REVIEW: Sistem audio Sony GTKXB7B – Muzică și dans oriunde!

Dispunând de tehnologia Extra Bass de la Sony, petrecerea ta nu va mai fi la fel ca altădată. Cu două woofere mari, Sony GTKXB7B aduce o experiență de clubbing premium,  direct la tine acasă. Producerea sunetelor de înaltă calitate, volumul puternic și  răspuns prompt de frecvențe joase,  fac ca sistemul audio Sony GTKXB7B să fie unul dintre cele mai bune dispozitive audio, pentru crearea atmosferei de petrecere.

Preț Sony GTKXB7B

Prețul unui astfel de sistem, surprinzător pentru calitatea lui, este foarte mic. Produsul poate fi achiziționat online de pe site-ul unuia dintre cele mai mari magazine online.

 REVIEW Sony GTKXB7B

Design-ul Sistemului High Power audio Sony GTKXB7B este foarte pronunțat și nu dă bine, dacă ai un design minimalist în acasă. De fapt, acesta dă bine  în cazul în care ești obișnuit să organizezi petreceri în casa ta. Carcasa este realizată dintr-un material  mat  negru foarte fin, iar butoanele disponibile sunt minime. Pe ambele părți ale difuzorului, sunt dispuse mânere pentru a fi transportate ușor. Sistemul este proiectat pentru a fi portabil, astfel încât să îl poți lua oriunde, greutatea lui fiind de doar 14 kg, iar dimensiunile 326 x 650 x 340 mm (LxHxA). Sony vrea ca tu să fii capabil să-l alegi cu ușurință. Pune-l în mașină sau în taxi, și ia muzica cu tine oriunde.

Pentru ca magia să ia amploare,  există cinci butoane disponibile, unul pentru alimentarea difuzorul, unul pentru bas suplimentar pe steroizi și butoanele de volum. Un lucru care plăcut la design, este modul în care acestea are inclus portul de andocare, astfel încât poți plasa pur și simplu sursa  muzicală acolo unde toată lumea poate să aleagă muzica. În partea de sus a difuzorului, există trei indicatoare luminoase cu LED-uri, care se aprind atunci când folosești un dispozitiv USB.

Sony GTKXB7B poate aduce un plus de decor casei tale și oricărei petreceri la care te vei folosi de el. Acest sistem cu tehnologia Extra Bass, este proiectat pentru muzică de dans. Sunetele sunt profunde și foarte puternice, putând crea și efecte luminoase. Tehnologia inovatoare Clear Audio, ajustează setările și îți permite să obții cel mai bun sunet. Indiferent dacă te uiți la filme sau asculți muzică, sunetele sunt calitative și pure. Luminile cu LED-uri și efectele sonore, sunt redate ca și cum ar fi realizate de un DJ. Acestea te vor ajuta la crearea unei atmosfere reale de club. Dimensiunea compactă și prezența mânerului încorporat, îl fac transportabil oriunde.

 Principalele caracteristici:

  • Putere (W): 470
  • Conectivitate: USB, Bluetooth, NFC, Audio In, Audio Out
  • Redare formate: WMA
  • Caracteristici speciale: Mod Standby, EXTRA BASS, ClearAudio+, Conversie extinsa DSEE, Efecte DJ, Afisaj lumini LED, Party Chain, Conectare boxă suplimentară prin Bluetooth

Sony GTKXB7B

Bluetooth, Extra Bass, Dj Effects

Părerea noastră

Sistemul audio Sony GTKXB7B crează o atmosferă festivă datorită luminii de fundal cu LED-uri și  a sunetului difuzorului cu efectul DJ. Din punctul nostru de vedere sistemul este perfect pentru petreceri organizate în propriul cămin sau la prieteni. Muzica are un sunet original iar luminile strălucitoare creează atmosferă pe ringul de dans, pulsând odată cu muzica. Tot acest spectacol îți oferă posibilitatea de a  te bucura de viață din plin.

Comentarii

Leave a reply

Review IT