Cum să alegi cel mai bun troler? Oferta la peste 600 de modele!

În general, când pleci la drum lung ai nevoie și de un bagaj adecvat, destul de încăpător, care să-ți satisfacă nevoile pe toată perioada de ședere. Un troler reprezintă varianta cea mai convenabilă și cea mai confortabilă din punct de vedere a dimensiunii si a modului de transportare. Tot mai mulți producători își dau interesul pentru a crea geamantane sau trolere din materiale care să fie atât impermeabile și ușor de transportat, dar în același timp cât mai utile și confortabile, și să prezinte și un design adecvat. Există situații în care îți dai seama că o geantă de voiaj nu-ți este de ajuns pentru a transporta necesarul de bagaj, producătorii căutând mereu soluții ingenioase pentru trollere sau genți de voiaj, prin aplicarea de extensii ale unui singur compartiment sau compartimente ce pot fi extinse la nevoie.

Pentru a afla care sunt cele mai bune trolere, am făcut un top 10 ale acestor produse.

verifică prețul la peste 1500 de trolere – caută modelul dorit..preturi de la 69 lei

1. Troler Mare Roncato Uno Deluxe, Alb – verifică prețul actualizat!

Este un troler din gama de lux, realizat de producătorul italian RV Roncato. Familia Roncato a decis să creeze pe lângă colecția principală și produse concepute special, dedicate familiilor și publicului mai tânăr. Brandul RV Roncato este lider în fabricarea de articole de voiaj și se remarcă prin dinamism și tot ce ține de calitate. 

Acest troller Mare Roncato Uno Deluxe, Alb, face parte din gama Uno Delux, este confecționat din material policarbonat, are o capacitate de 113 l, cu dimensiunile de 78 x 50 x 30 cm și are o greutate de 3,5 kg. Transportul se face pe cele 4 roți multidirecționale, pe sistem pivot, confecționate din silicon rezistent la impact și sunt  dispuse la baza trollerului. Datorită siliconului, zgomotul în timpul mersului este redus la minim.  Mânerele de prindere sunt realizate din material rezistent, create pentru a avea o manevrabilitate ușoară iar mânerul telescopic este realizat din aluminiu, cu inserții de piele, fiind foarte rezistent. Acest mâner telescopic poate fi acționat de la un buton ce are o deschidere în trei trepte. Pentru siguranță, încuietoarea a fost creată cu cifru în triplă combinație, cu sistem TSA, aprobat și acceptat de Departamentul de Siguranță al Statelor Unite ale Americii.  Roncato a folosit o organizare internă inteligentă, adăugând buzunare speciale pentru depozitarea încălțămintei și un buzunar adițional pentru depozitarea cămășilor. Design-ul acestui Troler este elegant și rafinat, de culoare alb cu inserții de piele maro atât la interior cât și la exterior. Prețul este dat de inovație, calitate și design și este destinat persoanelor care preferă calitatea mai mult decât cantitatea.

2. Troller Mare Roncato Uno Zip ZSL, Rosu – verifică prețul actualizat!

Trollerul Mare Roncato Uno Zip ZSL este realizat tot de producătorul RV Roncato și este rezultatul analizării și a cercetării în domeniu, pentru a realiza un produs rezistent, cu o greutate minimă,  fiind destinat persoanelor care călătoresc foarte mult și care au nevoie de un spațiu mai mare pentru depozitarea bagajelor.Materialul din care este confecționat trolerul este un policarbonat flexibil, rezistent la șocuri, iar în cazul unei turtiri acesta este capabil să revină la forma inițială. Totodată materialul este impermeabil, cu protecție împotriva razelor solare, menținându-și culoare roșie deosebită un timp îndelungat. La exterior textura este realizată în formă de vârf de diamant, concepută special pentru a obține reflexii ale lumini. La bază dispune de 4 roți multidirecționale iar sistemul de închidere este de tip fermoar cu cifru și TSA. Dimensiunile acestui Troller Mare Roncato Uno Zip ZSL, Rosu sunt de 78 x 50 x 30 cm, cu o capacitate de 113 l și o greutate de 3,4 kg. Prețul este dat de calitatea pe care o deține și tehnologia cu care a fost creat.

3. Troler Delsey, 00166982006, Maro, 77 cm – verifică prețul actualizat!

Trolerul Delsey, 00166982006 face parte din gama CHATELET Delsey Paris,  uimind prin design-ul elegant cu care a fost creat și prin inovație.
Creat cu linii fine curbe, din material policarbonat Makrolon de culoare maro, roți Himonoto – marcă japoneză, cu sistem de frânare integrat, foarte silențioase în mers, acesta face parte din gama de lux și este destinat persoanelor care se respectă sau care preferă lucrurile calitative. Dimensiunile acestui troler sunt de 77 x 52.5 x 32 cm, destul de încăpător, având o greutate de 5,2 kg iar la bază dispunând de 4 roți cu o mișcare rotativă de 360 grade. Sistemul de închidere este format dintr-un fiermoar cu sistem de siguranță Zip Secure Tech si cifrul TSA. Prețul nu este foarte mare și este justificat de calitatea materialului precum și de sistemul de securitate, știindu-ți bagajul în siguranță.

4. Troller Mediu Roncato Uno Soft Deluxe, Crem – verifică prețul actualizat!

Acest troller face parte din gama Uno Soft Deluxe a producătorului Roncato, fiind creat special pentru persoanele doritoare de produse trainice și în același timp moderne. Creat în stil vintage, trolerul este un produs de excepție având un design ce combină noul cu vechiul. Materialul din care a fost confecționat este impermeabil, din țesătură textilă high tech de culoare crem îmbinată cu finisaje din piele naturală.  Materialul folosit oferă protecție împotriva zgârieturilor și rezistență în timp.  Dimensiunile sale sunt de 72 x 43 x 30 cm fără extindere și 72 x 43 x 34 cm cu extindere, având o capacitate de 96 l până la 100 l și o greutate de 3,5 kg. La bază dispune de 4 roți duble ce au o rotire de 360 grade. La interior este căptușit cu un material de bună calitate și dispune de un compartiment special pentru cămăși, unul special pentru încălțăminte și două buzunare adiționale pentru depozitarea accesoriilor. Sistemul de închidere se face cu fiermoar cu cifru și TSA. Prețul este destul de acceptabil, mai ales că oferă rezistență și durabilitate în timp, precum și o garanție de 10 ani.

5.  Troler Delsey, 00166982015, Angora, 77 cm – verifică prețul actualizat!

Creat cu un design deosebit de producătorul Disley, acesta face parte din gama Chatelet Delsey Paris. Design-ul este reprezentat de linii simple și fine, usor curbate, dintr-un material policarbonat virgin Makron, de culoare alb cu inserții din piele naturală maro. La bază, acesta dispune de 4 roți ce au o rotire de 360 grade, sunt rezistente, de tip Himonoto, cu sistem de frânare integrat.     Sistemul de închidere se face cu fiermoar tip Zip Secure Tech cu cifru  TSA. Prețul este conform calității și a ingeniozității cu care a fost creat.

6. Troller Bored Room Photo | Troller 18″ – verifică prețul actualizat!

Cu o experiență bogată de peste 60 de ani producătorul Eastpack, a parcurs un drum lung căpătând experiență în confecționarea genților de voiaj foarte utile, cu design deosebit. Trollerul Bored Room Photo | Troller 18″ este confecționat dintr-un material Nylon Chicken Tex Supreme impermeabil și foarte rezistent la intemperii, cu o structură foarte puternică a carcasei, ce este acoperită cu un material Roostertex care nu lasă apa să treacă la interior și totodată respirabil. Pentru a-l putea transporta mult mai ușor acesta  a fost dotat cu 2 roți puternice pe ax de aluminiu și un mâner telescopic dublu din cauciuc, având integrat un buton de reglare.
Acest Troller a fost dotat cu husă căptușită pentru laptop și sistem organizer încorporat, buzunare din plasă la interior, spații pentru creioane, despărțitor cu buzunare, un compartiment foto cu fiermoar și separatoare căptușite și reglabile. Sistemul de închidere se face cu fiermoar. Dimensiunile acestuia sunt de 500x480x250 mm și având o greutate de 4,3 kg. Design-ul a fost creat cu o formă ovală, cu material de culoare neagră având o inserție gri cu o dungă roșie. Prețul este destul de acceptabil și dat de protecția pe care o oferă device-urilor, acest troller fiind destinat mai mult profesioniștilor și oamenilor de afaceri.

7. Troller Cabina Roncato Uno SL, Gri – verifică prețul actualizat!

Trollerul  Cabina Roncato Uno SL este creat de producătorului italian Roncato și face parte din gama Uno SL. Gândit și creat  special pentru călătorii lungi, acesta oferă un design elegant, extrem de util și o greutate destul de redusă.
Materialul din care a fost confecționat este policarbonat de culoare gri, destul de rezistent la șocuri, oferind flexibilitate. Acest material oferă protecție împotriva prafului și împotriva razelor solare. La interior este prevăzut cu două   compartimente  speciale, unul  pentru depozitarea cămășilor și unul pentru depozitarea pantofilor. Pentru transport a fost prevăzut cu 4 roți duble cu grad de rotație de 360 de grade și mâner telescopic din aluminiu având încorporat un buton pentru ajustarea înălțimii și 2 mânere flexibile și foarte rezistente. Închiderea se face cu sistem cu cfru TSA. Dimensiunile acestui troller sunt de 55 x 40 x 20 cm,  având o greutate de 2,2 kg și o capacitate de 41 l.   Prețul nu este foarte mare și este în concordanță cu calitățile, siguranța și utilitatea pe care le oferă.

8.   Troler Delsey Segur 78 cm,albastru – verifică prețul actualizat!

Producătorul Desley a creat acest troller Delsey Segur, de culoare albastră gândindu-se să oferă un produs practic, cu un design elegant și în același timp rezistent la călătorii și la șocuri.
Acesta este un troller confecționat dintr-un material dur, din policarbonat 100 % cu fibră cu nervuri dar totuși flexibilă și utilă. Căptușeala interioară este complet detașabilă oferind posibilitatea de a putea fi scoasă și spălată la mașina de spălat rufe. Sistemul de închidere se fixează cu un cifru TSA. Transportul se face pe 4 roți și un mâner telescopic pentru ghidaj. Dimensiunile sale sunt de 78 x 50 x 30 cm, având o greutate de 4,7 kg iar capacitatea interioară fiind de 117 l. Pentru utilitatea și design-ul cu care a fost creat, trollerul Desley Segur are un preț destul de acceptabil.

9. Set Troler DIPLOMAT ZC 8004 3 Piese Fucsia – verifică prețul actualizat!

Cu o carieră bogată în producerea de gebți de voiaj și genți de mână, Diplomatic oferă o selecție largă de prețuri accesibile la articolele pentru călătorie, care permit să descoperi rapid și ușor piesa perfectă sau un set pentru a satisface cerințele de călătorie, gust și buget. Setul de trollere DIPLOMAT ZC 8004 3 Piese Fucsia a fost creat pentru a satisface nevoiule întregii familii. Confecționate din material polyester cu o duritate de 600 D, impermeabil și rezistent, cu un design de culoare Fucsia, dulce și atrăgătoare, dispunând de buzunare interioare pentru depozitarea obiectelor pe categorii și curele de susținere, aceste trollere oferă utilitate și în același timp siguranță la transport. Pentru transport acestea dispun de câte 2 roți fiecare, având mânere telescopice pentru ghidaj.  Dimensiunile acestora sunt următoarele: primul 54 x 34 x 20 cm, al doilea 67 x 40 x 22 cm și al treilea 77 x 45 x 28 cm. Sistemul de închidere al fiecăruia se face cu fiermoar. Prețul este foarte convenabil mai ales că reprezintă un set util pentru toată familia sau pentru multele tale bagaje.

10. Troller Mare Roncato Box, Rosu – verifică prețul actualizat!

Marele producător italian de trollere Roncato, s-a gândit la crearea unui troller rezistent la șocuri, precum și la aspectele negative ale vremii, scoțând pe piață  Trollerul Mare Roncato Box, de culoare Roșie, beneficiind de garanția calității și utilității.
Realizat dintr-un material foarte ușor, tip polipropilenă și prezentând un design modern și inovator, model compact, acesta oferă siguranță în transport și ușurință. Pentru a putea rula pe carosabil acesta a fost dotat cu 4 roți duble și mâner telescopic acționat de un buton pentru reglajul pe înălțime. Modelul este de culoare roșie dar se poate opta și pentru culorile negru, albastru, verde, fucsia, gri sau lime. Închiderea se face cu fiermoar și TSA. Dimensiunile sale sunt de 78 x 50 x 30 cm, având o greutate de 3,4 kg și o capacitate la interior de 118 l. Prețul este foarte accesibil și este justificat de calitatea, utilitatea și design-ul pe care le deține.

verifică prețul la peste 1500 de trolere – caută modelul dorit..preturi de la 69 lei

Comentarii

Leave a reply

Review IT