Cauti un Hoverboard? Vezi topul scuterelor electrice..

Scuter electricVehiculul electric este propulsat de un motor electric, fără emisii, cu alimentare de la super-condensator sau de la o baterie de vehicul electrică. Acesta funcţionează în exclusivitate cu ajutorul curentului electric furnizat de acumulatori. Vehiculul electric reprezintă un mijloc de distracţie şi de relaxare, dar şi de deplasare într-un mod fantastic, ce te face să te simţi cool.

Aceste vehicule Hoverboard au fost desenate şi proiectate de o companie Olandeză, ce a respectat toate standardele de calitate şi siguranţă impuse de Uniunea Europeană. Practic, acestea sunt nişte platforme pe două roţi, contruite din materiale puternice, alese cu mare atenţie pentru a le da o calitate deosebită şi pentru siguranţa ta sau a juniorului tău.

verifică oferta la peste 80 de scutere electrice – Cum sa fii cool in vara aceasta..

Designul este unul inovator, simplu, in diverse culori atrăgătoare, din materiale destul de robuste. Materialul este colorat în profunzime pentru a da senzaţia de invizibilitate a zgârieturilor. Părţile ce sunt predispuse la lovituri sunt create din materale cauciucate moi, rezistente la şocuri, iar zonele sensibile sunt prevăzute în mod suplimentar cu bumpere din cauciuc rezistent la şocuri.

Placa de bază este prevăzută cu circuite şi componente de calitate, având un software performant ce dă senzaţia de mişcare lină, cu opriri lente. Acestea sunt confecţionate în aşa fel încât să nu dea niciun fel de erori. Softwere-ul este prevăzut cu un cod informatic din mii de reţele, ce prea comenzile într-un mod ultrarapid, astfel, vehiculul funcţionând în modul dorit de tine. Acesta împreună cu placa de bază pot face diferenţa între produsele performante şi cele slab calitativ. (nu uita de scutere electrice resigilate)

Vehiculele electrice sunt prevăzute cu două moduri de folosire: începător şi avansat. Modul Începător îţi oferă posibilitatea de a te obişnui cu mersul pe vehicul, oferindu-ţi stabilitate precisă şi modul Avansat cu care vei avea parte de mai multă adrenalină şi de senzaţii uimitoare. Roţile sunt echipate cu motoare puternice şi sunt concepute astfel încât să absoarbă cât mai puţin praf.

Aceste vehicule puternice sunt dotate pe partea din faţă cu 4 faruri cu Xenon, ce nu sunt doar de decor, ci te ajută să vezi pe timp de noapte. Liniile LED de pe partea din spate, semnalizează celor din jur direcţia ta de mers. Bateriile şi încărcătorul sunt de cea mai bună calitate Samsung. Referitor la încărcător, acesta este certificat CE, prevăzut cu mufă asemănătoare celei de laptop.

Aceste vehicule electrice vin echipate cu senzori de monitorizare a parametrilor tehnici, sunet de avertizare pentru depăşirea vitezei admise şi o telecomandă cu funcţii pentru pornire şi oprire, trecere in modul Avansat, resetare reechilibrare şi dezactivare sunet de avertizare.

Experimentează fascinaţia de a te plimba cu un vehicul electric original, în deplină sigutanţă.

Scuter electric FreeWheel JUNIOR (verifică preț pentru acest model) este un vehicul de tip Hoverboard, de culoare roşie, ce deţine două motoare cu o putere de 250 W fiecare, dotat cu o baterie de tip acumulator Litiu, ce are o capacitate de 4 x 4 Ah şi o autonomie de 20 km, având o sarcină normală de 100 kg. Dimensiunile sale sunt de 57 x 19 x 17 cm.

Hoverboard electric KMAX (verifică preț pentru acest model) cu boxa bluetooth si lumini de rulare este un vehicul de tip Hoverboard, dotat cu o baterie puternică de 4000 mAh, cu o autonomie de până la 18 km, având încorporată o boxă cu bluetooth, ce-ţi va permite să asculţi melodia preferată în timp ce mergi cu acesta. Poate duce o masă maximă de 100 kg. Acesta este prezentat într-o combinaţie de culoare de roşu cu albastru şi are dimensiunile de 53 x 22 x 23 cm.

Scuter electric Tornado 6.5 (verifică preț pentru acest model) Bluetooth, Galben este un vehicul de tip Hovertboard model Tornado 6.5 dotat cu acumulator şi Bluetooth. Acesta poate atinge o viteză de până la 12 km/h având un unghi de urcare de 45 grade. Sarcina maximă atinge o greutate de până la 104 kg şi are o culoare galbenă.Dimensiunile sale sunt de 64,6 x 24,5 x 25 cm.

Scuter electric FreeWheel JUNIOR Graffiti galben (verifică preț pentru acest model) este un vehicul de tip Hoverboard, de culoare galben graffiti, ce deţine 2 motoare de 250 W fiecare, alimentat cu o baterie de capacitate 4 x 4 Ah, cu o autonomie de 20 km, putând duce o sarcină de 100 kg. Diemensiunile sale sunt de 57 x 19 x 17 cm şi poate atinge o viteză de până la 12 km/h.

Hoverboard (scooter electric) ADS T1 (verifică preț pentru acest model) Negru este un scooter electric de tip Hoverboard ADS T1, de culoare neagră. Acesta deţine o baterie de tip acumulatorde 4,4 Ah, cu o putere a motoarelor de 2 x 250 W. Poate susţine o masă maximă de 100 kg, iar dimensiunile sale sunt de 65 x 25 x25 cm.

Hoverboard, Smart Balance (verifică preț pentru acest model) 350W x 2, Albastru/Verde/Rosu este un vehicul de tip Hoverboard, ce atinge o viteză de până la 15 – 18 km/h, având un unghi de urcare de 45 grade. Acesta este dotat cu Bluetooth, putând asculata melodia preferată în timp ce simţi adrenalina. Sustine o greutate de până la 120 kg având o putere a motoarelor de 2 x 350 W.

Scuter electric FreeWheel F1 Alb perlat (verifică preț pentru acest model) este un scooter de tip Hoverboard, de culoare alb perlat, dotat cu o baterie de tip acumulator 4,4 Ah. Acesta are dimensiunile de 57 x 17 x 17 cm şi poate susţine o greutate de până la 120 kg. Poate atinge o viteză de până la 12 km şi are un unghi de urcare de 30 grade.

Scuter electric FreeWheel F1, Auriu (verifică preț pentru acest model) este un scuter electric de tip Hoverboard ce deţine o putere a motoarelor de 2 x 350 W, cu o baterie de tip acumulator 4,4 Ah, având o autonomie de 20 km şi un unghi de uecare de 30 grade. Sarcina pe care o poate susţine este de 120 kg, iar dimensiunile sale sunt de 57 x 19 x 17 cm. Are un design de culoare aurie.

Scuter electric FreeWheel F1, Graffiti Skull (verifică preț pentru acest model) este un scuter electric de tip Hoverboard, cu un design multicolor, ce deţine o putere a motoarelor de 2 x 350 W, cu o autonomie de 20 km. Are o baterie de tip acumulator de 4,4 Ah. Acest vehicul prinde o viteză de până la 12 km/h şi are un unghi de urcare de 30 grade. Dimensiunile sale sunt de 57 x 19 x 17 cm şi poate susţine o greutate de până la 120 kg.

Hoverboard (scooter electric) Smart Drift, Negru (verifică preț pentru acest model) este un transportor electric Hoverboard de culoare neagră, cu o baterie de tip acumulator ce are o capacitate de 2 – 4 Ah şi poate atinge o viteză de 10 km/h, având unghiul de urcare de 15 grade. Dimensiunile sale sunt de 65 x 24 x 23 cm şi poate susţine o greutate maximă de 120 kg.

2 Comments
  1. Reply
    Denisa Gabriella 23 iulie 2016 at 19:12

    Bună de unde pot cumpăra și eu un haveboard?????

  2. Reply
    Teodora 28 august 2016 at 10:12

    Buna ziua am văzut un videoclip pe You tube în care a primit un haverbord gratis prin fan curier mi-aș dori si eu foarte mult unul dar nu am bani prea multi se poate să îmi dați un gratis daca va spun strada apartamentul si scara

Leave a reply

Review IT