REVIEW: Sistem audio Sony SHAKEX7PN – îți poate oferi sunete puternice și clare!

Lasă ca sunetul clar și puternic al sistemului audio Sony SHAKEX7PN, să fie sufletul petrecerii din casa ta. Dispozitivul îți poate oferi un  sunet exploziv, datorită presiunii  unice de sunet, Horn,  care crește volumul. Astfel fiecare notă de bas te poate lovi mai tare decât oricând. În plus, sistemul de iluminat cu LED-uri și efecte DJ, te ajută să creezi atmosfera finală a petrecerii.

 Preț Sony SHAKEX7PN

Experiența  tehnologiei unice de presiune a sunetului Horn de la Sony, îți poate spune că dispozitivul este performant. De aceea, prețul său se ridică la performanța sa, adică un raport preț-calitate perfect. Tehnologia Horn creează de două ori presiunea unui subwoofer convențional, crescând sunetul cu până la 6 dB. Rezultatul este un volum mai mare și un  bas mult mai puternic, pe care îl poți simți cu adevărat.

 REVIEW Sony SHAKEX7PN

Sunetele de calitate, mega bass și efectele vizuale ale sistemului audio Sony SHAKEX7PN, îți oferă posibilitatea de a experimenta momente vibrante, la orice distracție  în care îl ai în compania ta.  Oricine își dorește să asculte muzică de calitate care să  ofere vibrații trecând prin corp. Sony a ajuns la această performanță, aducând pe piață sistemul performant Sony SHAKEX7PN dotat cu Mega Bass. Membrana boxelor este realizată dintr-un material de calitate, ce oferă sunete clare și puternice. Invitând la tine acasă prietenii pentru o petrecere sau pur și simplu pentru o simplă distracție, aceștia vor fi încântați de calitatea sunetului performant.

Dacă îți place să asculți muzică singur, pur și simplu, vei simți cum aceasta de întrepătrunde, oferindu-ți senzații uimitoare.  Acest sistem audio Sony SHAKEX7PN se poate conecta la dispozitive externe inteligente, cum ar fi laptop, PC sau TV sau poate fi utilizat simplu conectându-l printr-o simplă atingere pentru NFC, realizând conexiunea prin Bluetooth. Sunetele sunt foarte clare, putând auzi apa izvoarelor curgând sau foșnetul frunzelor uscate.
Sistemul audio Sony SHAKEX7PN  deține un sunet de presiune Horn de 2400 de wați, USB-redare / Rec, CD, DVD, FM / AM, atingere bas Bazuca, amplificator analogic, conexiuni video pentru intrare și ieșire audio, 2 intrări pentru microfon, realizând un spectaculos  karaoke , tuner pentru radio FM / AM, funcția  DJ Effect, egalizator, difuzor cu iluminare cu LED-uri multi- colore, pentru a crea atmosfera de dans și multe altele. Vei fi copleșit de sunetul puternic de bass, oferit de tehnologia Horn. Această tehnologie are capacitatea de a îmbunătăți calitățile acustice, oferind un sunet mult mai intens pentru toată gama de bas.

 Principalele caracteristici:

  • Putere (W): 2400
  • Redare format: AAC, WMA, MP3, CD, CD-RW, CD-R, JPEG, VCD, DVD+/-RW, DVD
  • Radio: AM/FM
  • Conectivitate: NFC, Bluetooth, 2 x USB, 2 x Microfon, 2 x analog audio
  • Caracteristici speciale: Mega Bass

Sony SHAKEX7PN

2400 W, Mega Bass

 Părerea noastră

Cu sistemul audio Sony SHAKEX7PN poți crea o atmosferă disco, nu numai din punct de vedere al sonorizării, ci și datorită LED-urilor integrate, în zece scheme de culori, de la banalul alb și până la culorile curcubeului. LED-urile pulsează în același ritm cu bașii, creând o atmosferă de reală petrecere cu dans.  Dacă mai accesezi și funcția Mega Bass, vei adăuga putere bas-ului, simțind cum muzica trece pur și simplu prin tine. Dacă îți place distracția și muzica bună, atunci acest sistem audio, este tot ceea ce ai nevoie.

Comentarii

Leave a reply

Review IT