Hansa FCCB54000 – aragaz electric de culoare maro, cu plita vitroceramica si cuptor multifunctional!

 Preţ Hansa FCCB54000

Chiar daca este disponibil de ceva timp pe piata, acesta inca isi mentine pozitia printre modelele cautate de catre utilizatori si asa a ajuns si in atentia noastra, astfel ca aducem astazi la review modelul Hansa FCCB54000, un aragaz complet electric de culoare maro si 50 centimetri pe latime. Acesta se regaseste deja si in oferta magazinelor online de electro-IT din Romania la un pret foarte mic pentru orice tip de  buget, in timp ce acesta este recomandat celor care vor sa treaca de la aragazul conventional pe gaz la modelele complet electrice si extrem de sigure, datorita raportului sau calitate/pret excelent.

 Review Hansa FCCB54000

Pe partea de aspect, design-ul ultra-modern si super elegant al aragazului electric tip independent de la Hansa, cu o latime de 50 centimetri, se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti amplasa in bucataria voastra, printr-o carcasa exterioara de culoare maro, o plita din ceramica si usa cuptorului din 2 straturi de geam. In plus, aragazul electric de la Hansa cantareste aproximativ 32 de kilograme si masoara 85 de centimetri in inaltime, 50 de centimetri pe latime si o adancime ce nu depaseste 60 de centimetri, in timp ce acesta produce un nivel redus de zgomot de numai 27 dB in timpul functionarii sale.

Aragazul electric Hansa FCCB54000 este alcatuit dintr-o plita vitroceramica (cu doua zone mici de 1,2 kW si doua zone normale de 1,8 kW), un cuptor multifunctional (cu un gratar inclus, o capacitate de 69 litri, iluminare interioara si 8 functii de gatire), precum si dintr-un sertar inferior pentru vase/ustensile. Clasa de eficienta energetica A++, in care modelul de aragaz complet electric Hansa a fost incadrat cu succes in urma consumului sau de energie, ofera un consum total de energie al celor patru zone de gatire de pe plita vitroceramica si a cuptorului multifunctional estimat la 7800 W.

Cu ajutorul procesului de productie inovator dezvoltat si patentat de SCHOTT, plita vitroceramica a celor de la Hansa sunt produse fara utilizarea de arsenic sau metale grele, astfel ca aceasta solutie asigura un set de beneficii considerabile pentru mediul inconjurator si pentru o durata lunga de viata a acestora. In plus, sticla reflexiva din interiorul usii reduce semnificativ temperatura exteriorului cuptorului, in timp ce suprafata neteda speciala a acestuia faciliteaza curatarea interiorul cuptorului, ceea ce rezulta ca urmele de alimente varsate sunt simplu si foarte usor de curatat in doar cateva minute.

Hansa FCCB54000

4 Zone de gatit, Cuptor electric

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile principale ale acesteia, aragazul electric Hansa FCCB54000 reprezinta, din punctul nostru de vedere, o alegere perfecta pentru persoanele sau familiile care isi doresc un nou aragaz complet electric la un pret foarte avantajos, evitand astfel eventualele probleme. Asadar, acesta nu numai ca este extrem de sigur comparativ cu aragazele conventionale pe gaz, ci poate asigura si o gatire rapida si perfecta a mancarurilor preferate, indiferent ca vorbim despre prepararea acestora pe cele patru zone de gatire ale plitei vitroceramice sau in interior cuptorului multifunctional.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT