Inlocuire carcasa laptop

Probabil ti-ai dat seama pana acum ca laptopurile sunt echipamente extrem de versatile. Acest lucru ne ajuta sa le putem folosi zilnic, oriunde si oricand, pentru navigare pe internet, pentru a trimite emailuri, a viziona filme, a asculta muzica, pentru a lucra si a face rapoarte, pentru redactare, divertisment, poze etc.

Dar tocmai pentru ca laptopul este atat de intrebuintat in fiecare zi si in diverse circumstante, el este destul de vulnerabil. Este supus unor socuri mecanice. Poate fi afectat de impact sau alte accidente neprevazute ce ii afecteaza integritatea: il scapi din mana, il trantesti prea tare in portbagaj, ai uitat de el si ai asezat ceva greu pe el etc. In aceste cazuri, principala piesa care este afectata este chiar carcasa.

Aceasta se poate sparge, se poate fisura, iar in cele mai grave cazuri din carcasa laptop se pot desprinde bucati mari. In functie de gravitatea problemei, exista mai multe solutii:

– fisurile mici se pot lipi cu superglue sau picatura (adezivi puternici)

– gaurile mai mari se pot acopera cu poxilina si apoi cu aplicare de vopsea

– cand utilizatorul nu este dispus sa faca astfel de compromisuri, isi va dori sa schimbe complet carcasa laptopului. Din fericire, costurile sunt acceptabile daca luam in considerare ca utilizatorul va avea un laptop cu o carcasa noua, cu un aspect complet nou.

Daca ne gandim la carcasele de laptop, trebuie sa recunoastem ca producatorii sunt destul de atenti – folosesc materiale foarte rezistente, cu plastic dur sau chiar alte materiale mai dure. Cu toate astea, sunt si laptopuri mai ieftine care nu au aliaje rezistente si care cedeaza la cel mai mic soc. Oricum, in functie de impact, nicio carcasa nu este indestructibila. Oricui i se poate intampla sa se aleaga cu o carcasa crapata, inestetica.

Onlaptop ofera servicii de reparatie si inlocuire carcasa pentru orice model de laptop si orice brand. Acest service de laptopuri are pe stoc mai multe carcase, ceea ce inseamna automat un timp mai scurt de reparatie pentru problemele de carcase fisurate sau sparte grav.

Cat priveste procedura de inlocuire, tehnicienii subliniaza ca aceasta este una foarte meticuloasa. Daca nu ai o minima experienta tehnica, nu-ti recomandam sa schimbi pe cont propriu carcasa laptopului. In service se folosesc instrumente speciale, iar tehnicienii au experienta vasta in dezasamblarea si asamblarea multor laptopuri. Inlocuirea se va face in cele mai bune conditii, in timp scurt, iar tu vei putea avea din nou laptopul intr-o stare estetica perfecta.

Pentru mai multe detalii accesati blogul onlaptop.

Comentarii

Leave a reply

Review IT