Acer Aspire A515-51G-33TM – laptop FHD cu performanta multimedia si conectivitate completa!

 Preţ Acer Aspire A515-51G-33TM

Astazi va prezentam un alt laptop multimedia a producatorului Acer, mai exact discutam despre modelul Acer Aspire A515-51G-33TM, un nou laptop Full HD cu procesor Skylake de la Intel, memorie RAM DDR4 de mare viteza si placa video MX de la Nvidia, ideal pentru utilizarea zilnica si multimedia. Acesta este disponibil in oferta marilor retaileri online de IT&C din Romania la un pret foarte ok pentru configuratia sa hardware bine echipata de generatie noua, respectiv pentru un buget nu foarte mare, in timp ce magazinele online va ofera ca beneficii livrarea gratuita a produsului si garantia inclusa a producatorului.

 Review Acer Aspire A515-51G-33TM

Noul model de laptop Aspire de la Acer va ofera un design modern si elegant, cu elemente finisate din plastic, care se va iesii in evidenta oriunde il veti utiliza sau il veti lua cu dumneavoastra, beneficiind de o carcasa subtire de culoare neagra/maro, o tastatura ergonomica si confortabila la utilizare tip chiclet, dar si de un touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere. In plus, noul laptop ASUS are dimensiunile normale de 26,3 x 38,1 x 2,1 centimetri si o greutate de aproximativ 2,2 kilograme, fiind solutia ideala pentru utilizarea portabila din calatorii, de la birou sau din deplasari si de oriunde aveti nevoie de acesta.

Diagonala normala a ecranului LED Backlight masoara 15,6 inch (39,6 cm), iar rezolutia Full HD (1080p) afiseaza imagini foarte clare si culori destul de naturale, la un unghi destul de larg de vizionare, in timp ce finisajul mat (Anti-Glare) elimina reflexiile ecranului de la exterior si din spatiile luminoase. Noul laptop multimedia Acer are o camera WEB HD de 720p pentru convorbirile online, un sistem audio HD pentru un sunet ok, reteaua WiFi 802.11ac si LAN 10/100/1000 Mbps de mare viteza, precum si un acumulator Li-Polymer de 4 celule pentru o autonomie maxima de pana la 7 ore de utilizarea zilnica.

Noul laptop Acer Aspire A515-51G-33TM este echipat cu procesorul Intel Core i3-6006U (cu doua nuclee la frecventa de 2GHz) si placa video dedicata nVIDIA GeForce 920MX (cu memoria de 2GB), care promite o performanta foarte buna in utilizarea zilnica si multimedia de acasa/birou. Acesta include o memorie RAM DDR4 de 4 GB (on-board, cu o memorie RAM de maxim 20 GB) si un hard disk SATA de 1 TB, pentru rularea normala a sistemului de operare Linux/Windows si a programelor de office, web browsing, media si altele, respectiv pentru salvarea fotografiile si fisierele audio/video preferate in mare siguranta.

Acer Aspire A515-51G-33TM

15.6", Full HD, 4GB, 1TB

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noul laptop Acer Aspire A515-51G-33TM este, dupa parerea noastra, platforma ideala pentru cei/cele sunt in cautarea unui sistem puternic si destul de portabil, care sa fie utilizat fara niciun fel de problema in utilizarea zilnica si multimedia de acasa sau de la birou si de oriunde aveti nevoie de acesta. Asadar, noul laptop Acer poate rula ca oricare alt laptop din ziua de astazi programele/aplicatiile necesare, reda orice tip de continut online, incarca rapid paginile web/retelele de socializare si poate rula jocurile ce nu necesita cerinte mari de sistem, prin configuratia hardware buna de generatie noua.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT