. A fost scrisă în limba română și are 440 de pagini. Codul ISBN al acestei cărți este 9786066096133.

10. Fluturi, vol I + II, editia a 2-a – Irina Binder (verifică preț)

În bestsellerul Fluturi vol I+II sunt expuse trăirile, sentimentele și dezamăgirile primei iubiri, duse până la maxim. După ce a crescut cu suferința unei mame ce a lipsit din copilăria ei, dar cu un tată care a crescut-o cu dragoste și dăruire, oferindu-i o educație aleasă, a descoperit fluturii primei iubiri în doi frați. Urmându-i în locuința lor a trăit o suferință amară, care a maturizat-o mult prea devreme. Fluturi, este o carte cu multe controverse, plină de patimi, de mister, de iubire, de ură și de gelozie dusă la extrem, dar într-un final găsind iertarea.

Fluturi vol I+II au apărut în anul 2016 la editura For You și sunt scrise de autoarea Irina Binder. Dimensiunile acestor cărți sunt 14 x 20 cm și au 275+318 pagini. Fac parte din genul Beletristică la subgenul Literatură universală fiind scrise în limba română. Cod ISBN 9786066391023.

Comentarii

Leave a reply

Review IT