ASUS GL552VX – laptop de gaming cu design elegant si performanta ridicata!

Dedicat in special pentru gaming si amorstat pentru creativitate, laptopul de gaming ASUS GL552VX impresioneaza printr-un design inspirat din avioanele de lupta F-22 stealth, imagini perfecte si o performanta maxima pentru jocuri. Acesta vine cu un design elegant, ecran Full HD IPS de 15,6 inch, sunet captivant, componente hardware performante si mai multe caracteristici multimedia utile, toate acestea la un pret foarte accesibil pentru specificatiile sale hardware.

Display-ul LED al laptopului de gaming marca ASUS se bazeaza pe un panou de tip IPS, cu diagonala normala de 15,6 inch si rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli, care poate afisa imagini excelente si culori vii, la unghiuri largi de vizionare de pana la 178 de grade, in timp ce finisajul negru mat elimina efectul de orbire pentru imagini uimitoare, fara a distragere atentia. In plus, cele doua difuzoare stereo integrate, cu tehnologia Sonic Master, permit redarea unui sunet bogat si de inalta fidelitate.

PROMOȚIE Asus GL552VX, Intel Core i7, Memorie 8GB, HDD 1TB, nVidia – verifică preț

Echipat cu noul procesor puternic Intel Core i7-6700HQ, din a 6-a generatie de procesoare Skylake, laptopul de gaming ASUS GL552VX asigura o putere de calcul foarte mare  pentru a experimenta orice joc sau a executa orice aplicatie, cu efecte vizuale clare si performante superioare. Mai exact, procesorul Intel Core i7-6700HQ integreaza patru nuclee ce ruleaza la o frecventa normala de 2,6 GHz, dar care prin intermediul tehnologiei Intel Turbo Boost ajunge la o frecventa maxima de pana la 3,5 GHz.ASUS GL552VX

Memoria RAM DDR4 de ultima generatie are o capacitate standard de 8 GB la o frecventa ridicata de 2133 MHz, indeajunsa pentru multi-tasking, navigarea pe internet, multimedia si chiar gaming la un nivel foarte bun, suportand insa o memorie maxima de RAM de nu mai putin de 32 GB. In ceea ce priveste stocarea, unitatea clasica HDD, cu o viteza mare de rotatie de 7200 de rotatii pe minut, permite salvarea tuturor fisierelor dumneavoastra, gratie capacitatii generoase de stocare de maxim 1 TB.

Pe partea de grafica, noul procesor puternic de la Intel include procesorul grafic Intel HD Graphics 530, cu o memorie integrata de maxim 64 GB si o frecventa grafica de pana la 1,05 GHz, pentru o grafica peste masura asteptarilor dumneavoastra in utilizarea normala de zi cu zi, in timp ce laptopul de gaming ASUS GL552VX beneficieaza de placa video dedicata nVIDIA GeForce GTX 950M, cu o memorie de 4 GB, pentru o performanta grafica uimitoare in orice tip de utilizare, de la gaming si pana la editare grafica.

Comentarii

Leave a reply

Review IT