Top 3 – Cea mai bună hotă tradiţională de bucătărie

Bucătăriile tradiţionale sunt definite prin detaliile lor, iar crearea de detaliu nu a fost niciodată mai simplă ca acum. Siguranţa bucătăriei prin îmbunătăţirea cu o hotă tradiţională dintr-o gamă elegantă, se face prin instalarea hotei la o distanţă apreciabilă între plita aragazului şi ventilaţie, reprezentând un mod eficient de a elimina fumul, aburii, grăsimea, gazele şi chiar căldura ce invadează bucătăria mai ales în perioadele toride ale verii. Pe piaţa în domeniu,  se pot găsi  o gamă largă de sortimente de hote de calitate, de diverse dimensiuni,  de la branduri de renume. Ventilaţia corespunzătoare poate ajuta la minimalizarea efectelor produse de emisiile descrise mai sus şi de a neutraliza mirosurile neplăcute de mâncare şi fum de ţigară.

verifică prețul la peste 250 de Hote Traditionale de Bucatarie – caută modelul dorit..

Nu modelul este partea cea mai importantă la achiziţionarea unui astfel de aparat electrocasnic, ci tipul de ventilaţie şi consideraţiile tehnice. O hotă poate face ca aerul din bucătărie să fie ozonat şi să-ţi ofere răcoare în timp ce faci mâncare. Noua hotă trebuie să fie cel puţin la fel de lată ca şi partea de sus a aragazului, dar se recomandă o parte suplimentară de 1-3 cm pe fiecare parte. Dacă vrei doar să înlocuieşti vechiul model, atunci dimensiunile pot corespunde cu aceasta. Modul în care hota ventilează aerul este un aspect destul de important. Pot fi trei moduri de ventilaţie: pulsat sau ventilare. Această metodă permite ca aerul să iasă în afara casei, reprezentând şi cea mai bună opţiune. Al doilea mod non-degajare sau recirculare, care trage aerul iritant spre gura de evacuare printr-un filtru, inainte ca aerul să fie adus innapoi. Această hotă necesită schimbarea filtrului după o perioadă de timp şi cel de-al treilea, modul Cabrio ce deţine cele două moduri, putând opta pentru una dintre ele.

Există mai multe tipuri de hote ce pot fi instalate în bucătărie, cum ar fi încorporate sub carcasa care stau deasupra plitei, acestea având dimensiunile cuprinse între 52 cm şi 60 cm şi se potrivesc perfect în carcasa mobilierului de bucătărie, cu montare pe perete sau cu coş de fum, disponibile într-o gamă largă de stiluri şi finisaje, inserturi sau pachete de putere ce sunt montate orizontal în plafon. Toate hotele tradiţionale sunt dotate cu filtre de captare a grăsimii ce se ridică de la plita aragazului, ce împiedică grăsimea să se stabilească pe pereţi sau pe mobilier.  Pentru a cumpăra o hotă, mai întâi de toate trebuie să te decizi ce tip de hotă doreşti. Acest lucru va fi în mare parte determinat de mărimea aragazului şi de bugetul alocat acestui aparat electrocasnic. Dintre toate aceste game am ales 3 dintre cele mai tradiţionale şi cele mai bune hote de bucătărie.

Cauți hota traditionala ? Verifică si oferta de la badabum.ro – preturi extrem de mici ! ! ! 

  1. Hota Vision Chef 0602 IX, 580 mc/h, 2 motoare, 60 cm (verifică preț)

http://www.emag.ro/hota-vision-chef-0602-ix-580-mc-h-2-motoare-60-cm-95888/pd/DZTSBYBBM/

Hota Vision Chef 0602 IX este o hotă fabricată în Grecia, fiind cea mai bună în raportul dintre preţ şi calitate. Aceasta deţine două motoare eficiente de câte 130 W fiecare, având un număr de trei trepte de viteze, ce pot fi setate în funcţie de nevoie şi două lămpi de câte 28 W fiecare, redând o lumină optimă deasupra aragazului. Capacitatea maximă de absorbţie este de 580 mc/h, fiind destul de eficientă pentru un aragaz cu patru ochiuri.

vision-chef-0602-ix

Vision Chef 0602 IX este o hotă tradiţională de bucătărie, fiind bazată pe sistemul de filtrare, având un filtru de aluminiu, ce trebuie curăţat după o anumită perioadă de timp şi ori de câte ori este nevoie. Controlul acesteia se face mecanic, putând seta opţiunile direct de la butoanele dispuse pe ea. Din punct de vedere estetic, aceasta deţine o carcasă din inox, foarte elegantă şi foarte modernă şi are dimensiunile de 13 x 60 x 49 cm şi o greutate de 7,4 kg. Hota de bucătărie Vision Chef 0602 IX este un aparat electrocasnic destul de eficient, convenabil ca preţ iar dispusă în bucătărie va da acesteia un stil elegant.

2. Hota traditionala Arctic AH62, Putere de absorbtie 451 mc/h, 2 motoare, 60 cm, Alb (verifică preț)

Hota tradiţională Arctic AH62 este o hotă standard, cu o carcasă de culoare albă cu dimensiunile de 15 x 60 x 49 cm ce se potriveşte perfect deasupra unui aragaz cu patru ochiuri. Sistemul de aerisire se face prin recircularea aerului, metodă ce întoarce aerul ce a trecut prin filtru sintetic, curat şi ozonat. Filtrul sintetic trebuie schimbat după o anumită perioadă de timp sau ori de câte ori este nevoie. Aceste filtre sintetice sunt din hârtie, lavabile sau acrilice şi se găsesc la magazinele cu acelaşi specific. Controlul acesteia se face mecanic, putând seta de la butoanele dispuse pe aparat. Această hotă a fost dotată cu 2 motoare puternice de 125 W şi două lămpi cu iluminare puternică, de câte 40 W. Deţine un număr de 3 trepte  de reglare a vitezei de absorbţie, putând opta pentru nivelul dorit în funcţie de necesităţi. Puterea maximă cu care absoarbe aburii sau fumul degajat de la aragaz este de 451 mc/h.

arctic-ah62

Arctic este unul dintre producătorii cei mai cunoscuţi din ţara noastră, iar produsele sunt de foarte bună calitate. Preţul acesteia este foarte convenabil, mai ales că aparatul electrocasnic a fost dotat cu două motoare eficiente.

3.  Hota traditionala Heinner CH-400, Putere de absorbtie 323 mc/h, 2 motoare, 60 cm, Alb (verifică preț)

Heinner CH-400 este o hotă tradiţională, fiind dotată de către producătorul Hainer cu 2 motoare foarte eficiente ce au o putere de 100 W fiecare. Aceasta face parte din clasa de eficienţă energetică F, având un consum moderat de energie electrică, acesta fiind de 167,7 kw pe an. Sistemul de iluminare este compus din două lămăi de câte 40 W fiecare, cu un consum ce se încadrează în clasa de eficienţă energetică G. Capacitatea minimă de absorbţie este de 222 mc/h iar capacitatea maximă de absorbţie este de 323 mc/h.

heinner-ch-400

Hota tradiţională Heinner CH-400 a fost dotată cu două filtre de grăsime, ce fac parte din clasa de eficienţă pentru filtru de grăsime C. Controlul se face mecanic de la butoanele de tip push ce sunt dispuse pe suprafaţa aparatului electrocasnic. Pentru ieşirea aerului in afara casei aceasta necesită un burlan cu diametrul de 120 mm. În cazul în care găteşti regulat alimente cu miros urât cum ar fi peştele, ai opţiunea de a merge până la treapta a treia care este foarte eficientă şi nu lasă ca mirosul să fie răspândit în interiorul bucătăriei. Nivelul de zgomot la treapta unu este de 63 dB iar la ultima treaptă nivelul de zgomot este de 69 dB. Pentru design aceasta a fost creată cu o carcasă de culoare alb, având dimensiunile de 15 x 60 x 50 cm şi se potriveşte perfect deasupra unui aragaz chiar şi cu patru ochiuri. Dispusă pe peretele bucătăriei, aduce un stil modern şi elegant acesteia. Eficienţa este destul de bună şi este dată în principiu de cele două motoare ce fac faţă unui debit de aer destul de mare.

Comentarii

Leave a reply

Review IT