Camera video sport Full HD SJCAM-SJ5000, ORIGINALA, WIFI, 14MP, ecran 2″ unghi larg, DVR – o alegere inspirata!

De ceva vreme tot urmaresc cateva camere video sport, insa este foarte greu sa te decizi cand ai o multime de modele care sunt cu pretul pana in 1000 lei. Nu sunt prea pretentios, vreau doar sa filmeze cat se poate de bine si sa aibe un unghi de vizibilitate foarte bun.

Tot analizand piata si verificand ofertele am ramas la Camera video sport Full HD SJCAM-SJ5000, aceasta prezinta cateva caracteristici foarte bune si un pret destul de accesibil in comparatie cu modelele de la GoPro Hero. Este clar ca nu putem face o comparatie intre cele doua modele atat timp cat pretul este dublu, dar si camera video SJCAM-SJ5000 isi face treaba.

   Vezi AICI pretul pentru Camera video sport SJCAM-SJ5000 

Am urmarit o multime de teste pe youtube, este si normal atat timp cat vreau sa-mi achizitionez un produs care costa ceva banuti. Imi plac sporturile extreme, imi place sa ma plimb si sa conduc motocicleta, asa ca am nevoie cu siguranta de o camera video sport care sa-mi satisfaca toate dorintele.

Camera video sport Full HD SJCAM-SJ5000

Camera video sport Full HD SJCAM-SJ5000 filmeaza la o rezolutie FULL HD si are un senzor de 14 MP, am postat mai jos un filmulet pentru a va da seama de claritatea camerei, pe mine unul m-a surprins din mai multe puncte de vedere: nu filmeaza cu frame-uri, culorile si contrastul sunt cat se poate de bine conturate, iar claritatea este foarte buna. Play mai jos pentru testul camerei video SJCAM-SJ5000.

Puncte forte:
– filmeaza la o rezolutie FULL HD
– filmeaza cu sunet si are disfuzor incorporat
– accesibilitate foarte buna, montare rapida si siguranta dupa ce camera a fost montata
– se conecteaza prin micro USB 2.0 atat pentru reincarcare cat si pentru transfer de fisiere
– putem sa o folosim ca si camera WEB atunci cand suntem plecati
– se poate folosi si in apa pentru ca in pachetul camerei este inclusa carcasa subacvatica
– dupa o reincarcare, bateria poate tine pana la 70 de minute la o rezolutie 1080p
– se monteaza rapid pentru ca vine cu o multime de accesorii pentru prindere

Puncte slabe:
– nu contine telecomanda
– nu filmeaza 4k

Dupa cum spuneam si mai sus, pretul camerei video sport SJCAM-SJ5000 este unul accesibil in comparatie cu alte modele, asadar pentru toti cei care doresc sa-si achizitioneze un produs bun la un pret rezonabil sa aleaga acest model. Pentru cei care au bani de GoPro sa nu mai stea pe ganduri, clar este un model mult mai bun, insa pentru Romania nu cred ca impresionam cu un sport extrem incat modelul prezentat sa nu faca fata.

Comentarii

Leave a reply

Review IT