REVIEW: Centrala termica in condensare Motan MKDens 36 – Cu funcția de aerisire a instalației!

 Centrala termica in condensare Motan MKDens 36

Centrala termică în condensare Motan MKDens 36 este destinată caselor individuale, precum și apartamentelor cu o suprafață ceva mai mare, suprafața putând fi calculată după o formulă relativ simplă. De exemplu, o casă de 300 de  mp are nevoie de o producție de căldură de 30 kw. Cu geamuri mari și o lumină secundară, puterea poate crește ușor. De obicei toate centralele termice au o marjă de eroare de 20-30 % mai mare, pentru că este mai bine să transpiri de zece ori, decât să îngheți o singură dată.

Însă, acest lucru nu este deloc rău, pentru că centrala termică în condensare Motan MKDens 36 este reglabilă, fără a crește energia electrică, ci doar schimbând echilibrul de putere la pornire și oprire. Centrala termică în condensare Motan MKDens 36 este cea mai profitabilă în ceea ce privește costurile pentru un an, atunci când se folosește încălzirea.

Centrala termica in condensare Motan MKDens 36, Tiraj fortat, 36 kW, Doua schimbatoare de caldura, Schimbator izotermic otel, Functie aerisire instalatie, Flowmetru, Afisaj LCD

Motan MKDens 36 este o centrală termică în condensare, cu alimentare pe gaz  în tiraj forțat. Aceasta dispune de tip de montare mural, având un design foarte modern și elegant, pentru a putea fi amplasată oriunde. Puterea termică nominală este de minim 7,3 kw și de maxim 31,8 kw. Randamentul pe care îl poate oferi Motan MKDens 36 este de 99%, oferind astfel importante economii la combustibil și la energia electrică. Panoul de control este realizat cu afișaj LCD, oferind toți parametrii de funcționare.

Funcții

  • Debit de apă caldă: 12,7 l/min
  • Vas de expansiune

 Eficiența

Centrala termică în condensare Motan MKDens 36 face parte din clasa de eficiență energetică A pentru gaz, având o putere totală consumată de 175 wați.

 Siguranța în exploatare

Pentru a oferi siguranță în exploatare, centrala termică cu condensare Motan MKDens 36 beneficiază de următorii parametri:

  • Protecție la îngheț
  • Temperatura gazelor evacuate: 62 grade C
  • Clasa Nox: 5

  Cele mai importante caracteristici

  • Tip centrală: în condensare
  • Tip montare: murală
  • Tensiune de alimentare: 230 V
  • Putere totală consumată: 175 W
  • Temperatura pe circuitul de încălzire: minim 30 grade C și maxim 80 grade C
  • Presiunea pe circuitul de încălzire: 0,8/3 bari
  • Tiraj: forțat
  • Randament: 99 %
  • Panoul de comandă: electronic

Preț Centrala termica in condensare Motan MKDens 36

Prețul centralei termice în condensare Motan MKDens 36 este ceva mai mare, iar raportul preț/calitate este totuși bun, deoarece centrala termică este realizată cu materiale de cea mai bună calitate, iar la cumpărare primești o garanție de 60 de luni, primind în același timp și un cadou, care constă într-un kit de evacuare gaze arse Motan pentru centrale în condensare.

Motan MKDens 36

Tiraj fortat, 36 kW

 Părerea noastră

Centrala termică în condensare Motan MKDens 36 poate oferi o presiune atât minimă cât și maximă admisibilă, un mod de setare a temperaturii cuprins între 30 și 80 de grade C, rezervor de expansiune cu diafragmă de la 7 litri până la 8 litri, precum și o eficiență de 100% din puterea maximă admisă. Motan MKDens 36 are un design foarte elegant și poate oferi utilizatorului posibilitatea de a o monta oriunde în casă. Consumul de energie electrică și de combustibil este destul de redus, consumatorul putând economisi bugetul familiei. 

Comentarii

Leave a reply

Review IT