Acer Aspire VN7-792G – laptop de gaming cu design unic, ecran FHD de 17,3 inch si o performanta incontestabila!

Cu un stil superb si o putere impresionanta, laptopul de gaming Acer Aspire VN7-792G reprezinta o platforma ideala si de noua generatie atat pentru pasionatii de gaming cat si pentru lucratorii mobili din ziua de azi, datorita celui mai nou hardware si a unui sistem inovator de racire (cu o ventilatie dubla si tehnologie de ultima ora). Acesta este disponibil deja si pe eMAG.ro la un pret pe masura dotarilor sale de top, remarcandu-se printr-un design unic si elegant, ecran Full HD de 17,3 inch, sunet captivant si destul de puternic, componente hardware de ultima generatie si mai multe caracteristici multimedia utile.

Designul sau este unul inovator si extrem de incitant, cu o bara atractiva cu LED-uri de culoare rosie ce reprezinta punctul central al unui design interior dramatic, dar modern care va iesi mai mult ca sigur in evidenta oriunde il veti lua cu dumneavoastra si va va inspira creativitatea, de acasa sau de la birou. La exterior, laptopul de gaming de la Acer beneficieaza de o carcasa eleganta de culoare neagra, o tastatura iluminata cu LED-uri de culoare rosie, precum si de un touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere, avand dimensiunile de 29,6 x 42,3 x 2,5 centimetri si o greutate de aproximativ 3 kilograme.

Acer Aspire VN7-792G Intel® Core™ i7-6700HQ 2.60GHz – profită acum de reducere

Display-ul LCD LED al laptopului de gaming marca Acer dispune de o diagonala mare de 17,3 inch, rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli si de tehnologia IPS, afisand asadar imagini clare si de foarte buna caliate, la unghiuri largi de vizualizare, pentru o experienta vizuala excelenta, in timp ce stratul anti-reflexie ofera imagini la fel de buna si culori vii chiar si la exterior. In plus, sistemul sau audio 4.0 este alcatuit din nu mai putin de patru difuzoare stereo integrate, cu tehnologia superioara de sunet Dolby Digital Plus Home Theater, care permit redarea unui sunet captivant si destul de puternic.Acer Aspire VN7-792G

Dotat cu noul procesor puternic Intel Core i7-6700HQ, din a 6-a generatie de procesoare Skylake, laptopul de gaming Acer Aspire VN7-792G va ofera posibilitatea de a lucra fara probleme la cele mai solicitate proiecte de editare grafica, datorita celor patru nuclee ce ruleaza la o frecventa de pana la 3,5 GHz. Pe partea de grafica, acesta include placa video dedicata nVIDIA GeForce GTX 960M, cu o memorie GDDR5 de 4 GB si tehnologie NVIDIA Optimus, pentru a putea beneficia de o performanta grafica foarte buna in orice tip de utilizare, de la multi-tasking si web browsing pana la gaming si editare grafica.

Memoria RAM DDR4 este de ultima generatie si include o capacitate standard de RAM de 8 GB la frecventa ridicata de 2133 MHz, perfecta pentru multi-tasking, web browsing, multimedia, gaming si chiar editare grafica la un nivel acceptabil, suportand insa o memorie maxima de RAM de pana la 16 GB. Unitatea SSD, cu viteze mari de citire/scriere si o capacitate de stocare de 128 GB, este ideala pentru rularea rapida a intreg sistemului de operare bazat pe Linux, in timp ce unitatea clasica HDD asigura salvarea tuturor fisierelor dumneavoastra preferate, avand o capacitate generoasa de stocare de 1 TB.

Comentarii

Leave a reply

Review IT